SRI nu se mai ferește! Jurnalist de la Realitatea, numit consilier de comunicare al lui Eduard Hellvig

Distribuie!by   Reacţiile din zona media nu au întârziat să apară. Ce au scris pe Facebook Robert Turcescu şi Victor Ciutacu după anunţul făcut de Serviciul Român de Informaţii. loading... Primul a ieşit la rampă Robert Turcescu, el însuşi cunoscut prin relaţia cu zona serviciilor secrete, în special după ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Reacţiile din zona media nu au întârziat să apară. Ce au scris pe Facebook Robert Turcescu şi Victor Ciutacu după anunţul făcut de Serviciul Român de Informaţii.

loading...

Primul a ieşit la rampă Robert Turcescu, el însuşi cunoscut prin relaţia cu zona serviciilor secrete, în special după ce a anunţat, în toamna anului 2014, că a fost ofiţer acoperit al serviciului de informaţii al Armatei.

„Pe 22 iulie (!) scriam pe FB: «Doi jurnalisti TV vor ocupa in perioada imediat urmatoare pozitii FOARTE interesante in politica si administratie. Le stiu numele, dar deocamdata nu le pot face publice. Atentie insa la TVR si mai sus». Azi, prima confirmare. Urmeaza a doua”, a punctatTurcescu.

Ulterior, Victor Ciutacu (aflat în concediu în Bali) a transmis: „Sunt departe si mi-e sila, da’ salut tovaraseste trecerea inca unuia pe carte de munca! De i-ar lua, dracului, inapoi o data pe toti…”

––––––-

Conform unui comunicat al SRI remis, luni, 17 august, un fost jurnalist Realitatea TV devine începând cu această dată, consilierul de comunicare al Directorului SRI, Eduard Hellvig.

Este vorba de jurnalistul Ovidiu Marincea. Acesta a părăsit în urmă cu două săptămâni postul de televiziune precizând, printr-un mesaj pe o rețea de socializare, că își ia „o vacanță lungă și de reflecție de la Realitatea TV”.  Acesta își exprimase dorința de a se apuca de noi proiecte și de a face „cu totul altceva.”

Citește și: Un cunoscut jurnalist Realitatea TV părăsește postul! Iată cine și-a luat „vacanță de reflecție”

Mesajul lui Eduard Hellvig este unul încurajator la adresa lui Marincea, șeful SRI exprimându-și speranța că prezența jurnalistului „în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.”

Redăm mai jos întregul comunicat al SRI cu ocazia alăturării jurnalistului Ovidiu Marincea în echipa de consilieri ai Directorului Serviciului Român de Informații:

„Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune.

Cu acestă ocazie, Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare: „Îi urez bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. ” a declarat Directorul SRI.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român. ” a afirmat domnul Ovidiu Marincea.”

 


Sursa: http://www.nasul.tv/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al treilea război mondial. Turcia va fi căsăpită de ruși și sfâșiată. Marile orașe vor deveni ruine. Cei care vor participa la acest război se vor pierde
INTERVIU cu președintele inițiativei constituționale: „A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moştenire şi a lăsa o moştenire“
DUMNEZEU, MIT SAU ADEVAR! O exprimare impartiala, dumneavoastra trageti concluziile. Parabola plutonului de execuţie de Sorin Lavric
Monarhul mason Nicholas Medforth-Mills, CULISELE nunții sale aranjate: "Mă căsătoresc din dragoste"..
Jenant: cum s-a comportat Dan Barna la Barcelona cu românii de acolo | să fii prost să-l mai votezi
Nicușor Dan ar fi mințit atunci când și-a publicat declarația de avere. Detaliile unei afaceri controversate și reacția liderului USR. Sebastian Bodu: Nasoală treabă, dacă asta e apărarea lui
Conflict în Golful Persic: Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze în apropierea unor nave de război americane | „Aceste acţiuni au fost extrem de provocatoare, periculoase şi neprofesioniste”
Legea pentru Roșia Montană revine în forță
Pr. Iustin Pârvu: „Mucenicia creştinilor va veni de la rasa galbenă”
S-a decis: mega-moscheea se va construi - Klaus Iohannis : „Moscheea de la București va fi construită, ea oferă mai multe garanții de securitate.” "Pulimea" trebuie sa accepte !!
Adrian Sârbu a admis că A FĂCUT TESTE pe poporul român, precum şi că a inventat ŞTIRILE de la ora 5 ca DIVERSIUNE
„REȚEAUA” SOROS SE AFLĂ MAI IN TOATE PARTIDELE: USR, PNL, E ȘI ÎN PSD ȘI PRU | Miliardarul, PLĂŢI sau ÎNTÂLNIRI SECRETE cu Ponta, Costoiu, Creţu, Palada, Drăghici, Necula şi Petrea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro