Soros îl ATACĂ pe Trump acuzându-l că-i distruge PROIECTUL pentru ACEASTĂ LUME pe care EL a CREAT-O

Distribuie!by George Soros, miliardarul globalist de origine maghiară, îl atacă pe președintele Trump, acuzându-l de distrugerea planurilor sale pentru lumea pe care a creat-o şi îl face narcisist. loading... Potrivit sponsorului lui Hillary Clinton, Donald Trump este “gata să distrugă lumea” pe care el și prietenii lui au construit-o. El […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
George Soros, miliardarul globalist de origine maghiară, îl atacă pe președintele Trump, acuzându-l de distrugerea planurilor sale pentru lumea pe care a creat-o şi îl face narcisist.

loading...

Potrivit sponsorului lui Hillary Clinton, Donald Trump este “gata să distrugă lumea” pe care el și prietenii lui au construit-o. El a adăugat că, din moment ce Trump a câștigat alegerile, “tot ce ar putea merge prost, a mers şi mai prost”. Se pare că Soros face tot ce poate pentru a se apăra după ce într-un recent raport al New York Times, s-a arătat că Soros și Hillary Clinton au plătit femei să-l acuze pe Donald Trump de viol.

 


Daily Mail: “Cu cât este mai mare pericolul, cu atât mai mare este amenințarea, cu atât mai mult mă simt angajat să o confrunt”, a declarat Soros zilele trecute într-un interviu. “Deci, în acest sens, da, îmi întăresc eforturile”, a adăugat el. Soros a contribuit la campania lui Hillary Clinton, iar miliardarul a făcut lobby pentru donații importante către diferite campanii din întreaga lume care promovează globalismul. Dar, în ultima vreme, el s-a confruntat cu o serie de atacuri, din partea lui Roseanne Barr şi Vladimir Putin, susținând că este un simpatizant nazist și că a controlat Partidul Democrat.

“Este foarte dificil pentru mine să vorbesc în mod eficient pentru că poate fi scos din context și folosit împotriva mea”, a spus Soros care recunoaşte că şi acum este șocat de faptul că Trump a câștigat alegerile. Soros intenționează să cheltuie aproximativ 15 milioane de dolari pentru alegerile din 2018, deşi s-a confruntat deja cu unele refuzuti, deoarece multe dintre ofertele sale pentru avocații districtului din California au pierdut alegerile marți. “Am intrat într-un zid în California”, a adăugat el. Miliardarul spune că Trump este un “narcisist” care “se consideră el însuși atotputernic”. Potrivit NYT, Soros a refuzat să susțină orice candidat la alegerile primare ale Partidului Democrat din 2020.


http://evz.ro/soros-trump-acuzand-proiect.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce ascund protestele procurorilor?
Marine Le Pen: "Globalizarea este o barbarie, corporaţiile multinaţionale conduc lumea"
Studenţii care au construit iARO Camarad: "E pregătit pentru piaţa auto pe care vrem să o dezvoltăm în România"
Unul dintre patronii de la Colectiv rupe tacerea: În ziua de 30 octombrie 2015, nu am intrat în club. În jurul orei 22,20, am plecat de la biroul meu direct spre casă. La cinci minute după ce am ajuns acasă, am primit un telefon de la un coleg de birou, care mi-a spus că este un incendiu în clubul Colectiv
Anarhie și ”domestic terror” - pe asta cheltuiește acum Soros miliarde
Nicușor Dan :"Am fost plătit cu 300 - 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință". Numai cu 300-400 de euro, Nicușor? Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?
De ce-a deturnat Klaus Iohannis ancheta în cazul Colectiv de la ipoteza mîinii criminale către teza Vinovată e Corupția?
Ministrul Energiei ne dă cu tifla: activitatea sa la minister nu este neapărat în beneficiul românilor și al României
Părintele Dan, fost director al Bancorex în anii '90, spune că undeva, sus, s-a decis îngroparea Flotei României: Flota era foarte bine, era pe picioare, naviga, se putea salva. Au fost lichidate, una câte una, peste 230 de nave
Fost ofițer SRI, reclamat la Parchet pentru o carte în care neagă Holocaustul....
PALMA data de Guvernul CIOLOS CORUPTILOR! Vor fi confiscate AVERILE chiar daca sunt pe numele rudelor
Iată dovezile că atunci când PSD a vrut să îi "ardă" pe Schweighoferi, Iohannis a sărit în apărarea lor cerând rectificarea legii cu argumentele austriecilor!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro