Specialiştii in securitate vă sfatuiesc: acoperiti camerele video de la laptop, tabletă sau smartphone! IATĂ MOTIVELE

Distribuie!by loading... Probabil ca si tu tii laptopul pornit in casa sau telefonul pe noptiera, langa pat. Este o invitatie deschisa persoanelor rau voitoare sa iti invadeze intimitatea, scrie yoda.ro. Studiile sunt nenumarate. In 2010, o scoala din America s-a descoperit ca webcamurile laptopurilor ar fi realizat si salvat 30.000 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

eyecamera

loading...

Probabil ca si tu tii laptopul pornit in casa sau telefonul pe noptiera, langa pat. Este o invitatie deschisa persoanelor rau voitoare sa iti invadeze intimitatea, scrie yoda.ro.

Studiile sunt nenumarate. In 2010, o scoala din America s-a descoperit ca webcamurile laptopurilor ar fi realizat si salvat 30.000 de imagini. De asemenea, companiile care inchiriau laptopuri foloseau softuri care faceau capturi de ecran dar si imagini cu webcamul.

Dacă citeşti un articol pe un smartphone, pe o tabletă sau pe un laptop, este foarte simplu să fii urmărit. Specialiştii in securitate informatică vă sfatuiesc să lipiţi ceva peste camerele video.

Specialistii in securitate informatica va sfatuiesc sa lipiti ceva peste camerele video de la laptop, tableta sau smartphone.

Unul dintre cei mai importanti specialisti in securitate de la F-Secure, Mikko Hypponen, foloseste leucoplast pentru laptopul sau. Spune ca il da jos atunci cand are o videoconferinta, dupa care il pune la loc. „Sunt platit sa fiu paranoic. La ce va asteptati?”, a declarat el.

De asemenea, fondatorul FinSpy si FinFisher, Martin Muench, foloseste hartie lipicioasa pentru a-si apara intimitatea.

Un alt specialist in securitate, expertul in criptografie Whitfiled Diffie, foloseste banda adeziva pentru laptop. „Am incredere in banda adeziva mai mult decat in orice soft. Daca e pusa banda adeziva, camera nu poate face fotografii”, a declarat el in timpul conferintei de securitate AsuCERT.

 

Citeste mai mult pe: http://cyd.ro/specialistii-in-securitate


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mentalitate securista! Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, doreste monitorizarea politicienilor
Şeful DNA îl menajează pe Dan Barna?
TRĂDĂTORII. ÎNCEPE NOUA ETAPĂ DE VÂNZARE A ȚĂRII. ULTIMA DECIZIE A TEHNOCRATULUI CIOLOȘ ÎNAINTE SĂ SE CARE. Ministerul Transporturilor scoate la privatizare aeroporturile din București și Administrația Porturilor Maritime Constanța prin listarea pe bursă
REVOLUȚIE 25 Dezvăluirea HALUCINANTĂ a medicului legist, Alexandra Enache, care a examinat cadavrele revoluționarilor.
Trădare și înaltă trădare
Premianta din ghetou. Fetiţa cu IQ de 120 care învaţă printre gândaci şi mucegai
Guvernul Cioloș au închis instituții importante din sănătate. Comuniștii n-au îndrăznit s-o facă
STATUL FEDERAL NEO-MARXIST IMPOTRIVA ULTIMILOR OPOZANTI: DREAPTA POLONEZA SI UNGARA
PUTIN nu va ierta Turcia: „Nu vor scapa doar cu sanctiuni economice. Allah le-a luat mintile”
CIA despre aberaţiile scrise de Pacepa: ”Dacă ar putea plânge copacii ar face-o, pentru că au furnizat hârtia pentru această carte”. CIA confirmă: Ceauşescu, duşmanul Nr. 1 al URSS în Pactul de la Varşovia. Lovitura de stat cu concursul KGB, prevăzută din anii ’80. Iliescu, pe o listă albă încă din 1970!
E clar: nemții SUNT MAI PROȘTI decât românii – Angela Merkel, islamizatoarea Germaniei, a câștigat alegerile și rămâne cancelar
Dl George Maior, directorul SRI-ului, recunoaste deschis ca face parte din “Clubul de la Berna”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro