Sorina Matei: Doi ofițeri STS au făcut presiuni pentru a fi eliberat pașaportul Sorinei

Distribuie!by Luni, 15 iulie 2019, Curtea de Apel București a refuzat să decidă eliberarea pașaportului Sorinei către adoptatorii internaționali, deoarece documentul de identitate al fetiței face parte dintr-un dosar penal. loading... În cursul zilei de miercuri, jurnalista Sorina Matei a scris pe Facebook că doi ofiţeri activi ai Serviciului de Telecomunicații Speciale […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Luni, 15 iulie 2019, Curtea de Apel București a refuzat să decidă eliberarea pașaportului Sorinei către adoptatorii internaționali, deoarece documentul de identitate al fetiței face parte dintr-un dosar penal.

loading...

În cursul zilei de miercuri, jurnalista Sorina Matei a scris pe Facebook că doi ofiţeri activi ai Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), militari operativi, au făcut presiuni și intervenții la funcționarii publici ai Serviciului Pașapoarte Dolj pentru a ridica în mod ilegal pașaportul Sorinei.


Sorina Matei scrie că ofițrii activi STS au fost deja audiați de procurori. Aceștia nu au putut prezenta „o explicaţie legală şi logică pentru prezenţa la Serviciul Paşapoarte Dolj” și pentru presiunile și intervențiile de acolo, scrie Sorina Matei.

STS este Unitate Militară: UM 02999. Se ocupă de servicii de securitate, infrastructuri critice, serviciile de urgenţă (112, eCall, SMS 113, Radarul Pădurilor, RO-Alert), rețele și servicii de telecomuncații și IT. (https://www.sts.ro/ro/atributii)


Jurnalista avertizează că cei doi riscă să răspundă legal în faţa Parchetului Militar pentru posibile infracțiuni de serviciu și/sau corupție.

Sorina Matei: Doi ofițeri STS au făcut presiuni pentru a fi eliberat pașaportul Sorinei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Seismic Center anunță un cutremur de peste 7 grade în România. Reacția directorului INFP
REVOLTĂTOR. Tăriceanu, în Covasna: Românii din Covasna și Harghita ar trebui să știe limba MAGHIARĂ
RENUMIT PRODUCĂTOR ROMÂN: SĂ NE UNIM toți FERMIERII, PROCESATORII și să FACEM magazinele noastre!
S-a rupt „lanțul de iubire”? Iohannis: Există o sumă care nu s-a încasat la buget din motive pe care trebuie să le explice fostul guvern. Cioloș: E mai simplu să dai vina pe tehnocrați
 Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMAȚI oamenii SĂNĂTOȘI în cumpărători de medicamente. Vrem spitale nu Catedrale ? Cimitire mai multe nu vreti ?
Margareta și Duda primesc cadou Palatul Elisabeta și o sinecură de un milion de euro pe an! Și 20 de servitori plătiți din banii noștri!
”Spurcata Uniune risca sa dispara din cauza NATIONALISMULUI promovat de la Putin”.
ERDOGAN I-A ARESTAT PE SOROŞIŞTI. Turcia: Liderul local al Amnesty International a fost arestat pentru legături cu Fethullah Gulen
Fost şef al Poliţiei Române, Ion Pitulescu: “România este un stat mafiot!”
Foarte ocupat să facă politică ca şi SRI-ul la noi, FBI-ul nu a făcut nimic deşi fusese avertizat de atacul celui ce a ucis 17 copii. Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri"
INTELLIGENCE-UL BRITANIC: MERKEL A ORDONAT LICHIDARI POLITICE IN ROMANIA
Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: ”Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro