Statul criminal Britanic, după ce l-au debranșat de la aparate ca să-l ucidă și nu l-au hrănit 36 de ore progresiștii din spital nu s-au lăsat văzând că Alfie respiră. EVZ.ro: “Micuțul Alfie a fost EXECUTAT? I s-au administrat 4 „medicamente” MISTERIOASE înainte de a MURI”

Distribuie!by   Alfie Evans a respirat 4 zile fără aparate. Apoi brusc a murit în a 5 zi. Micuțul Alfie a fost EXECUTAT? I s-au administrat 4 „medicamente” MISTERIOASE înainte de a MURI Starea sănătății lui Alfie era stabilă, iar spitalul promisese că-l externează. Însă, cu două ore înainte de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Alfie Evans a respirat 4 zile fără aparate. Apoi brusc a murit în a 5 zi.

Micuțul Alfie a fost EXECUTAT? I s-au administrat 4 „medicamente” MISTERIOASE înainte de a MURI


Starea sănătății lui Alfie era stabilă, iar spitalul promisese că-l externează. Însă, cu două ore înainte de a muri, i s-au făcut 4 injecții bizare.

loading...

Alfie Evans a murit a murit la spitalul pediatric Alder Hey din Liverpool sâmbătă dimineața, la ora 2.30 AM. Potrivit ziarului italian La Nuova Bussola Quotidiana, o asistentă a intrat în rezerva micuțului, după ce tatăl său, Tom Evans, a fost chemat afară, și i s-au administrat patru medicamente.


O sursă apropiată familiei a declarat pentru LifeSiteNews că acestea au fost injecții administrate lui Alfie după ce Tom a fost convocat pentru o neobișnuită întrunire de miez de noapte cu conducerea spitalului.

Copilașul a murit la două ore după ce substanțele i-au fost administrate.


Este neclar de ce i s-au făcut injecțiile. Familia Evans nu a răspuns solicitărilor LifeSiteNews de a comenta informația.

Însă medici, consilieri ai reputatului site pro-viață citat, susțin că nu înțeleg de ce copilului trebuia să i se dea patru medicamente separate. Unul sau două ar fi fost explicabile ca o încercare de a seda micuțul sau de a-i administra analgezice, dacă ar fi suferit. Însă faptul că au fost nu mai puțin de patru li s-a părut acestor medici de-a dreptul bizar. Ei au recomandat să fie întocmit un raport de toxicologie de către experți independenți.

Medicii de la clinica Alder Hey informaseră anterior, printr-un document legalizat, familia Evans, despre modul în care intenționau să folosească un cocteil de medicamente, printre care Midazolam și Fentanyl, ca parte a „planului de îngrijire pentru încetarea din viață”. Adică eutanasie. Printre efectele secundare ale acestor medicamente se număra și depresia respiratorie, ceea ce l-a făcut pe tatăl Tom Evans să afirme că s-a pregătit „un plan de execuție” pentru fiul său.

În noaptea de luni, 23 aprilie, Alfie a fost debranșat brusc de la aparate, după ce respirase și fusese hrănit artificial timp de 15 luni.

Micuțul avea și o infecție la plămâni care ar fi necesitat antibiotice.

Cu toate acestea, Alfie a reușit să trăiască independent peste 100 de ore.

Tom Evans a afirmat că hotărârea instanței, de a-l detuba pe Alfie, nu se referea la lipsirea copilului de oxigen și hrană. El a anunțat că după o pauză de 36 de ore, Alfie a fost din nou hrănit artificial.

La Nuova Bussola scrie că lui Alfie i s-a acordat sprijin vital artificial în schimbul promisiunii lui Tom de a nu mai vorbi cu presa.

În ziua dinainte de moartea lui Alfie, Tom Evans a citit presei adunate în fața spitalului un mesaj numit de mulți „scrisoare de ostatic”. Tatăl cerea tuturor susținătorilor lui Alfie să meargă acasă și să-și continue viețile. El a mulțumit spitalului pentru îngrijirile oferite, deși cu numai câteva ore înainte acuzase conducerea clinicii de „conspirație pentru uciderea” fiului său.

„Pentru a potoli presa, spitalul i-a promis lui Tom mai mult oxigen și mai mult sprijin vital”, scrie ziarul italian. „Cu două ore înainte de moarte, saturația cu oxigen (a lui Alfie) era de 98%, iar pulsul de 160, astfel că Tom era convins că i se va permite să plece (cu copilul) acasă (așa cum administrația spitalului îi promisese vineri.”

Totuși starea sănătății micuțului s-a deteriorat rapid după cele patru injecții administrate.

La Nuova Bussola scrie: „Înainte de a muri, în timp ce Tom era plecat temporar, lăsând-o pe Kate (mama lui Alfie) pe jumătate adormită și pe un alt membru al familiei în rezervă, o asistentă a intrat și a explicat că trebuie să-i administreze patru medicamente copilului (fără a le spune numele).”

Și ziarul continuă: „După circa 30 de minute, saturația cu oxigen căzuse la 15. După două ore, Alfie era mort.”

 

“Doctorii” Sistemului din Marea Britanie justifică acum, cât de bine “a fost tratat” Alfie Evans ca să moară: “Să înfometezi un copi nu e o crimă” ci înseamnă “să redirecționezi îngrijirea medicală pentru a-l face să se simtă mai comfortabil”

După o săptămână șocantă și dezgustătoare – în care i-am văzut pe părinții lui Alfie Evans că au trebuit să se lupte literalmente pentru a-i salva viața – justificările deciziilor Curții Britanice și a sistemului medical continuă sî curgă.

Un doctor a apărut deja la televizor în apărarea spitalului pentru copii Alder Hey și decizia sa de a nu-i alăpta pe Alfie timp de aproximativ 28 de ore după ce același spital l-a deconectat de la aparate, fără permisiunea părinților pentru a-i forța moartea.

După cum arată CNS News:

Forțarea lui Alfie Evans, de 23 de luni, să moară prin înfometare, “nu este o crimă”, a declarat dr. Ranj Singh în cadrul programului ITV “This Morning” (“Uita-te în această dimineață”), de vineri, rapoartează ziarul britanic Daily Express.

Retragerea sprijinului pentru viață și refuzul de a permite părinților lui Alfie să-l ducă acasă, să-l hrănească și să-l îngrijească este, în schimb, doar “o redirecționarea îngrijirii”, Dr. Singh a spus:

“Nu este vorba despre uciderea unui copil – este vorba de o reorientare a îngrijirii pentru a-l face să se simtă mai comfortabil”.

În cazul lui Alfie, redirecționarea îngrijirii a însemnat conform medicilor care l-au tratat, a-i face viața “mai confortabilă”: asta înseamnă a-i refuza alimentarea, apa și a-l deconecta d ela aparate adică a-i tăia sprijinul pentru viață. Dr. Singh și-a dublat afirmația sa, încadrând retragerea suportului de viață ca o modalitate de a face pacienții mai confortabili și de a le reda “viața cea mai demnă”:

“Retragerea suportului de viață nu ucide pe cineva. Este redirecționarea îngrijirii pentru a le face mai confortabilă și pentru a le oferi viața cea mai demnă cu putință”.

Fara a fi surprinzator, Singh este un tehnician clinic care lucreaza pentru sistemul de ingrijire a sanatatii administrat de guvernul Statelor Unite.

După ce l-au deconectat de la aparate, a raportat LifeNews, deși vedeau că respiră singur, oficialii de la spitalul de copii Alder Hey au așteptat 28 de ore înainte de a-l hrăni în cele din urmă pe băiatul în vârstă de doar 23 de luni, care luptă împotriva unei stări neurologice rare.

Tatăl lui Alfie, Tom Evans, a confirmat în acel moment că fiul său a fost în cele din urmă alimentat, dar a condamnat oficialii spitalului că au așteptat atât de mult timp (28 de ore), pentru a-i aduce în cele din urmă nutriția de care are nevoie.

“De-abia au început să-l hrănească ieri, cu o oră în urmă. Este dezgustător cum este tratat”, a spus Evans. “Nici măcar un animal nu ar fi tratat așa. El le dovedește că se înșeală. Este timpul să-i dați un fel de grație și demnitate și să-l lăsați acasă sau în Italia “.

Micul Alfie Evans a supraviețuit timp de aproape 4 zile după ce un spital pentru copii l-a deconectat de la aparate fără acordul părinților, printr-o hotărâre judecătorească barbară. Asta în ciuda predicției medicii care declaraseră că Alfie nu va trăi foarte mult după ce va fi deconectat de la aparate

Sursa: EVZ.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro