STATUL INCOMPETENT A AJUNS SA ATACE VICTIMELE – Scene revoltatoare in curtea familiei Melencu din Caracal, generate de faptul ca niste procurori DIICOT au vrut sa-si arate muschii cu mama indurerata. Procurorii au trimis o duba de jandarmi, s-o aduca cu mandat, cu autorizare de patrundere in domiciliu. Mama Luizei a lesinat la vederea jandarmilor. Bunicul a incercat sa-si dea foc (Galerie foto)

Distribuie!by Asa au ajuns procurorii DIICOT: incapabili sa se bata cu criminalitatea organizata, ei s-au coborat pana intr-acolo, sa-si arate muschii cu victimele criminalilor pe care tot ei nu au fost in stare sa-i opreasca la timp. In loc sa insiste pe calea unei intelegeri amiabile, dupa ce au distrus […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Asa au ajuns procurorii DIICOT: incapabili sa se bata cu criminalitatea organizata, ei s-au coborat pana intr-acolo, sa-si arate muschii cu victimele criminalilor pe care tot ei nu au fost in stare sa-i opreasca la timp.

In loc sa insiste pe calea unei intelegeri amiabile, dupa ce au distrus complet increderea victimelor de la Caracal in organele de ancheta, si in loc sa astepte un moment prielnic pentru a lua o masura mai dura, procurorii DIICOT au inteles sa faca o demonstratie de forta impotriva unor oameni simpli, sfasiati de durere, aducandu-i pana la pierderea cunostintei.

Vineri, 27 septembrie 2019, DIICOT a trimis mai multi jandarmi, in frunte chiar cu un colonel, ca sa faca o scandaloasa demonstratie de forta in curtea familiei Melencu si s-o ia pe sus pe Monica Melencu – mama Luizei, fata rapita si probabil ucisa de Gheorghe Dinca. Oricat ar parea de halucinant, parchetul condus de Felix Banila s-a purtat mai frumos cu criminalul Dinca decat cu rudele victimelor acestuia.

Actiunea de intimidare la care s-au dedat jandarmii trimisi de DIICOT asupra Monicai Melencu si a lui Stelian Iordache (bunicul Luizei) a durat mai bine de doua ore, autoritatile vrand cu orice pret s-o ia pe sus pe mama indurerata. Motivul? Femeia trebuie sa dea noi probe biologice, pentru a se stabili daca fragmentele de ADN descoperite in oasele din padure corespund cu ADN-ul mamei. De data aceasta, analiza ar urma sa fie efectuata de FBI, caruia DIICOT i-a solicitat ajutorul.

Dupa ce s-a consultat cu avocatul Tonel Pop, Monica Melencu a refuzat sa dea noi probe, temandu-se ca nu cumva autoritatile sa planteze mostrele de ADN recoltate de la ea in oasele gasite la liziera si astfel sa musamalizeze cazul.

Iata ce a declarat mama Luizei pentru Mediafax:

Am spus ca nu vin. Am primit acea citatie, trebuia sa primim un ordin judecatoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost sa vin si nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat. Pentru ce sa mi se ia? Nu exista motiv, nu vreau sa dau testul acesta ADN. Nu cred ca ma obliga cineva, l-am dat o data, eu nu mai am incredere. Se fac atatea magarii! Ce pot sa-mi faca? Sa ma ia, sa-mi caste gura sa recolteze? Imi da amenda, platesc amenda.

De unde stiu eu ca nu mi ia ADN din gura si il planteaza peste ceva si spun peste o luna de zile ca acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (…) Eu trebuie sa ma consult cu domnul avocat. Atat timp cat dansul nu a obtinut nimic la mana, o hotarare judecatoreasca, va dati seama ca nu am cum sa ajung. Daca obtinea, ne prezentam. M-au citat ca martora si eu sunt parte vatamata”.

La vederea jandarmilor care au intrat peste ea in curte, mama Luizei pur si simplu a lesinat de spaima si s-a prabusit.

Sufocata de plans si cu sanatatea zdruncinata de socul suferit din cauza jandarmilor si a DIICOT, Monica Melencu a fost urcata in ambulanta, medicul intentionand s-o duca la un spital din Craiova. Totusi, femeia a refuzat si a insistat sa ramana acasa.

Disperarea batranului a ajuns la cote inimaginabile. La circa o jumatate de ora dupa ce mama Luizei fusese luata cu forta in ambulanta, bunicul fetei, Stelian Iordache, a incercat pur si simplu sa-si dea foc, turnandu-si benzina pe corp. Batranul a fost luat cu targa de catre pompierii SMURD. Monica Melencu a urcat si ea in masina, ca sa-l insoteasca pe bunic.


Nici avocatul nu scapa de abuzul DIICOT

Parchetul lui Felix Banila nu s-a multumit sa terorizeze doar familia Melencu, ci vrea sa-l reduca la tacere si pe Tonel Pop, avocatul care le apara pe rudele Luizei. Joi, 26 septembrie 2019, Pop a declarat ca procurorii DIICOT l-au amenintat cu dosar penal pentru obstructionarea justitiei in cazul in care avocatul nu o convinge pe mama Luizei sa permita prelevarea probelor biologice.

Redam explicatiile lui Tonel Pop, citate de Mediafax:

Aproape toti procurorii de caz au fost de fata si mi-au prezentat o hotarare judecatoreasca privitor la recoltarea de noi probe biologice privind-o pe doamna Melencu. Nu mi-au pus la dispozitie nicio alta ordonanta sau cerere care a stat la baza acestei hotarari, a fost luata fara citarea partilor, fara citarea noastra.

Au tinut (procurorii, n.r.) foarte mult sa-mi puna in vedere tot felul de dispozitii penale – in sensul ca imi vor face un dosar penal – daca nu explic sau nu spun sau nu ma raliez pozitiei dansilor, in sensul in care sa o conving pe doamna Melencu sa se prezinte si sa i se ia probe biologice. Atunci imi vor face un dosar penal, explicandu-mi care sunt prevederile penale privind obstructionarea justitiei”.

Revista Q Magazinea publicat mandatul de aducere obtinut de catre DIICOT pentru ca sa poata puna in scena teribila actiune de forta la locuinta familiei Melencu. Este vorba despre un mandat emis vineri, 27 septembrie 2019, de catre judecatoarea Rebecca-Zinca Dinu de la Tribunalul Bucuresti, menit sa le dea dreptul procurorilor s-o ia pe sus, cu jandarmi, pe mama Luizei (vezi facsimil).

Intr-o interventie telefonica la Antena 3 (in emisiunea „Punctul de intalnire”, a lui Radu Tudor), seful DIICOT Felix Banila a sustinut ca procurorii din dosarul Caracal nu au facut decat sa respecte procedura.

 

 


sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro