Spovedania unui userist după dezvăluirile despre afacerile lui Dan Barna: AM FOST UN PROST

Distribuie!by Dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project despre liderul USR, Dan Barna, a stârnit un val de critici de la membrii dezamăgiți ai partidului. Pe grupul intern de comunicare al USR, ”Poiana lui Iocan”, au curs mesajele în care i s-a cerut chiar demisia lui Barna sau măcar retragerea din cursa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project despre liderul USR, Dan Barna, a stârnit un val de critici de la membrii dezamăgiți ai partidului. Pe grupul intern de comunicare al USR, ”Poiana lui Iocan”, au curs mesajele în care i s-a cerut chiar demisia lui Barna sau măcar retragerea din cursa prezidențială.Unul dintre USR-iștii care a comentat pe grupul partidului, Theodor Gănescu, spune, pornind de la ancheta din Rise Project, din care reiese că Dan Barna a făcut bani frumoși din afaceri dubioase cu fonduri europene, că a fost ”un prost” pentru că a ales calea cinstei, sugerând că dacă ar fi ales calea liderului USR ar fi fost și el bogat acum. ”Și liber ca Barna”, scrie PSnews.

loading...

SPOVEDANIA MEMBRULUI USR:


Anatomia unui prost”

”Am fost un dobitoc!” – așa își începea discursul un mare ticălos, Tudor Postelnicu, în anii 90.


Astăzi, acesta este exact sentimentul meu. Mă simt un prost, un om rupt de realitate în România.

Pentru cei care nu mă cunosc, am să vă scriu, succint e adevărat, o foarte mică descriere a mea, din 1989 până acum.

Gănescu Theodor, născut în București în 1981, fiu al unui fost deținut politic și al unei simple secretare.

Lipsit de pile și relații, ca orice om din clasa de jos a noii Românii ce se contura la sfârșitul anilor 80, am știut de mic ce înseamnă să fii sărac. Să mănânci atunci când ai de mâncare, fără mofturi și pretenții.

Să cumperi haine second-hand și să nu-ți bați prea tare capul când vezi nomenklatura cu ultimele creații, că tot în același București infect și tot în aceiași rahați calcă.

Să fiu cinstit. Asta îmi spunea mereu tata. ”Fiule, omul cu adevărat liber este cel care își duce averea într-o boccea!”

Să nu fur și să nu înșel. ”Dacă îți dorești ceva, gândește-te cum să muncești pentru asta!”

Să învăț și să nu-mi fie frică de necunoscut. ”Un om obișnuit are un punct de vedere. Un om deosebit are un orizont întreg.”

Din păcate, tatăl meu m-a lăsat să mă descurc de unul singur în viață, când a murit în vara anului 2000, într-un spital mizer din capitală (Sf. Ioan).

Sau a avut grijă să mă învețe de bine, sau toată viața mea am crezut asta.

Azi știu sigur că m-am înșelat. Tatăl meu era un idealist. Tatăl meu a refuzat beneficiile foștilor deținuți politici, mereu mi-a zis că NU asta e motivația lui, ci speranța că noi vom fi liberi.

I-am dat dreptate atunci, dar nu și azi. Dacă eram mai deștept, făceam afaceri cu statul. dacă eram mai deștept, dădeam șpagă. Dacă eram mai deștept, împărțeam fonduri europene și dormeam liniștit.

Nu munceam ca un prost, două contracte simultan, nu mă schimbam la 8 seara în haine de lucru să termin instalația electrică a casei. Nu făceam credite de nevoi personale la bancă, împrumuturi la prieteni și strâns puternic din dinți când plăteam ratele cu prioritate, pentru că împrumutul trebuie returnat conform promisiunii, Așa m-a învățat tata.

Furam. Și acum o duceam bine. Eram liber ca Udrea, care ne râgâie caviar în față, în timp ce se plimbă în vacanță prin România.

Eram liber ca Oprișan. Ca Plumb, Bădălău și mulți alții pe care-i cunoașteți foarte bine. Eram liber ca Barna. Și poate candidam la prezidențiale. Sau nu, că mă ducea capul să nu ies în evidență.

Sau făceam 2 ani de pușcărie cu suspendare pentru 300 de milioane de euro. De banii ăia trăiești fără griji toată viața, indiferent pe ce-i spargi. Dacă ești un pic chibzuit, trăiesc și urmașii tăi de ei, copii și nepoți.

Nu știu câți dintre voi ați văzut măcar un milion de euro. Eu nu.

Dar știu că am fost un prost. În România, cinstit înseamnă automat prost. Nu orice prost, ci ”prost făcut grămadă”. De la bunici citire.

Merită să fii prost? Merită să strigi ”oameni noi, oameni cinstiți!” pe 10 august în Piața Victoriei? Merită să înghiți gaze, bastoane și umilințe? Merită să zici ”USR e altfel!” în fața unor oameni, fie străni, fie prieteni?

E treaba voastră să vă răspundeți la întrebările astea. Nu mie, că eu mi-am răspuns deja.

Un singur lucru e cert. Oamenii constiți nu au ce căuta în țara asta. Fie pleacă, fie se adaptează. Încă nu m-am hotărât care din ele, dar am un orizont larg”, a scris Theodor  Gănescu pe pagina membrilor USR.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un apropiat al lui Putin, Mihail Lesin, găsit mort într-o cameră de hotel la Washington
Procurorul celui mai controversat proces din istoria României dezvăluie cine a hotărât eliminarea soţilor Ceauşescu: „Crima organizată a început atunci“
VIDEO Masoni ridicaţi la gradul de maestru, puşi în sicrie. Dezvăluirile procurorilor DNA Oradea: „Masoneria a început să devină o structură de şuetă“, Albert Pike - Lucifer este arhitectul si Dumnezeul Masoneriei..
Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii
Bine ati venit in inchisoarea economica UE! Romanii, sclavi in propria tara
Ion Cristoiu: De ce a eșuat Referendumul? Pentru că PSD a avut interesul să eșueze
Sir Julian Rose: “MARILE CORPORAȚII CONDUC, guvernele doar le urmează. Corporațiile, lanțurile de supermarketuri, guvernele și UE, toate fac parte dintr-un MARE CLUB. Și tot ceea ce vor să obțină sunt bogăție și putere. AVEȚI O ULTIMĂ ȘANSĂ! Încercați să vă controlați resursele până nu vi se iau din mâini!” (VIDEO + TEXT)
SUNT FIICA UNUI TERORIST!
Pomeni din banii românilor pentru așa-zisa „Casă regală”: Margareta și Duda ei, trai neneacă pe banii poporului român!
Romania are cele mai mari zacaminte din Europa din metalul devenit MAI PRETIOS ca aurul! Dar scoate minele la VANZARE!
Moscheea, să nu uităm cine și de ce și-a dorit-o! Care este adevărata miză a construirii marii moschei din București
BILL GATES s-a intalnit cu presedintele Trump pentru a OPRI ANCHETA privind SIGURANTA VACCINURILOR
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro