Planul Bruxelles – Iohannis fost divulgat! O combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes.

Distribuie!by Iată planul, dezvăluit chiar de “omul nostru din Bruxelles”: o combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes. loading... “Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști, că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta, că ne […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iată planul, dezvăluit chiar de “omul nostru din Bruxelles”: o combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș – cu șanse de succes.

loading...

“Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști, că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta, că ne vom întoarce la normalitate și decență”. M-am înșelat, recunoaște Dacian Cioloș.

“Premierul de la Bruxelles”, așa a fost supranumit de presă Dacian Cioloș, atât datorită fostei sale calități de comisar european, dar și datorită raportării permanente la capitala UE — în activitatea guvernului, în alegerea echipei, în orice demers și, în general, în orice sens.

Ei bine, într-o postare de ieri, după ce expune dezamăgirea pe care am citat-o mai sus, Cioloș face o afirmație tranșantă: “Alegeri anticipate”.

“Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”, scrie Cioloș, care adaugă o frază ce poate părea fără logică politică — “Este șansa începutului reformării clasei politice și șansa de a readuce în prim plan interesele României și nu cele ale corupților”.

Spun “fără logică”, pentru că, logic, sau aparent, Cioloș nu poate emite pretenția ca el și partidulețul său să obțină, pe cale electorală, un scor care să “reformeze clasa politică” — mai concret să răstoarne scorul coaliției PSD-ALDE! Mai ales în contextul sondajelor care, de luni de zile, dau întâietate zdrobitoare Coaliției.

Da, dar schema poate fi alta — iar șansele există, fiindcă pleacă de la cel mai înalt nivel: și anume, alegeri anticipate suprapuse peste cele prezidențiale, sau alegeri anticipate suprapuse peste un eventual referendum pentru demiterea președintelui.

Referendum care ar surveni în urma suspendării provocate de refuzul revocării Laurei Kovesi, plus alte provocări — la care Iohannis e maestru.

Deci, Kovesi ar fi un alt element, o completare a “trinității” care ar putea aduce la vot mase suficient de mari pentru a învinge PSD. Plus Macovei, “intelectuali” radicali, oratori dezlănțuiți etc.

Încă un aspect: Cioloș a fost și este “Guvernul meu”, iar Iohannis este candidatul unanim al Opoziției; Iohannis ar putea cere o coalizare a întregii Opoziții sub semnul viitorului “Guvern” al meu, cu Cioloș-Bruxelles premier, iar Laura Kovesi ministru al Justiției, prim vicepremier, simbol al luptei ce clasă, whatever, cum ar spune Leon Troțki.

Dar, pentru că nu am folosit doar în glumă numele revoluționarului marxist, hai să vedem ce mai spune în mesajul său „idolul” bruxelez al neo-marxiștilor actuali.

“Vom fi în stradă, trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională”, scrie Cioloș, continuând cu două obiective precise: “Să convingem parlamentul că este acolo pentru România și nu pentru Dragnea” și “Guvernul Dăncilă trebuie să plece”.

Deci, acțiuni de stradă, cu obiective clare — Parlamentul și Guvernul. Nu simple proteste, ci “să împiedicăm” și “să plece”.

În plus, pe lângă re-enumerarea “dușmanilor” clasici — Dragnea, “televiziunile lui Dragnea”, Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Cioloș adaugă și teoria vehiculată în ultima vreme de sorosisti: pericolul unei guvernări “iliberale”.

“România e a celor mulți și cinstiți, care așteaptă o țară condusă pentru binele tuturor, și nu doar pentru binele șefului PSD, al celor 73 de pușcăriași și al celor care se tem de lege”. Aș putea cita la fel de bine din Troțki, mai ales că “revoluționarul” Cioloș are și el o fațetă nemiloasă cu „dușmanii revoluției” — este externalizată și se numește Laura Kovesi. Dar și Monica Macovei. Și diverși “acuzatori publici” cu alură paranoică.

Are PSD contraofensivă? Nu! Bătăliile au fost duse în mare parte de persoane din afara partidului și de lideri marginalizați. PSD are organizare dar… nu a avut replică din 2000 până acum la prezidențiale. Adică la arma supremă pe care o vor folosi acum împotriva lor. Cu cine vine PSD dacă la toamnă am avea anticipate? Cu Viorica? Cu Carmen? Că pe alții pare a nu-i alege însuși “lider maximo”!

Deci, concluzionând — iată planul, dezvăluit chiar de “omul nostru din Havana” — aici varianta Bruxelles — București. O combinație unică, singura care ar putea avea șanse de succes. Și care, după toate aparențele, are puternice legături externe. La Bruxelles și nu numai, acolo unde demersurile riscante ale lui Dragnea (în extern) au aprins beculețe.

Să nu uităm de coalizarea din 2004 care a învins un alt mare PSD, la cea dată condus de Adrian Năstase — culmea, proiectat pentru populație tot ca și Dragnea, “inamic public Nr. 1″. Marele tâlhar, corupt și maxim-arogant!

Sigur, pe vremea aia, cu tot tupeul lui, nici Băsescu nu îndrăznea să-i spună unui greu de talia lui Năstase „penal”. Dar, schema e aceeași: inamicul e desenat și apoi, zi de zi, e “colorat”. Și mulți dintre autorii “spectacolului” de atunci sunt aceeași — de exemplu Felix Tătăru, o mai lucra prin zonă?

Că, de exemplu, Cozmin Gușă manevrează și acum, Macovei și ONG-urile sunt pe fază, americanii, totdeauna aici, “intelectualii” băsiști sunt și ei cu noua combinație… Ce altceva mai doriți? Ah, da, PSD de acum nu e cel din 2004? Dragnea nu e Năstase? Năstase nu era cu pușcăria la gât? Asta e o altă discuție.

 


Mai mult pe : m.ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În ultimii 28 de ani, România a fost jefuită de 3,3 ori mai mult decât ne-au jefuit 3 imperii în 530 de ani de istorie
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
Niciun post TV nu sufla o vorba. Parlamentarii PSD salveaza mafia din Sanatate printr-o decizie revoltatoare
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Plăvanul a condus țara cu casca la ureche, căci nu e în stare să lege o propoziție. Dăncilă e criticată dar dacă vorbea Iohannis liber, ar fi fost dezastru
Iohannis NU renunță la casa din Sibiu pierdută în justiție
Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!
Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.
Sunt cam patru categorii de votanti.
Decizie majoră a Berlinului: Armata germană SE RETRAGE din Turcia
Încremenirea şi tăcerea de după Ghiţă
După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro