Soția lui Dacian Cioloș vrea ca în programa școlară pentru copii să fie introdusă tehnica new-age ( satanism)

Distribuie!by In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine cu o propunere și mai halucinantă, care îi vizează pe copii.
Soția lui Dacian Cioloș  își dorește un program de „mindfulness” în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți, scrie capital.ro.
„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.
A introduce Mindfulness în programa școlară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloș pe pagina sa de Facebook.
ActiveNews informa  AICI că franțuzoiaca Valerie Cioloș-Villemin a susținut un „Atelier de reducere a stresului prin mindfulness”, organizat de către compania Khastalia, a lui Dragoș Bucurenci. Pe numele său complet, Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness, acesta este  un set de activități și reguli, bazate pe practici orientale, care au scop îmbunătățirea personală a persoanei practicante.
New Age ( religia  Noii Ordini Mondiale) este  religia care se vrea a conduce lumea, conform marilor sataniste Blavatski si Alice Bailey care sustineau la un moment dat unirea tuturor religiilor, numirea uui guru, lider spiritual, care in Biblie e denumit clar anticristul. New age este filosofia COEXIST, unirea turturor religiilor, crestinism, islamism, satanism, masonerie, budism, iudaism, impreuna cu sustinerea LGBT etc….

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Senzaţional! Black Cube: ce ştiau ofiţerii SRI şi ce au aflat ofiţerii Mossad despre Kovesi! | Şefa DNA e terminată!
Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Multiculturalistii lucreaza la debilitarea civilizatiei occidentale
O nouă întâlnire cu Grindeanu Ce caută ambasadorul SUA la Guvern
Hackerul „Ice”, dat în urmărire internatională prin Interpol, revine cu un nou mesaj
Făcătura la adresa făbricuței de la Brădet: Se leagă, nu? Ministrul Sănătății anunță prima dezbatere publică a legii vaccinării OBLIGATORII. Acum înțelegeți de ce Ministerul NU VREA SĂ DEA, de mai bine de o lună, lista nominală cu vaccinurile primite de fiecare bebeluș care s-a îmbolnăvit. Problema este că toţi copiii au in comun un singur lucru : VACCINAREA , nu au în comun portocalele, nici branza ci doar VACCINAREA !!!!!
Poziție OFICIALĂ a Guvernului Grindeanu pe tema căsătoriilor între homosexuali
Doar 11 mărci mari de bere mai produce România, din cele peste 200 pe care le deţinea până în 1990. În vreme ce producătorii internaţionali fac bani frumoşi din berea românească, de cele mai multe dintre fabricile vechi s-a ales praful. Unele au ajuns ruine ori au fost demolate, iar altele mai valorează câte ceva doar ca afaceri imobiliare.
Schimbarea la faţă a Botoşaniului: cum a trecut judeţul lui Eminescu de la era bişniţei cu blugi şi gumă la supermarketuri şi plantaţii de scaieţi
În câţi ani va fi depopulată România
Austriacul care ne lasă de zece ani fără păduri
Codruţa Kovesi a devenit „penală” şi vorbeşte deja ca „penalii”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro