SOV, arogant pe FACEBOOK: Sunteţi nişte proşti, fraieri. Şmecherii suntem noi. Bă, nici curve nu aveţi! VIDEO

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
SOV, arogant pe FACEBOOK: Sunteţi nişte proşti, fraieri. Şmecherii suntem noi. Bă, nici curve nu aveţi! VIDEOSorin Ovidiu Vântu, recent eliberat din închisoare, a transmis un mesaj extrem de dur pe Facebook tinerilor care s-au mobilizat pe reţeaua de socializare și au ieșit la vot, la alegerile prezidențiale, numindu-i “proşti” şi “fraieri”. “Şmecherii suntem noi. Noi suntem combinatorii”, transmite arogant SOV generaţiei Facebook.

loading...

SOV a postat pe contul său un video în care îşi începe “pledoaria” cu constatarea că este înjurat mai puţin şi că s-a epuizat toată gama de înjurături, drept pentru care a decis: “Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă mai dau eu alte motive să o faceţi în continuare”.

“Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi, degeaba ne înjuraţi, nu ne pasă. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, aspirăm noi. (…) Dacă votul tău a contat, fii convins că nu ţi-am dat voie să votezi. Nu faci altceva decât să ne schimbi pe unii cu alţii.

Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitori care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare”, spune Sorin Ovidiu Vîntu, în clipul postat pe reţeaua de socializare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
Monsanto pierde un proces în faţa unui client pe care l-a îmbolnăvit de cancer. Despăgubiri uriaşe de 289 milioane de dolari
PD-L nici căcat n-a mîncat, nici gura nu îi miroase -II-
TRUMP o acuză pe MERKEL de minciună. CANCELARUL german ar fi ASCUNS datele despre INFRACȚIONALITATEA generată de IMIGRANȚI
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Bazele SUBTERANE de rachete ale Iranului. Video
Gafă incredibilă a Justiției: Traian Băsescu figurează cu titulatura de ”inculpat” în motivarea deciziei definitive privind condamnarea fratelui său, Mircea Băsescu
Alte cazuri de fete dispărute în care Poliția n-a acționat: «Mi-a spus să stau liniștit că fata e în călduri»
SUA ne ameninta: ”ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam, sau va paste razboiul”
SRI CONDUCE ROMANIA. NICI CSAT NU-L POATE CONTROLA – Nu exista sanse sa-i aflam pe acoperitii din Justitie. Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache: „CSAT nu are instrumente pentru a verifica 23.000 de magistrati... CSAT poate sa ia acele declaratii si sa le trimita institutiilor, iar institutiile raspund. Raspunsul a fost: nu exista ofiteri acoperiti. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Eu am anumite dubii asupra acestei proceduri”
Informatii utile despre vaccinuri !!!
Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro