Planul Bruxelles – Iohannis fost divulgat! O combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes.

Distribuie!by Iată planul, dezvăluit chiar de “omul nostru din Bruxelles”: o combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes. loading... “Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști, că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta, că ne […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iată planul, dezvăluit chiar de “omul nostru din Bruxelles”: o combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes.

loading...

“Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști, că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta, că ne vom întoarce la normalitate și decență”. M-am înșelat, recunoaște Dacian Cioloș.

“Premierul de la Bruxelles”, așa a fost supranumit de presă Dacian Cioloș, atât datorită fostei sale calități de comisar european, dar și datorită raportării permanente la capitala UE — în activitatea guvernului, în alegerea echipei, în orice demers și, în general, în orice sens.

Ei bine, într-o postare de ieri, după ce expune dezamăgirea pe care am citat-o mai sus, Cioloș face o afirmație tranșantă: “Alegeri anticipate”.

“Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”, scrie Cioloș, care adaugă o frază ce poate părea fără logică politică — “Este șansa începutului reformării clasei politice și șansa de a readuce în prim plan interesele României și nu cele ale corupților”.

Spun “fără logică”, pentru că, logic, sau aparent, Cioloș nu poate emite pretenția ca el și partidulețul său să obțină, pe cale electorală, un scor care să “reformeze clasa politică” — mai concret să răstoarne scorul coaliției PSD-ALDE! Mai ales în contextul sondajelor care, de luni de zile, dau întâietate zdrobitoare Coaliției.

Da, dar schema poate fi alta — iar șansele există, fiindcă pleacă de la cel mai înalt nivel: și anume, alegeri anticipate suprapuse peste cele prezidențiale, sau alegeri anticipate suprapuse peste un eventual referendum pentru demiterea președintelui.

Referendum care ar surveni în urma suspendării provocate de refuzul revocării Laurei Kovesi, plus alte provocări — la care Iohannis e maestru.

Deci, Kovesi ar fi un alt element, o completare a “trinității” care ar putea aduce la vot mase suficient de mari pentru a învinge PSD. Plus Macovei, “intelectuali” radicali, oratori dezlănțuiți etc.

Încă un aspect: Cioloș a fost și este “Guvernul meu”, iar Iohannis este candidatul unanim al Opoziției; Iohannis ar putea cere o coalizare a întregii Opoziții sub semnul viitorului “Guvern” al meu, cu Cioloș-Bruxelles premier, iar Laura Kovesi ministru al Justiției, prim vicepremier, simbol al luptei ce clasă, whatever, cum ar spune Leon Troțki.

Dar, pentru că nu am folosit doar în glumă numele revoluționarului marxist, hai să vedem ce mai spune în mesajul său „idolul” bruxelez al neo-marxiștilor actuali.

“Vom fi în stradă, trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională”, scrie Cioloș, continuând cu două obiective precise: “Să convingem parlamentul că este acolo pentru România și nu pentru Dragnea” și “Guvernul Dăncilă trebuie să plece”.

Deci, acțiuni de stradă, cu obiective clare — Parlamentul și Guvernul. Nu simple proteste, ci “să împiedicăm” și “să plece”.

În plus, pe lângă re-enumerarea “dușmanilor” clasici — Dragnea, “televiziunile lui Dragnea”, Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Cioloș adaugă și teoria vehiculată în ultima vreme de sorosisti: pericolul unei guvernări “iliberale”.

“România e a celor mulți și cinstiți, care așteaptă o țară condusă pentru binele tuturor, și nu doar pentru binele șefului PSD, al celor 73 de pușcăriași și al celor care se tem de lege”. Aș putea cita la fel de bine din Troțki, mai ales că “revoluționarul” Cioloș are și el o fațetă nemiloasă cu „dușmanii revoluției” — este externalizată și se numește Laura Kovesi. Dar și Monica Macovei. Și diverși “acuzatori publici” cu alură paranoică.

Are PSD contraofensivă? Nu! Bătăliile au fost duse în mare parte de persoane din afara partidului și de lideri marginalizați. PSD are organizare dar… nu a avut replică din 2000 până acum la prezidențiale. Adică la arma supremă pe care o vor folosi acum împotriva lor. Cu cine vine PSD dacă la toamnă am avea anticipate? Cu Viorica? Cu Carmen? Că pe alții pare a nu-i alege însuși “lider maximo”!

Deci, concluzionând — iată planul, dezvăluit chiar de “omul nostru din Havana” — aici varianta Bruxelles — București. O combinație unică, singura care ar putea avea șanse de succes. Și care, după toate aparențele, are puternice legături externe. La Bruxelles și nu numai, acolo unde demersurile riscante ale lui Dragnea (în extern) au aprins beculețe.

Să nu uităm de coalizarea din 2004 care a învins un alt mare PSD, la cea dată condus de Adrian Năstase — culmea, proiectat pentru populație tot ca și Dragnea, “inamic public Nr. 1″. Marele tâlhar, corupt și maxim-arogant!

Sigur, pe vremea aia, cu tot tupeul lui, nici Băsescu nu îndrăznea să-i spună unui greu de talia lui Năstase „penal”. Dar, schema e aceeași: inamicul e desenat și apoi, zi de zi, e “colorat”. Și mulți dintre autorii “spectacolului” de atunci sunt aceeași — de exemplu Felix Tătăru, o mai lucra prin zonă?

Că, de exemplu, Cozmin Gușă manevrează și acum, Macovei și ONG-urile sunt pe fază, americanii, totdeauna aici, “intelectualii” băsiști sunt și ei cu noua combinație… Ce altceva mai doriți? Ah, da, PSD de acum nu e cel din 2004? Dragnea nu e Năstase? Năstase nu era cu pușcăria la gât? Asta e o altă discuție.

 


Mai mult pe : m.ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Coleg de facultate al lui Nicu Ceauşescu, mărturie după 40 de ani: era un student care învăţa bine, politicos, recita poeziile lui Cosbuc pe care le știa pe de rost
DOSARUL DNA-PLOIESTI A CRAPAT LA ICCJ DE DOUA ORI IN ZECE ZILE – Inalta Curte a constatat ca DNA nu a indreptat abuzul comis impotriva fostului sef al PCA Ploiesti Liviu Tudose si a retrimis cauza la parchet in vederea remedierii neregularitatilor. Prima restituire a fost dispusa la 26 septembrie 2016, cand judecatoarea suprema Maricela Cobzariu a exclus declaratia de martor data de Tudose in dosarul lui Sebastian Ghita pe motiv ca DNA a folosit-o in mod nelegal ca proba in acuzarea sa (Minuta)
Șocul zilei: Cristoiu - "Americanii au ordonat ca trusturile române să fie distruse"
Federalista UE o ia peste bot de la CCR. Controlul înjositor al Comisiei UE REFUZAT de CCR. Curtea Constituțională îi trimite la plimbare pe reprezentanții Comisiei Europene. CCR cere Comisiei Europene să fie EXCLUSĂ din discuțiile despre MCV
PENTRU SCLAVI VIRUSUL NU MAI E UCIGAS – "Guvernul meu" tine in casa angajatii firmelor din Romania, dar ii lasa sa umble in grupuri de mii de persoane pe romanii ceruti la export. 2000 de oameni au fost inghesuiti ca sardelele pe Aeroportul Cluj pentru a fi trimisi la munca in Germania, fara sa se mai tina cont ca se incalca ordonantele militare. De ce mai este Romania tinuta in case si oamenii amendati?
Sa luam in considerare declaratile unui mafiot "delapidator" fugit de sase ani din tara cu un mandat international de arestare: Elan Schwartzenberg, care se decide sa faca dezvaluiri dupa sase ani?
O fostă traducătoare de la baza militară Kogălniceanu acuză: Aici funcționa un adevărat bordel, unde erau aduse minore. Femeia a depus plângere penală la DIICOT, cerând ca „Dosarul Kogălniceanu” să fie conexat „Dosarului Caracal-Deveselu”
Statul abandonează sănătatea oamenilor de la sate: un cabinet deservește 90.000 de oameni în Maramureș
Cine zicea ca nu merg afacerile in timp de criza ? 4793 avize de transport lemn astazi (doar legale)
Bugetul României, amenințat grav la NATO - cheltuială imensă propusă!
Toaletele sunt doar începutul. Scopul final al mișcării transgen: o societate dezumanizată, în care nu mai pot exista, din punct de vedere juridic, mame, tați, fii, fiice, soț sau soție. Familia ajunge să fie abolită
Elitele intunecate au impartit Europa…DIN ANUL 1989!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro