Stephen Hawking anunță SFÂRȘITUL omenirii | Producerea unui dezastru pe Terra, o certitudine! Video

Distribuie!by   loading... Astrofizicianul Stephen Hawking vine cu vești proaste. Profesorul britanic a declarat pentru BBC News că încălzirea globală, războiul nuclear și ingineria genetică sunt câțiva dintre factorii care amenință viitorul omenirii. Mai mult, Hawking atrage atenția că progresele științei și tehnicii vor conduce la un deznodământ nefericit pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

hawkingwwe-aliens-asteroids-ourselves-stephen-hawking-outlines-biggest-threat-to-humanity-jpeg-282934

loading...

Astrofizicianul Stephen Hawking vine cu vești proaste. Profesorul britanic a declarat pentru BBC News că încălzirea globală, războiul nuclear și ingineria genetică sunt câțiva dintre factorii care amenință viitorul omenirii.

Mai mult, Hawking atrage atenția că progresele științei și tehnicii vor conduce la un deznodământ nefericit pentru rasa umană, relateaza mariustuca.ro.


„Deși în prezent, probabilitatea producerii unui dezastru pe Terra pare foarte mică, ea va deveni aproape o certitudine în următorii o mie sau zece mii de ani”, a precizat savantul britanic.

Hawking ne dă și o veste bună. El spune că, la acea vreme, vom fi ajuns departe în explorarea spațiului.


„Un dezastru pe Terra nu înseamnă și sfârșitul rasei umane. Cu toate acestea, nu vom realiza colonii în spațiul cosmic decât peste cel puțin o sută de ani. Așa că trebuie să fim foarte atenți în această perioadă”, a mai avertizat fizicianul de 74 de ani.

La sfârșitul anului trecut, Hawking a declarat că este extrem de important ca rasa umană să-și stabilească drept țel principal găsirea unei planete pe care să o găzduiască.

„Este un risc destul de ridicat ca un dezastru să lovească Pământul, de aceea țin să avertizez asupra importanței zborurilor cosmice. Experiența m-a învățat să nu mă gândesc prea departe, ci să mă concentrez către prezent, sunt multe lucruri pe care mi le-am propus să le fac”, a spus în octombrie fizicianul britanic.

– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Declaraţiile şoc ale ministrului Agriculturii. "Este carne de vită care după 40 de ani congelată a ajuns în România. Statul nu îşi face datoria, instituţiile statului, ANPC-ul, veterinarii”. Transcrierea declaraţiilor. VIDEO
Timmermans a transmis ORDINE CLARE Guvernului Dăncilă. Coaliția din România, subjugată de liderul UE
Donald Trump discurs istoric la ONU: în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare!
Gratierea e nimic ! Rudele lui Kovesi si Coldea abonate la contracte penale cu statul ! Asteptam tinerii frumosi&liberi in strada !
VIDEO Mafia lemnului din Sibiu – Inginer amenințat cu MOARTEA și şicanat de primarul din Sălişte. ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE!
Si PNL a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul 'Elie Wiesel'
Ţara fără stâpâni. Oraşul Topliţa dat pe tavă urmaşilor unui grof maghiar, criminal de război, în ciuda sesizărilor istoricilor
Planul Psal 1 şi Psal 2 - distrugerea economiei: Traian Basescu, Valeriu Stoica, Decebal Traian Remes, Radu Berceanu, Alexandru Athanasiu, Mugur Isarescu, Sorin Fodoreanu, Radu Sirbu, Ovidiu Grecea si Costin Borc
DNA lămurește de ce un IMBECIL ca Tăriceanu, CORIGENT și REPETENT, a ajuns în VÂRFUL statului român
Suedia, țara în care toleranța a atins paroxismul. Declarația unui oficial suedez după atacul de la Stockholm: Suntem un stat care răspunde atentatului cu dragostea față de străini!
Paul al României și Remus Truică rămân în arest la domiciliu
Bill Gates avertisment bioterorism: 30 de milioane de oameni vor muri în epidemie (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro