SRI a decis, în sfârșit, să ne spună la Digi care e faza cu TANCURILE AMERICANE! Băi frate, cu 300 de tancuri faci RĂZBOI, nu exerciții militare!

Distribuie!by SRI a decis să ne informeze oficial că sute de tancuri americane au ajuns în România! La Digi24, bineînțeles! Asta după ce începând de luni au apărut știri și filmulețe cu garnituri pline cu tancuri americane care au brăzdat nordul țării! Cică se face un exercițiu la Cincu! Care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SRI a decis să ne informeze oficial că sute de tancuri americane au ajuns în România! La Digi24, bineînțeles! Asta după ce începând de luni au apărut știri și filmulețe cu garnituri pline cu tancuri americane care au brăzdat nordul țării! Cică se face un exercițiu la Cincu! Care exercițiu frate, că vorbim despre 400 de tancuri! Cu 400 de tancuri declari război și ești șmecher!

loading...

Aproape 300 de tancuri americane au ajuns la Constanţa, pe mare, din Charleston, Carolina de Sud, Statele Unite, anunță, scurt, Digi24. A durat mai bine de 26 de ore până au fost descărcate de pe navă maşinile de luptă, care au fost urcate apoi în trenuri speciale şi trimise pe rând în judeţul Braşov, în poligonul de la Cincu. Tancurile au fost trimise în România pentru un exerciţiu militar NATO care începe luna viitoare.


Doar 300?

Un prim tren cu tancuri americane a fost observat duminică, 26 iunie 2016, circuland dinspre Pașcani spre Suceava și mai apoi spre Vatra Dornei. Un al doilea tren cu tancuri americane a fost observat duminică seară în drum spre Suceva și mai apoi spre Vatra Dornei. Numărul tancurilor americane care au ajuns deja în nord-estul României a ajuns la 36 fără a pune la cale pe cele din trenul care a trecut prin Gherla.


Galerie fotoVă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Farange: Odată cu Brexitul, Regatul Unit devine o ”naţiune democratică, autoguvernată, independentă şi, sper eu, mândră”
WikiLeaks: SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei
Doctor biofizician: „Cu fiecare nou partener sexual, o femeie îşi scade cu 10% şansa de a avea o familie fericită”
Macrou poate afecta grav sanatatea francezilor!
Liberalul Vîlceanu, un nou tun de la stat: 39 miliarde de la CE Oltenia. În 2016 a mai luat 63 de miliarde
Fabrica inchisa, politia investigheaza cazul deoarece s-au gasit fecale umane in dozele de Coca-Cola
Partenerul de afaceri al lui Matei Păun, şeful de campanie al lui Nicuşor Dan, este un agent al Belarusului conectat la “cercul” lui Putin: Vitali Buzdugan, omul lui Lukaşenko şi al lui Viktor Khmarin, martorul lui Putin
NEFERTITI DATA JOS DE PE PIRAMIDA – Mesaj categoric al sefei CSM Simona Marcu: “Activitatea judecatorilor si procurorilor nu trebuie idealizata si cu atat mai putin glorificata”. Judecatorul Lucian Netejoru acuza procurorii din CSM: “Ne ingrijoreaza abordarea inedita in cazul controlului efectuat la DNA... Ma intreb retoric, cine este autorul unui raport de control, cel care il intocmeste sau cel care este chemat sa il aprobe?”. Minune mare, Tarcea si Lazar au dat semne de normalitate (Raportul)
Noi evoluții în Scandalul apei - Suspiciuni mari cu privire la probele prelevate
Israel respinge vaccinarea antigripala obligatorie in spitale pentru doctori si asistente
DETALII ȘOC în motivarea instanței în dosarul BERBECEANU. Masoneria crima organizata in lupta cu BERBECEANU
CUTREMUR în DNA. Plângere penală împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, și a lui Valeriu Zgonea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro