Soros îl ATACĂ pe Trump acuzându-l că-i distruge PROIECTUL pentru ACEASTĂ LUME pe care EL a CREAT-O

Distribuie!by George Soros, miliardarul globalist de origine maghiară, îl atacă pe președintele Trump, acuzându-l de distrugerea planurilor sale pentru lumea pe care a creat-o şi îl face narcisist. loading... Potrivit sponsorului lui Hillary Clinton, Donald Trump este “gata să distrugă lumea” pe care el și prietenii lui au construit-o. El […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
George Soros, miliardarul globalist de origine maghiară, îl atacă pe președintele Trump, acuzându-l de distrugerea planurilor sale pentru lumea pe care a creat-o şi îl face narcisist.

loading...

Potrivit sponsorului lui Hillary Clinton, Donald Trump este “gata să distrugă lumea” pe care el și prietenii lui au construit-o. El a adăugat că, din moment ce Trump a câștigat alegerile, “tot ce ar putea merge prost, a mers şi mai prost”. Se pare că Soros face tot ce poate pentru a se apăra după ce într-un recent raport al New York Times, s-a arătat că Soros și Hillary Clinton au plătit femei să-l acuze pe Donald Trump de viol.

 


Daily Mail: “Cu cât este mai mare pericolul, cu atât mai mare este amenințarea, cu atât mai mult mă simt angajat să o confrunt”, a declarat Soros zilele trecute într-un interviu. “Deci, în acest sens, da, îmi întăresc eforturile”, a adăugat el. Soros a contribuit la campania lui Hillary Clinton, iar miliardarul a făcut lobby pentru donații importante către diferite campanii din întreaga lume care promovează globalismul. Dar, în ultima vreme, el s-a confruntat cu o serie de atacuri, din partea lui Roseanne Barr şi Vladimir Putin, susținând că este un simpatizant nazist și că a controlat Partidul Democrat.

“Este foarte dificil pentru mine să vorbesc în mod eficient pentru că poate fi scos din context și folosit împotriva mea”, a spus Soros care recunoaşte că şi acum este șocat de faptul că Trump a câștigat alegerile. Soros intenționează să cheltuie aproximativ 15 milioane de dolari pentru alegerile din 2018, deşi s-a confruntat deja cu unele refuzuti, deoarece multe dintre ofertele sale pentru avocații districtului din California au pierdut alegerile marți. “Am intrat într-un zid în California”, a adăugat el. Miliardarul spune că Trump este un “narcisist” care “se consideră el însuși atotputernic”. Potrivit NYT, Soros a refuzat să susțină orice candidat la alegerile primare ale Partidului Democrat din 2020.


http://evz.ro/soros-trump-acuzand-proiect.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ignorând complet celelalte țări din UE, Germania a dat undă verde proiectului conductei „North Stream 2” ce alimentează doar Germania direct din Rusia. Aceeași Germanie a urlat până ce Bulgaria a renunțat la conducta "South Stream"
De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii
Alexandru Paleologu: „Uniunea Europeană este anti-Europa însăşi!”
Oreste, Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiați la DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri
Tot ei au noroc: Casa Regala austriaca a incasat 3,2 milioane de euro anul trecut din Castelul Bran
DISTRIBUITI !!!Televiziunile nu au spus absolut nimic despre Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, desfășurat ieri, 5 decembrie 2018, în București!
Cei care azi conduc România aflându-se în slujba unor grupuri de interese străine
Trump vrea Portul Constanta!
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania "desi se opune" VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
”Dacă un asemenea personaj, cu atât de puțină minte și înțelegere, a ajuns în Parlament, vă dați de cât de jos este nivelul societății românești actuale – și moral, și intelectual”
Iohannis şi Dragnea: Doi slugoi în fruntea României
Peste 2.000 de persoane au participat la Marșul Normalității- trebuie sa luptam pentru familie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro