Soția lui Dacian Cioloș vrea ca în programa școlară pentru copii să fie introdusă tehnica new-age ( satanism)

Distribuie!by In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine cu o propunere și mai halucinantă, care îi vizează pe copii.
Soția lui Dacian Cioloș  își dorește un program de „mindfulness” în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți, scrie capital.ro.
„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.
A introduce Mindfulness în programa școlară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloș pe pagina sa de Facebook.
ActiveNews informa  AICI că franțuzoiaca Valerie Cioloș-Villemin a susținut un „Atelier de reducere a stresului prin mindfulness”, organizat de către compania Khastalia, a lui Dragoș Bucurenci. Pe numele său complet, Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness, acesta este  un set de activități și reguli, bazate pe practici orientale, care au scop îmbunătățirea personală a persoanei practicante.
New Age ( religia  Noii Ordini Mondiale) este  religia care se vrea a conduce lumea, conform marilor sataniste Blavatski si Alice Bailey care sustineau la un moment dat unirea tuturor religiilor, numirea uui guru, lider spiritual, care in Biblie e denumit clar anticristul. New age este filosofia COEXIST, unirea turturor religiilor, crestinism, islamism, satanism, masonerie, budism, iudaism, impreuna cu sustinerea LGBT etc….

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dai în mine, dai în fabrici și uzine. Ambasadorul SUA afirmă că naționalismul economic românesc și contestarea practicilor multinaționalelor sunt o formă de antisemitism!
ZBATERILE SUSPECTEI - Europarlamentara Claudia Tapardel devoaleaza manevrele Laurei Kovesi: “Incearca prin toate mijloacele sa castige functia de sef al Parchetului European... Candidata Laura Codruta Kovesi trimite scrisori Comisiei LIBE exact inainte de audierea sa... E revoltator ca Procurorul Sef European sa fie ales la masa verde... Este absolut necesar ca o asemenea decizie sa fie luata de toti membrii Comisiei LIBE si de toti membrii Parlamentului European”
O INTREBARE LEGITIMA: CE A CAUTAT RUSINEA POLITICII GERMANE LA COTROCENI ?
Austria, noul „inamic“ energetic al României. Mai multe acţiuni ale acesteia afectează direct securitatea energetică a ţării noastre
Îmi pare rău pentru Europa” | Mesajul numărului doi de la Kremlin despre scutul anti-rachetă de la Deveselu
Traian Băsescu, avertizare privind începerea unui război: Prea multe coincidenţe la frontierele noastre
În ultima zi de guvernare, Gavrileasca și cu Ponta au aservit 86% din pădurile țării grupurilor de interese
PRECEDENT - Și ambasadorul Marii Britanii s-a pozat cu steagul secuiesc/ VIDEO
Camelia Smicală, doctorița cu copiii răpiți de Finlanda: „În Țările Nordice se aplică un uriaș experiment social care are drept scop distrugerea familiei" - INTERVIU EXCLUSIV
Raport DRAMATIC: Peste 55.000 de cazuri noi de cancer înregistrate în România în ultimele luni- depopulare din toate părțile- asta se întâmplă cu un popor care încalcă legile divine
Primele reacții după venirea imigranților în România: "Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”
Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro