Soviani: Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda

Distribuie!by In timp ce ambasadorul SUA în București, Adrian Zuckerman (și alți trei funcționari ai ambasadei) recită în românește ,,Somnoroase păsărele”, Klaus Iohannis îl ignoră pe Mihai Eminescu la aniversarea a 170 de ani de la naștere, 15 ianuarie (ziua de naștere a poetului) devenind și Ziua Culturii Naționale. loading... […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In timp ce ambasadorul SUA în București, Adrian Zuckerman (și alți trei funcționari ai ambasadei) recită în românește ,,Somnoroase păsărele”, Klaus Iohannis îl ignoră pe Mihai Eminescu la aniversarea a 170 de ani de la naștere, 15 ianuarie (ziua de naștere a poetului) devenind și Ziua Culturii Naționale.

loading...

Ceea ce pare o alienare la prima vedere, Iohannis omițând orice referire la Eminescu în mesajul său, în opinia mea, reprezintă mai degrabă, în opinia mea, simbolizrea unui soi de ură a lui Iohannis față de ceea ce a reprezentat și reprezintă Mihai Eminescu pentru România și pentru români.


În argumentarea alienării verbale și comportamentale a Președintelui Iohannis reproduc pe scurt mica discuție cu Răducu (10 ani), ieri, în mașină, în timp ce la Radio era în direct Klaus Iohannis. Spune Iohannis: ,,Toate sondajele din ultima vreme arată că românii își doresc o schimbare în Parlament (…) În această situație în care românii își doresc o schimbare, au spus-o la fiecare alegere, să purcedem cât mai rapid la alegeri Parlamentare (…) românii își doresc ca PSD să plece de la putere”.

Mă întreabă Răducu, ascultând-ul pe Iohannis: ,,Tati, dacă eu nu îmi doresc o schimbare, înseamnă că nu sunt român?”. Îi răspund: ,,Nu tati, tu ești român, Iohannis a vorbit pur și simplu ca un dobitoc și a generalizat. Inclusiv cei care nu îl plac pe Iohannis sunt români, unii chiar mai profunzi decât Iohannis”.


M-a deranjat în mod esențial limbajul alienat al lui Iohannis chiar de Ziua Culturii Naționale și evident, de acum încolo, când va mai vorbi el în direct și când sunt cu băieții în mașină, voi schimba postul. Dar, subliniez, derapajul este cu atât mai deranjant cu cât Iohannis promovează dezbinarea și segregarea (români și neromâni) chiar de Ziua Culturii Naționale și confirmă încă o dată, în opinia mea, că Iohannis are o problemă legată de national, natiune sau simboluri nationale. Si categoric, o problema cronică legată de simbolul Mihai Eminescu.

Eu nu imi doresc alegeri anticipate, ci imi doresc ca acest Parlament și Guvern să rămână până la alegerile la termen, pentru a da măsura a ceea ce poate face, deși mi-am format o opinie clară din primele 70 de zile de guvernare: peste prostiile vechi făcute de PSD, PNL face prostii și mai mari, având ca rezultantă turnarea de datorie nouă și mai scumpă peste datoria veche făcută fără performanță economică și administrativă, de PSD. Și da, sunt român.

Și în acest context, vă reamintesc un text publicat de mine pe facebook în 19 noiembrie 2019, prin care arătam DE CE Klaus Iohannis a ales să facă simulacrul de ,,dezbatere prezidențială” din 19 noiembrie 2019, la Biblioteca Centrală Universitară. Aminteam acolo frica de el însuși dar mai ales și complexul de a fi evacuat librăria Eminescu din Sibiu, chiar în 15 ianuarie 2000, de ziua Poetului Național, librărie care funcționa în imobilul obținut prin fraudă de familia Iohannis. Iată și textul din urmă cu 2 luni:

,,Nefiind oferit un răspuns public, am încercat să explic de ce Klaus Iohannis, la ,,dezbaterea” LUI, cu jurnaliștii LUI, cu facultatea aleasă de EL (SNSPA), a ales să facă șezătoarea de astăzi la Biblioteca Centrală Universitară.

Am trei răspunsuri, primele 2 le-am oferit deja, dar le reiau, pe scurt, iar al treilea, imediat, în postarea de azi. Primul răspuns pe care vi l-am oferit public a fost că Iohannis a ținut expres ca dezbaterea să fie aici, unde, în urmă cu 2 ani, Dan Radu Rușanu, lansa cartea ,,Mai sunt judecători la Berlin”. Fostul Președinte ASF a fost arestat în 2014 de DNA-ul doamnei LCK, urmărindu-se înlăturarea din funcție a lui Rușanu și plasarea în loc a lui Mișu Negrițoiu – cel îndepărtat de la conducerea executivă a ING Bank România (și plasat într-o poziție onorifică) după ce FBI a demonstrat implicarea în operațiuni asimilate spălării de bani de către ING Bank, inclusiv prin operațiuni cu Iranul aflat sub embargo SUA derulate prin ING Bank România.

Rușanu a fost ulterior achitat de ambele instanțe, dar a fost nevoit să demisioneze de la conducerea ASF, din arest, acolo unde a fost plasat prin probe fabricate de DNA-instituție aflată sub protocol cu SRI. În cartea lansată public la BCU, Rușanu povestește experiența prin care a trecut. Prin urmare, prima mea explicație a fost legată de faptul că Iohannis a ales BCU pentru a își manifesta în continuare disprețul față de cei abuzați de justiția aflată în lanțul SRI și pentru a arăta că dacă el prețuiește ceva, acel ceva este LANȚUL.

A doua explicație pentru această alegere, a fost legată de proximitate și SIGURANȚĂ. Probabil că Iohannis s-a simțit în Siguranță în BCU aflată în proximitatea fostului sediu al Securității, Direcția V, de lângă BCU, arătând astfel pe lângă dispreț față de cei abuzați și o dorință mare de siguranță și securitate. Iar a treia explicație o ofer ACUM, pe baza unui articol publicat de ancheteonline în 15 octombrie 2014 (și republicat în 15 ianuarie 2017 (de ziua lui Mihai Eminescu). Articolul arată că în spațiul din Balcescu 29 (,,a șasea casă eliminată” din portofoliul imobiliar al familiei Iohannis – respectiv imobilul obținut prin fraudă), funcționa Librăria Mihai Eminescu. Arată ancheteonline că în 15 ianuarie 2000 (fix la aniversarea a 150 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu), familia Iohannis a EVACUAT librăria Eminescu din imobilul pe care îl obținuse prin fraudă, pentru a face loc ulterior băncii Raiffeisen Bank, de la care a obținut peste 300.000 de Euro, din chirii pentru un imobil obținut prin fals, sumă din care și-a cumpărat și aproape întreg portofoliul de ,,celelalte 5 case”. Iohannis nu a returnat NICIODATĂ sumele obținute din chiriile încasate nelegal atâta timp cât imobilul a fost obținut prin fraudarea testamentului dare are încă în memorie faptul că el și doamna Carmen au evacuat librăria MIhai Eminescu din acest imobil, pentru bani, în urmă cu aproape 20 de ani. Aceasta poate fi a treia explicație pentru care Iohannis încearcă să pară un apărător al culturii fiind in fapt un adversar mercantil al ei, explicație care se adaugă celorlalte două motive: dispreț și siguranță/securitate.

Este esențial să cunoașteți că în procesul prin care a încercat să mențină ,,imobilul 6, eliminat” și obținut prin frauda, familia Iohannis a fost apărată de firma fostului lucrător al Securității și infiltrat turnător al aceleiași Securității în înschisoarea de la Aiud, Gheorghe Mușat, Iohannis neiertând vreodată justiției faptul că l-a deposedat de fructul infracțiunii – imobilul obținut prin fraudă și care a stat la baza averii sale imobiliare, deși până acum a scăpat cu banii neatinși din complicitatea altor instituții ale statului (majoritatea aflate sub protocol). Despe acea decizie istorică (a instanței din Brașov reconfirmată de cea din Pitești) prin care justiția a luat casa obținută prin fraudă celor care l-a ales pe Gheorghe Mușat ca apărător (Iohannis și doamna) am scris în urmă cu aproape 3 ani, în 22 februarie 2017, aici și merită să citiți/recitiți:

https://soviani.com/2017/02/22/romanias-pitesti-court-of-appeal-rules-against-president-of-romania-who-wanted-to-keep-a-house-he-got-by-fraud-romanias-president-was-advised-and-defended-by-a-former/

 

Stiati ca familia Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda?

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Americanii cumpără România: Mii de hectare achiziționate dintr-o lovitură
Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall
MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
E culmea! Cioloș și Prună protestează în stradă împotriva propriei ordonanțe
Gelu Vișan: „Cu sprijinul DNA, România a devenit o țară ocupată de Supranaționale”
In loc să mărească salariile să vină românii înapoi în țară, MC Donalds România aduce muncitori ieftini din Sri Lanka
N-AI GRAD, N-AI PARTE – Laura Kovesi nu indeplineste conditiile esentiale pentru a ocupa timp de 7 ani functia de procuror sef european. Numirea la conducerea Parchetului European se face exclusiv politic, fara sa se tina cont de recomandarile statelor membre si mai ales de criteriile de selectie impuse: Kovesi nu detine grad de PICCJ, nu are experienta in materia infractiunilor financiare, nu are realizari in calitate de lider, nu detine standarde inalte de etica si integritate personala
Dragnea a modificat din nou legea off-shore în favoarea statului român, stârnind mânia concernelor petroliere. Reprezentanții corporațiilor au părăsit sala în semn de protest
Ce urmează după doi ani de nimic bine făcut ? Tot nimic.
Trump o ameninţă pe Merkel: Asta se va schimba
PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
Cine i-a scris cartea lui Iohannis? Soția lui Mușat, torționarul lui Iulius Filip, avocatul lui Iohannis
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro