Soția lui Dacian Cioloș vrea ca în programa școlară pentru copii să fie introdusă tehnica new-age ( satanism)

Distribuie!by In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine cu o propunere și mai halucinantă, care îi vizează pe copii.
Soția lui Dacian Cioloș  își dorește un program de „mindfulness” în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți, scrie capital.ro.
„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.
A introduce Mindfulness în programa școlară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloș pe pagina sa de Facebook.
ActiveNews informa  AICI că franțuzoiaca Valerie Cioloș-Villemin a susținut un „Atelier de reducere a stresului prin mindfulness”, organizat de către compania Khastalia, a lui Dragoș Bucurenci. Pe numele său complet, Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness, acesta este  un set de activități și reguli, bazate pe practici orientale, care au scop îmbunătățirea personală a persoanei practicante.
New Age ( religia  Noii Ordini Mondiale) este  religia care se vrea a conduce lumea, conform marilor sataniste Blavatski si Alice Bailey care sustineau la un moment dat unirea tuturor religiilor, numirea uui guru, lider spiritual, care in Biblie e denumit clar anticristul. New age este filosofia COEXIST, unirea turturor religiilor, crestinism, islamism, satanism, masonerie, budism, iudaism, impreuna cu sustinerea LGBT etc….

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Ministrul Victor Negrescu, „căsătoria” homosexuală pe repede înainte
Incet si sigur catre Noua Ordine Mondiala si Cipuri,..Consilierii guvernului Germaniei cer abolirea banului fizic. În Danemarca până şi cardul a devenit demodat (Video)
Populația României a scăzut. Ne apropiem de nivelul anilor '60
Profesorul Ion Coja despre nemerniciile lui Iohannis și osanalele lui Cărtărescu
Învață să-ți ții limba după dinți: ADN-ul tău aude totul!
LISTA NEAGRA DE LA BRUXELLES – Document revoltator al Comisiei Europene, care a cerut in 2012 autoritatilor romane sa livreze date despre stadiul dosarelor penale ale lui "Gheorghe Copos, Adrian Nastase, Serban Alexandru Bradisteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Dan Voiculescu, George Becali, Catalin Voicu, Tudor Alexandru Chiuariu". Toti cei de pe lista neagra au fost condamnati
Încremenirea şi tăcerea de după Ghiţă
Băncile de pe Wall Street au pus mâna pe rezervele de apă ale planetei
CSM: magistratii pot fi masoni?
AM AJUNS DE RÂSUL LUMII. Rețeaua lui SOROS din România a ajuns să fie prezentată în ziarele din Străinătate. Sub titlul "DOMNIA LUI SOROS - UN EXEMPLU ROMÂNESC" - "The Soros reign: a Romanian example"
„Se vrea război total”. Atacul din Siria, operaţiune de tip „steag fals”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro