Specialiștii recomandă prețuri prohibitive la carne roșie și la mezeluri| daca o facea Ceausescu se numea dictatura

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Guvernul Marii Britanii intenționează să pună impozite mai mari pe carnea de vită, miel și porc deoarece s-a constatat că acest aliment, carnea roșie, este la fel de nociv ca zahărul și ucide 2,4 milioane de oameni pe an.
loading...

De asemenea, s-ar economisi mai mult de 30,7 miliarde de lire sterline, care reprezintă costurile de asistență medicală din întreaga lume în fiecare an.

Daily Mail scrie, în ediția de miercuri, că introducerea unui impozit suplimentar pe carnea roșie și pe carnea procesată ar putea determina oamenii să mănânce mai puțin.


O taxă propusă în Marea Britanie ar putea crește prețul cârnaților cu 79%. Experții spun că excluderea cărnii roșii din alimentație ar reduce cancerul și bolile de inimă. O taxă pe carne, pe șuncă, burgeri și carne de vită ar putea salva 220.000 de vieți și 30,7 miliarde de lire în jurul lumii în decurs de doi ani, spun experții.

„În Marea Britanie, acest lucru ar putea împiedica 6.000 de decese pe an și să economisească mai mult de 700 milioane de lire sterline, care altfel ar fi fost cheltuite pentru asistență medicală”, susține sursa citată.


Cercetătorii de la Oxford spun că scopul lor este să trimită un semnal puternic consumatorilor și să determine guvernele să le spună oamenilor adevărul, să ia măsuri de reducere a consumului prin supraimpozitare. Aceștia susțin că două porții pe săptămână ar fi suficiente pentru țările unde oamenii au venituri mari.

https://evz.ro/specialistii-recomanda-preturi-prohibitive-la-carne-rosie.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Blidar: Tinerii sunt slab pregătiţi... raspuns: “şi noi, tinerii, suntem dezămagiţi de dumneavoastră...
Pe nesimtite, gazele s-au scumpit cu 15% de la 1 mai! Guvernul tace malc!
ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. Ce ne pregătesc tehnocrații-progresiști din Guvernul Cioloș-Soros. Vine Legea Vaccinării OBLIGATORII. Vaccinarea OBLIGATORIE ține DE SIGURANȚA NAȚIONALĂ. Cine se OPUNE atentează la SIGURANȚA NAȚIONALĂ.
DEZVĂLUIRI: Se coace cel mai mare dezastru din agricultura românească
Legea BIG BROTHER, respinsă de Camera Deputaților
FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD: Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori
Ion Cristoiu: De ce a refuzat Codruța Kovesi să ancheteze cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României? | Pentru că era ocupată să-i găsească lui Călin Popescu Tăriceanu o pricină!
DETALII ȘOC în motivarea instanței în dosarul BERBECEANU. Masoneria crima organizata in lupta cu BERBECEANU
Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
Totuși, Băsescu...
Statistica ONU privind evidenta populatiei evita sa mentioneze cele 23 de milioane de romani care existau in comunism !!! Dar e avertizeaza ca: „Milioane de români vor dispărea"
Antena 3: PNL va RENUNȚA la candidatura lui Marian Munteanu | PREZICEREA lui Turcescu!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro