”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”.

Distribuie!by Soros sionistul khazar, unul dintre stapanii coloniei Romania: ”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”.  Investitorul și filantropul american George Soros spune că naționalismul agresiv promovat de Rusia lui Vladimir Putin reprezintă o amenințare existențială pentru Uniunea Europeană. George Soros a avertizat că expansionismul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Soros sionistul khazar, unul dintre stapanii coloniei Romania: ”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”

Investitorul și filantropul american George Soros spune că naționalismul agresiv promovat de Rusia lui Vladimir Putin reprezintă o amenințare existențială pentru Uniunea Europeană.
George Soros a avertizat că expansionismul Rusiei este o amenințare pentru existența UE și a cerut o susținere materială mai puternică pentru Ucraina.
Americanul spune că amestecul de autoritarism și naționalism agresiv ale lui Putin reprezintă o alternativă pentru modelul democrațiilor liberale vestice, referindu-se la admirația pentru președintele Rusiei exprimată de liderul UKIP, Nigel Farage, președintele Frontului Național din Franța, Marine le Pen, și de premierul ungur Viktor Orban.
“Rusia amenință chiar existența Europei. Nici liderii europeni, nici cetățenii europeni nu sunt pe deplini conștienți de această provocare și nici nu știu cum să-i facă față”, arată Soros într-un articol pentru New York Review of Books.

“Rusia expune o alternativă care reprezintă o provocare fundamentală pentru valorile și principiile pe care s-a fondat UE. Aceasta se bazează pe uzul forței care se manifestă prin represiune în plan domestic și agresiune în exterior și care se opune statului de drept”.
Soros spune că UE a devenit o relație disfuncțională între creditori și debitori, iar rezultatul este un resentiment larg răspândit. “Putin a stabilit relații bune cu cei care agită Europa. Colapsul Ucrainei va fi o pierdere uriașă pentru NATO, UE și Statele Unite. O Rusie victorioasă  ar deveni mult mai influentă în UE și o amenințare pentru statele baltice cu populație vorbitoare de limba rusă”, crede Soros.
George Soros spune că Putin îi va propune un târg lui Poroșenko: un premier pe placul Rusiei în schimbul unui acord în privind livrările de gaze.
“Dacă refuză, Putin ar putea trece la micile victorii încă la dispoziția sa: ar putea forța un coridor terestru din Rusia către Crimeea și Transnistria înainte de începerea iernii”, spune Soros. dcnews.ro
VladimirSursa:http://deveghepatriei.wordpress.com/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pentagonul a încălcat armistiţiul în Siria. Rusia şi SUA, la un pas de război
Tu stii cine este femeia in permanenta din spatele lui Klaus Iohannis si de ce are atatea decoratii masonice de la casele regale? Ce merite are ea?
Şase nave de război NATO au intrat în Marea Neagră
Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene.
Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
Modelul suedez poate scoate Romania din criza. Politicieni fara privilegii, fara imunitate si transparenta desavarsita in cheltuirea banilor publici
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
„Partidele politice sunt găşti de hoţi care au devalizat ţara”, spune Ştefan Popa
Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”, avand in vedere cate paduri au defrisat, nu au fost deranjati de catre DNA, in timpul mandatului pe care l-a avut Kovesi si, dupa cum se vede, nici acum.
Spiritul de turmă sau controversa solidarității umane?
SUEDIA. Barnevernet e doar începutul. De la 15 ani poți face sex cu cadavre şi incest. Asta propun progresiştii atei din Suedia de la Organizația de Tineret a Partidului Liberal de extremă stângă. Ei cer Legalizarea Necrofiliei şi a Incestului
Directorul Schweighofer vrea să ne vindem mai ieftin pădurile altfel va scoate Romania din afacerile internationale de cherestea| cei mai îngrijorati sunt Iohannis si USR susținătorii defrișărilor în România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro