STATUL FEDERAL NEO-MARXIST IMPOTRIVA ULTIMILOR OPOZANTI: DREAPTA POLONEZA SI UNGARA

Distribuie!by loading... Viktor Orban a anuntat sambata ca Ungaria va sustine Polonia in fata presiunilor Uniunii Europene. El a declarat: “Ofensiva inchizitoriala contra Poloniei nu va reusi niciodata pentru ca Ungaria va utiliza toate mijlocele legale in UE pentru a-si arata solidaritatea cu poporul polonez”. Senatul polonez a adoptat un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Viktor Orban a anuntat sambata ca Ungaria va sustine Polonia in fata presiunilor Uniunii Europene. El a declarat: “Ofensiva inchizitoriala contra Poloniei nu va reusi niciodata pentru ca Ungaria va utiliza toate mijlocele legale in UE pentru a-si arata solidaritatea cu poporul polonez”.

Senatul polonez a adoptat un proiect de reforma in justitie, initiat de guvernul conservator, proiect cu care stanga poloneza, care a fost zdrobita la alegerile parlamentare din octombrie 2015, nu este de acord – de aici, automat, si sustinerea Bruxelles-ului.


Comisia Europeana de la Bruxelles a dat miercuri un ultimatum guvernului polonez, somandu-l sa renunte la reformarea justitie;  in caz contrar, da de inteles Bruxelles-ul, Polonia va fi privata de dreptul de vot! In UE, reforma, indiferent de domeniu, are voie sa faca doar stanga. Poate ca guvernantii de la Bruxelles ar fi reactionat mai diplomatic, dar prezenta lui Trump la Varsovia si a lui Netanyahou la Budapesta (cele doua cosmaruri care tulbura visul multicultural, verde curcubeu, al Bruxelles-ului si Berlinului), i-a facut sa rabufneasca ca o oala aflata sub presiune.

Numai ca, pozitia adoptata de Ungaria, si exprimata de Viktor Orban, impiedica UE sa treaca la fapte: conform articolului 7 al tratatului de la Lisabona astfel de sanctiuni se iau cu unanimitate de voturi. Asta pana cand Tratatul de la Lisabona va fi modificat, lucru ce nu este exclus sa se intample cat de curand.


La randul sau, Jaroslaw Kachzynski, presedintele partidului Lege si Justitie (PiS), a acuzat Bruxelles-ul ca este in solda opozitiei de stanga, realitate pe care Comisia Europeana, spre meritul ei, nu a ascuns-o niciodata. Imediat dupa ce dreapta a castigat alegerile parlamentare, Comisia Europeana a declansat o procedura de “salvare a Statului de drept “ in Polonia! Kachzynski a spus : “Subiectele aflate in discutie in acest moment sunt exclusiv de competenta Poloniei. Asadar, avem de-a face cu un abuz de putere.”

Aflat in vizita la Budapesta, premierul Israelului, Benjanim Netanyahou remarca ca Uniunea Europeana este singura care impune Israelului, in relatiile cu acest stat suveran,  conditii politice, nimeni altcineva, si Netanyahou a nominalizat India si China, nerecurgand la un astfel de procedeu! El a spus ca UE submineaza astfel relatiile cu singura democratie occidentala din Orient “care apara valorile si interesele europene”.

Viktor Orban i-a raspuns razand: “ Domnule Netanyahou, UE este chiar mai speciala decat atat. UE impune aceleasi conditii nu numai tarilor din exterior, dar si celor din interior.”

Nu trebuie uitat ca pentru a-si impune dogmele ideologice de sorginte neo-marxista, Bruxelles-ul a declansat de curand procedurile de infringement contra Poloniei, Ungariei si Cehiei, pentru refuzul acestora de a-i reloca pe teritoriul lor pe imigrantii ilegali care au fortat si forteaza granitele Uniunii.

Si Bruxelles-ul stie ca pentru a reusi sa-si impuna vointa si sa-si realizeze planul, transformarea uniunii celor 28 de state membre intr-un stat federal neo-marxist, trebuie, obligatoriu, sa-si infranga ultimii opozanti: dreapta poloneza si ungara.

 

Sursa: bogdancalehari.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Exista indicii ca fetita a fost ceruta insistent de familia din SUA pentru a i se preleva organe, unul dintre copiii familiei are nevoie urgenta de un rinichi
Filiera banilor Soros – Nicușor Dan. Mecanismul este complex
Iohannis a decis soarta Romaniei: ”Mai trebuie renuntat la niste suveranitate”
Piaţa românească este invadată de brânză care nu a văzut laptele. Din ce se fac produsele "lactate" din comerţ
VIETASII – Capii serviciilor secrete pot ramane in functii pe viata. Directorii, prim-adjunctii si adjunctii SRI, SIE, STS si SPP sunt singurii sefi de institutii din Romania care nu sunt numiti pe mandate limitate. Din 2018, in Parlament zace un proiect de lege menit sa democratizeze serviciile secrete, care propune ca sefii SRI, SIE, STS si SPP sa fie numiti pe un singur mandat, de 4 ani, fara posibilitatea reinvestirii (Documente)
Patriarhul Daniel a fost impus in Romania de catre Masonerie, pentru a putea fi implementat Ecumenismul.
Șoc în PSD! Lider din teritoriu surprins în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat! Acum se intelege de ce PSD nu a promovat referendumul caci PSD-ul colcaie de homosexuali
DR. N.C. PAULESCU INVENTATORUL INSULINEI VORBESTE DESPRE IMPORTNATA LUI IISUS, A LUI DUMNEZEU SI A BISERICII IN STIINTA SI CONTRA RAULUI PE PLANETA
Fiul lui Ion Caramitru și-a cumpărat o vilă cu 3 milioane de euro din "fonduri proprii". Taică-său după ce a trădat comunismul a pus laba pe clădirea UNITER, fosta vilă de stat în care a locuit Nicu Ceaușescu cu chirie!
"Tehnocrații" nu mai știu cum să jupoaie populația și pe micii întreprinzători. Persoanele fizice care dețin o locuință cu destinație mixtă trebuie să depună o declarație până în martie 2016 Altfel vor plăti 60-100 de milioane lei vechi impozit
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache | Putin vrea haos și măcel în România!
Tăierile ilegale de păduri continuă în linişte şi consens, RETEAUA SCHWEIGHOFER: CINE A TĂIAT SI CÂT A CÂSTIGAT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro