Soția lui Dacian Cioloș vrea ca în programa școlară pentru copii să fie introdusă tehnica new-age ( satanism)

Distribuie!by In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
In urmă cu un an, după protestele din 10 august, Valerie Cioloș-Villemin, soția fostului premier Dacian Cioloș, se ofere să ajute România cu puterea minții. Alături de alte persoane, ea exolica faptul că va folosi o tehnică budistă, numită ”Mindfulness” pentru a rezolva tensiunile din România. Acum, franțuzoaica vine cu o propunere și mai halucinantă, care îi vizează pe copii.
Soția lui Dacian Cioloș  își dorește un program de „mindfulness” în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți, scrie capital.ro.
„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media… Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.
A introduce Mindfulness în programa școlară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloș pe pagina sa de Facebook.
ActiveNews informa  AICI că franțuzoiaca Valerie Cioloș-Villemin a susținut un „Atelier de reducere a stresului prin mindfulness”, organizat de către compania Khastalia, a lui Dragoș Bucurenci. Pe numele său complet, Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness, acesta este  un set de activități și reguli, bazate pe practici orientale, care au scop îmbunătățirea personală a persoanei practicante.
New Age ( religia  Noii Ordini Mondiale) este  religia care se vrea a conduce lumea, conform marilor sataniste Blavatski si Alice Bailey care sustineau la un moment dat unirea tuturor religiilor, numirea uui guru, lider spiritual, care in Biblie e denumit clar anticristul. New age este filosofia COEXIST, unirea turturor religiilor, crestinism, islamism, satanism, masonerie, budism, iudaism, impreuna cu sustinerea LGBT etc….

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro