STOP desfrâului homosexual girat de Ministerul Culturii !!!

Distribuie!by loading... Scrisoare deschisă Doamnei Ministru al Sănătății, Sorina Pintea, Domnului Ministru al Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu, Domnului Ministru al Învățământului, Valentin Popa Protestăm vehement împotriva campaniei de propagandă homosexuală făcută cu girul instituțiilor conduse de domniile voastre! Duminică, 4 martie 2018, începând cu ora 17:00, vom susține, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Scrisoare deschisă

Doamnei Ministru al Sănătății, Sorina Pintea,


Domnului Ministru al Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu,

Domnului Ministru al Învățământului, Valentin Popa


Protestăm vehement împotriva campaniei de propagandă homosexuală făcută cu girul instituțiilor conduse de domniile voastre!

Duminică, 4 martie 2018, începând cu ora 17:00, vom susține, prin adunarea noastră în fața Ministerului Culturii, promovarea adevăratelor valori naționale românești.

Reamintim că, la cinematograful Elvira Popescu din București, au fost recent convocați, în necunoștință de cauză, peste o sută de elevi minori pentru a viziona filmul 120 BPM. Acest film încurajează, cu o crasă iresponsabilitate medicală și educațională, sexul neprotejat cu un partener diagnosticat cu HIV. Gravitatea acestui act, așa zis cultural, considerăm că ține de registrul penal. Același film a fost proiectat de două ori și la Muzeul Național al Țăranului Român.

Ne opunem perfidei reeducări realizate cu aceste spectacole distrugătoare moral, fizic și psihic. Solicităm Ministrului Culturii și Identității Naționale să oprească extremismul unor modele antropologice străine, experimentale sau de așa zisă avangardă. Nu mai este demult vorba de avangardă, ci de cea mai agresivă ariergardă artistică!

Libertatea de expresie rămâne un drept constituțional inviolabil (indiferent de orientarea sexuală). Dar, ca orice libertate, ea trebuie să fie pusă în contextul unei înțelepte și sănătoase prioritizări față de gradul de dezvoltare psihica al adolescenților. În plus, trebuie păstrate demnitatea, decența și buna cuviință, stâlpi de veacuri ai etosului românesc!

Fără aceste priorități, ce fel de nouă identitate vrea actuala guvernare să construiască?

Refuzăm să călcăm în urmele de șenile deschise de tancurile așa zisei revoluții de gen!

România a rămas, slavă Domnului, într-o binecuvântată zăbavă în această infernală cursă. Asistăm la dezbateri agonizante întru canonizarea culturală a homosexualității. Atragem atenția că în alte țări și culturi se lucrează deja la etapa următoare: a dezincriminării pedofiliei, incestului, necrofiliei sau zoofiliei. Monstruozități care sunt încă încadrate la Codul Penal în țara noastră. Și acolo vrem să rămână!

Există o contradicție evidentă între menirea instituțiilor dumneavoastră și agenda dezonorantă pe care o practicați de facto. Ați trădat valorile naționale pe care alianța politică ce v-a investit le vânturase electoral cu puțini ani în urmă.

Identitatea națională trebuie respectată! Iar ipocrizia dublei măsuri trebuie să înceteze!

În consecință cerem sancționarea funcționarilor implicați în aceste manifestări, demisia responsabililor care au avizat desfășurarea acestora și demisia domniilor voastre din fruntea ministerelor pe care le conduceți!

Semnează:

Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință

Alianța pentru Demnitate Națională

Asociația Scut Botoșănean

Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei

Asociația Familia Românească

Fundația Institutul de Cercetări Psihosociale și Bioetică

Asociația Civică Dreptate

Asociația Tradiția Românească

Asociația pentru Protecția Consumatorului

Asociația “Ortodoxia Tinerilor”

Asociația “Bucovina Profundă”

Fundația “Sfinții Martiri Brâncoveni”

Fundația Pentru Oameni

Asociația Freamătul

Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni -Suceava

Proiectul ARCUS

Asociația Pro Vita Bucovina

Asociația Sfântul Ioan cel Nou

Asociația Pro Decizii Informate

Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului

Asociația Calea Neamului

Asociația Culturală “Sfântul Mitropolit Dosoftei”

Persoana de contact:

Dan Ciprian Grăjdeanu

romania@fratiaortodoxa.org

VIDEO- https://www.facebook.com/jnepiisfantuluigheorghe/videos/1774216025951352/?t=6

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Evropa , Europa , curva cea mare ce sade pe o fiara | Babilonul cel mare
Cutremurător – MRU: “Inamicii Uniunii Europene sunt Memoria și Cultura…”
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
Adventistii si Ellen White- profeta adventistilor-amesteca adevarul cu minciuna ( doctrine new-age)
Papa Francisc, întâmpinat cu proteste la Tbilisi. Biserica Ortodoxă a Georgiei a cerut credincioșilor să-l boicoteze, iar slujba a fost oficiată pe un stadion aproape gol
Moscheea Uriașă din București de 1500 de locuri se va ridica cu o viteză amețitoare. Lucrările vor începe în vara lui 2017 și se vor termina tot în 2017. Autoritatea religioasa din Turcia a dezvaluit proiectul Marii Moschei ce se va construi in Bucuresti.
Decapitarea umanității. Mărturia unei românce care a evadat din infernul ISIS…
Imagini REALE cu războiul din Siria | Momentul în care elicopterele rusești lansează bombe asupra țintelor „teroriste” (VIDEO)
6 biserici creștine naționalizate de premierul turc Erdogan, care vrea mega-moschee la București
De ce romanii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste - explicaţiile medicilor: (VIDEO SOC)
JUSTIȚIA INDEPENDENTĂ DIN ROMÂNIA A PUS BOTNIȚĂ FACEBOOK-ULUI !!
Scandal monstru pe denumirea țiganilor la o televiziune din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro