Statul român UNITAR primeşte o lovitură din partea Europei: “Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Statul român UNITAR primeşte o lovitură din partea Europei: “Autonomia teritorială contribuie la protejarea minorităţilor”


Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a dat un avânt pretenţiilor autonomiste maghiare, adoptând o rezoluţie în care se arată că autonomia teritorială poate contribui la protejarea drepturilor minorităţilor, informează Mediafax.


europa-loveste-in-plin-autonomia-teritoriala-contribuie-la-protectia-minoritatilor-nationala
APCE recomandă statelor membre să aibă în vedere diferite forme de protecţie a minorităţilor, una din acestea fiind autonomia teritorială. “În acest sens, Adunarea reaminteşte Rezoluţia 1334/2003 privind experienţele pozitive ale regiunilor autonome ca sursă de inspiraţie pentru rezolvarea conflictelor în Europa, care stipulează că stabilirea unei entităţi autonome poate fi privită ca parte a procesului de democratizare“, se arată în textul rezoluţiei.
APCE mai consideră “că autoguvernarea teritorială poate contribui în mod eficace la protejarea drepturilor minorităţilor de o manieră colectivă şi evitând asimilarea”. De asemenea, Adunarea consideră că “un element esenţial’ al protejării drepturilor minorităţilor naţionale” îl constituie “respectul dreptului la identitate comună, care include cultura, religia, limba şi tradiţiile“.
Minorităţile au dreptul să-şi menţină şi să-şi dezvolte propriile lor instituţii şi “ar trebui să primească o protecţie colectivă, aşa cum este stipulată în Recomandarea 1735 din 2006“.
APCE recomandă ţărilor membre ale Consiliului Europei să ia ca model autonomia Tirolului de Sud.
Sursa: http://www.nationalisti.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cea mai mare dramă economică pentru România.
Erdogan: Rusia să nu se joace cu focul
MAREA IPOCRIZIE OCCIDENTALĂ: Franța, 53 de atacuri pe zi împotriva Iugoslaviei. Doar șase împotriva ISIS!
Generația Următoare. Ce fac beizadelele, copiii bogați ai politicienilor
Breban: Patapievici a injurat ca o haimana ordinara istoria acestui popor, Mungiu - vinovat de mizerabilism
Rusia și Turcia se pregătesc de RĂZBOI: Anunțul care CUTREMURĂ mapamondul
Aprozăreasa a inițiat noi prevederi: trei țigări pun lacătul pe apartamentele noastre și pe orice multinațională
RĂZBUNAREA CUMPLITĂ a Turciei după atentatul de duminică | 11 avioane de lupta au fost trimise la atac asupra bazelor PKK
PALMA data de Guvernul CIOLOS CORUPTILOR! Vor fi confiscate AVERILE chiar daca sunt pe numele rudelor
UNGURII RIDICA TONUL IN PARLAMENT: ”NICIODATĂ NU O SĂ FIM SLUGI PE PĂMÂNTUL NOSTRU”
Un tablou de George Soros: Timmermans si slugarnicia romaneasca
Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro