Specialiștii recomandă prețuri prohibitive la carne roșie și la mezeluri| daca o facea Ceausescu se numea dictatura

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Guvernul Marii Britanii intenționează să pună impozite mai mari pe carnea de vită, miel și porc deoarece s-a constatat că acest aliment, carnea roșie, este la fel de nociv ca zahărul și ucide 2,4 milioane de oameni pe an.

loading...

De asemenea, s-ar economisi mai mult de 30,7 miliarde de lire sterline, care reprezintă costurile de asistență medicală din întreaga lume în fiecare an.


Daily Mail scrie, în ediția de miercuri, că introducerea unui impozit suplimentar pe carnea roșie și pe carnea procesată ar putea determina oamenii să mănânce mai puțin.

O taxă propusă în Marea Britanie ar putea crește prețul cârnaților cu 79%. Experții spun că excluderea cărnii roșii din alimentație ar reduce cancerul și bolile de inimă. O taxă pe carne, pe șuncă, burgeri și carne de vită ar putea salva 220.000 de vieți și 30,7 miliarde de lire în jurul lumii în decurs de doi ani, spun experții.


„În Marea Britanie, acest lucru ar putea împiedica 6.000 de decese pe an și să economisească mai mult de 700 milioane de lire sterline, care altfel ar fi fost cheltuite pentru asistență medicală”, susține sursa citată.

Cercetătorii de la Oxford spun că scopul lor este să trimită un semnal puternic consumatorilor și să determine guvernele să le spună oamenilor adevărul, să ia măsuri de reducere a consumului prin supraimpozitare. Aceștia susțin că două porții pe săptămână ar fi suficiente pentru țările unde oamenii au venituri mari.

https://evz.ro/specialistii-recomanda-preturi-prohibitive-la-carne-rosie.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O ancheta Rise Project dezvaluie ca seful USR e supervizorul unor fraude cu fonduri UE
Guvernul PNL și Ministrul Sănătății scoate frizerii și coafezele în stradă! Ordinul său desființează saloanele de înfrumusețare!
Regele Iordaniei, avertisment cutremurator: Acesta este un Al Treilea Razboi Mondial
MEGA IMAGE sau MEGA-OTRAVURI ALIMENTARE
Cine este scandalagiul Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, susținător al #Rezist şi al lui Soros?
Vânzarea Țării intră în Linie Dreaptă în caera Deputaților. Legea offshore, crucială pentru furtul legalizat al gazului nostru din Marea Neagră, intră în dezbaterea Plenului la Deputaţi. Încă se mai aşteaptă raportul comisei lui Iancu
Bursa americană, cea mai mare cădere nominală de o zi din istorie. Acțiunile și obligațiunile ne spun că vine Apocalipsa, afirmă un economist
Atenție, vor să scoată AURDERM de pe piața românească deoarece este singurul produs românesc care chiar funcționează vizibil în cazul unei exeme, dermatite, iritații....oamenii mor de infecții luate din spitale dar pe ei îi arde să retragă produse care chiar îsi fac treaba...
ALERTA MONDIALA! Rusia a trimis armata sa intercepteze navele SUA
Imigranții aduși în România sunt un secret? Autoritățile tac ca să nu irite alegătorii?
Protocoalele hotilor de democratie
Distrugerea economiei si a pietelor romanesti.... Cine se află în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România. "Ne mănâncă de vii. Nu mai putem continua aşa"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro