STATUL FEDERAL NEO-MARXIST IMPOTRIVA ULTIMILOR OPOZANTI: DREAPTA POLONEZA SI UNGARA

Distribuie!by loading... Viktor Orban a anuntat sambata ca Ungaria va sustine Polonia in fata presiunilor Uniunii Europene. El a declarat: “Ofensiva inchizitoriala contra Poloniei nu va reusi niciodata pentru ca Ungaria va utiliza toate mijlocele legale in UE pentru a-si arata solidaritatea cu poporul polonez”. Senatul polonez a adoptat un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Viktor Orban a anuntat sambata ca Ungaria va sustine Polonia in fata presiunilor Uniunii Europene. El a declarat: “Ofensiva inchizitoriala contra Poloniei nu va reusi niciodata pentru ca Ungaria va utiliza toate mijlocele legale in UE pentru a-si arata solidaritatea cu poporul polonez”.

Senatul polonez a adoptat un proiect de reforma in justitie, initiat de guvernul conservator, proiect cu care stanga poloneza, care a fost zdrobita la alegerile parlamentare din octombrie 2015, nu este de acord – de aici, automat, si sustinerea Bruxelles-ului.


Comisia Europeana de la Bruxelles a dat miercuri un ultimatum guvernului polonez, somandu-l sa renunte la reformarea justitie;  in caz contrar, da de inteles Bruxelles-ul, Polonia va fi privata de dreptul de vot! In UE, reforma, indiferent de domeniu, are voie sa faca doar stanga. Poate ca guvernantii de la Bruxelles ar fi reactionat mai diplomatic, dar prezenta lui Trump la Varsovia si a lui Netanyahou la Budapesta (cele doua cosmaruri care tulbura visul multicultural, verde curcubeu, al Bruxelles-ului si Berlinului), i-a facut sa rabufneasca ca o oala aflata sub presiune.

Numai ca, pozitia adoptata de Ungaria, si exprimata de Viktor Orban, impiedica UE sa treaca la fapte: conform articolului 7 al tratatului de la Lisabona astfel de sanctiuni se iau cu unanimitate de voturi. Asta pana cand Tratatul de la Lisabona va fi modificat, lucru ce nu este exclus sa se intample cat de curand.


La randul sau, Jaroslaw Kachzynski, presedintele partidului Lege si Justitie (PiS), a acuzat Bruxelles-ul ca este in solda opozitiei de stanga, realitate pe care Comisia Europeana, spre meritul ei, nu a ascuns-o niciodata. Imediat dupa ce dreapta a castigat alegerile parlamentare, Comisia Europeana a declansat o procedura de “salvare a Statului de drept “ in Polonia! Kachzynski a spus : “Subiectele aflate in discutie in acest moment sunt exclusiv de competenta Poloniei. Asadar, avem de-a face cu un abuz de putere.”

Aflat in vizita la Budapesta, premierul Israelului, Benjanim Netanyahou remarca ca Uniunea Europeana este singura care impune Israelului, in relatiile cu acest stat suveran,  conditii politice, nimeni altcineva, si Netanyahou a nominalizat India si China, nerecurgand la un astfel de procedeu! El a spus ca UE submineaza astfel relatiile cu singura democratie occidentala din Orient “care apara valorile si interesele europene”.

Viktor Orban i-a raspuns razand: “ Domnule Netanyahou, UE este chiar mai speciala decat atat. UE impune aceleasi conditii nu numai tarilor din exterior, dar si celor din interior.”

Nu trebuie uitat ca pentru a-si impune dogmele ideologice de sorginte neo-marxista, Bruxelles-ul a declansat de curand procedurile de infringement contra Poloniei, Ungariei si Cehiei, pentru refuzul acestora de a-i reloca pe teritoriul lor pe imigrantii ilegali care au fortat si forteaza granitele Uniunii.

Si Bruxelles-ul stie ca pentru a reusi sa-si impuna vointa si sa-si realizeze planul, transformarea uniunii celor 28 de state membre intr-un stat federal neo-marxist, trebuie, obligatoriu, sa-si infranga ultimii opozanti: dreapta poloneza si ungara.

 

Sursa: bogdancalehari.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro