SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei… State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”

Distribuie!by SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei… State ca Israel, Germania, Albania solicita […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei… State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”

loading...

Premierul Romaniei Sorin Grindeanu ar trebui sa urmeze exemplul altor state, precum Ungaria, Israel, Germania, Albania sau chiar Statele Unite, si sa ia masuri impotriva fundatiilor si ONG-urilor finantate de miliardarul american George Soros (foto). Asta cere presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul Mircea Dogaru, intr-o scrisoare pe care i-a trimis-o lui Sorin Grindeanu in urma cu cateva zile.

Mircea Dogaru ii atrage atentia lui Grindeanu ca se incearca debarcarea Guvernului prin orice mijloace, totul pentru interesele unor „mari asasini economici mondiali”. Colonelul Dogaru aminteste, totodata, de operatiunea de lichidare a capitalului economic autohton, locul acestora fiind luat de societati straine.

In opinia lui Dogaru, unul dintre principalele pericole pentru Romania este reprezentat de miliardarul american George Soros, a carei influenta se manifesta prin fundatiile si ONG-urile pe care le sponsorizeaza. In acest sens, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate ii solicita lui Grindeanu sa ancheteze si interzica activitatea pe teritoriul Romaniei a fundatiilor finantate de George Soros.

Prezentam scrisoarea colonelului Mircea Dogaru:

Primului Ministru al Romaniei

Domnul Sorin GRINDEANU

Domnule Prim Ministru,

La solicitarea a numerosi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) si ai altor structuri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile (C.N.S.C.), va transmitem urmatoarele:

Constatam cu ingrijorare ca, in timp ce la Budapesta, in decurs de o saptamana, urmeaza sa vina in vizita cei doi mari decidenti ai lumii, presedintii SUA si Rusiei, in Romania vin doar trimisii marilor asasini economici mondiali care solicita presedintelui Romaniei debarcarea guvernului dvs. prin orice mijloace, inclusiv prin arestarea dvs., pe baza unor dosare masluite in care ‘binomul’ s-a dovedit pana acum expert. Toti liderii politici nationali au avut si au dosare fabricate. Toti investitorii romani de capital romanesc in Romania au fost fie lichidati fie aruncati in inchisoare, in locul lor aparand in mediul de afaceri romanesc, firme straine.

Supararea asasinilor economici mondiali nu se datoreaza numai neindeplinirii proiectului Iohannis-Ciolos – cedarea aeroportului Otopeni, a portului Constanta, a intregii industrii energetice, etc. ci si, in primul rand, deciziei guvernului dvs. de a pune in aplicare un punct extrem de periculos pentru ei din Programul PSD-ALDE de guvernare si anume crearea Fondului Suveran (National) de Investitii pentru revirimentul industriei si economiei romanesti.

Constatam ca masa de manevra utilizata impotriva interesului si revirimentului national, sustinute de guvernul dvs., este asigurata, pe langa tradatori romani deveniti agenti straini, de o periculos de mare grupare de agenti interni de influenta ai lui George Soros, acuzat pe toate meridianele ca, sub masca democratiei, sponsorizeaza fundatii care militeaza pentru dezagregarea statelor in numele globalismului preconizat candva de Karl Marx sub numele de ‘comunism’.

State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate in acest sens. Si, in timp ce noul presedinte al SUA a anuntat, ca scop al mandatului sau, anihilarea miliardarului dement care a proclamat principiul disparitiei rasei albe, in Romania, unde seful principalului serviciu de informatii este presedinte de fundatie Soros, partidele si miscarile patriotice au fost spulberate si Soros-istii introdusi artificial in Parlament. Prima consecinta a fost oficializarea, in 23 decembrie 2016, a unui proiect mistificator de istorie si de realitati actuale ‘Terra Siculorum’ (cand realitatea medievala era ‘Terra Blachorum et Siculorum’) intrandu-se apoi, prin amenintari si miscari stradale, la aplicarea in Romania, a planului nazist din anii 1933-1934 (de la ‘incedierea Reichstagului’ la ‘Noaptea cutitelor lungi’). Totul sub patronajul presedintelui.

In situatia in care veti intelege necesitatea imperativa de a apara Romania cu orice pret, va asiguram de intregul nostru sprijin. Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei. Va solicitam analizarea activitatii persoanelor influente din politica, administratie si media, sponsorizate de George Soros si de asemenea interventia Ministerului Justitiei in privinta persoanelor, cetateni romani, care, incalcand grav Constitutia Romaniei, au initiat, acceptat sau au admis publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 66/26.01.2017 a unei initiative legislative care urmareste dezagregarea Romaniei prin promovarea unui fals istoric – Terra Siculorum – formula care nu a acoperit si nu acopera nici expresia ‘Tinutul Secuiesc’, traducere voit gresita a ungurescului ‘Szeckelyfold’ care inseamna de fapt ‘Pamantul Secuilor’.

Ca istoric, specializat pe aceasta tema, subsemnatul va poate pune la dispozitie oricand documentele si argumentele care anuleaza acesta diversiune”.


Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

REDEVENTE IN BATAIE DE JOC Suntem ultima colonie a FMI-ului. Fara nici un acord cu FMI-UL guvernul mentine redeventele bacsis inca un an in loc sa le creasca. Noul sistem de redevențe va intra în vigoare DOAR de la 1 ianuarie 2017 DUPA ce FMI le va aproba.
INFRANGEREA SECOLULUI PENTRU DNA – Presedintele PNL Ludovic Orban a fost achitat definitiv, dupa ce a fost umilit in fata natiunii si eliminat fraudulos din campania electorala pentru Primaria Capitalei. Dosarul a fost fabricat de vestita procuroare DNA Claudia Rosu pe denuntul unei persoane aflate in stare de constrangere. Speram ca in fata acestei grave inscenari judiciare PNL sa inceapa sa isi schimbe discursul public si sa condamne abuzurile DNA
Qatar, izolat diplomatic, este acuzat de sponsorizarea terorismului
Efectul periculos al Facebook-ului asupra inteligenţei umane: cum este „prostit poporul cu calculatorul” - explicaţii ştiinţifice
Căpșunari în propria țară! Problemă de siguranță națională în CSAT: Peste 40% din pământul agricol al României a ajuns pe mâinile străinilor
Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Aberaţie: Fiscul blochează contul, apoi te somează
Generalul SRI din spatele lui Ponta si Grindeanu
Austria, noul „inamic“ energetic al României. Mai multe acţiuni ale acesteia afectează direct securitatea energetică a ţării noastre
Romania, ţară distrusă cu buna ştiinţă!
Iohannis nu l-a numit pe papă „fanatic religios”, „infatuat”, cum i-a facut pe ortodocși iar presa nu l-a ridiculizat IATĂ CE NU S-A SPUS:
În timp ce Regele Mihai este pe moarte, Duda și Margareta aproape de un mare tun financiar din banii statului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro