Solidaritate cu Paul Hitter! Pictorul e linșat de tefeliști după dezvăluirile despre #REZIST

Distribuie!by Agresivitate din partea tefeliștilor la adresa pictorului Paul Hitter care a scris un articol excepțional cu privire la mișcarea #rezist dar a făcut și dezvăluiri despre această grupare. loading... ”Nu mai vreau să aud de voi. Nu mai vreau să vă văd. Mi-ați intoxicat viața. Prieteniile. Relațiile. Familiile. Sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Agresivitate din partea tefeliștilor la adresa pictorului Paul Hitter care a scris un articol excepțional cu privire la mișcarea #rezist dar a făcut și dezvăluiri despre această grupare.

loading...

”Nu mai vreau să aud de voi. Nu mai vreau să vă văd. Mi-ați intoxicat viața. Prieteniile. Relațiile. Familiile. Sunt sătul de voi. Sătul de justiție. De anti corupție. De ciume roșii. De voi, de la primul la ultimul. Nu vă mai suport. Ați ajuns să sunați oamenii pe telefon doar doar îi convingeți . Fluturași la metrou. Pe parbriz. Știm toți . Nu e fir de nisip în România să nu știe de voi. Gata . Ultima picătură de ploaie a auzit de voi. Copiii, cățeii , răul , ramul, toți știm de voi. Gata. Lăsați-ne în pace. Omorâți-ne. Faceți ceva și încheiați odată. Repet: știm.


Am auzit de voi. Știm tot ce vreți . Nu sunteți mai mulți decât sunteți. Ieșiți la vot data viitoare. Omorâți-l pe Dragnea, corupția , pe Tăriceanu, pe cine vreți . Omorâți-ne pe toți. Eu unul încep să prefer asta , decât să va mai aud zi de zi, oră de oră, minut de minut.

M-am plictisit de voi, de aerele voastre justițiare , mi-e silă. Nu există cuvinte să îmi descrie starea. Ați paralizat o țară întreagă . Ați denaturat-o. Orice relație cât de mică este mânjită de gheară #rezistului. Aveți puțină decență și dați-ne o pauză. Vreau să trăiesc!”, scrie printre altele Paul Hitter. Imediat după ce a fost publicat articolul, mesajele rezistenților au început să curgă.


”Poza de mai sus, demonstreaza cam cata minte au unii dintre cei din piata. De fapt nu este vorba de nimic altceva decat de demonizarea celor care gandesc altfel. Nu numai demonziare, ci daca s-ar putea eliminare totala. Mi se pare efectiv mirific. Nu am sa scriu mai mult, las pozele sa vorbeasca. Cam asta este nivelul celor din grupul Dacian Ciolos.

Succes! Ah…uitasem…in mintea lor, voiau sa intre pe pagina mea de artist sa imi dea numai ratinguri nasoale. Ei atat stiu…Facebook Facebook Facebook…vezi doamne daca imi dau ratinguri nasoale, nu voi mai vinde.

Ei ce sa vezi, exista si locuri de munca, mie de munca nu mi-a fost rusine niciodata, si exista si posibilitatea plecarii in alta tara mai calda. Nu din cauza PSD ci din cauza #Rezist. Nu mor caii cand vor cainii mai baieti”, spune Hitter.

Paul Hitter este un artist plastic român apreciat la nivel mondial. Apreciat cu adevărat, pentru că, lucru rar în lumea de astăzi, chiar își permită să trăiască creând artă. A studiat la Academia de Artă din Munchen in clasele artistilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel. Până în prezent, a expus în expoziții personale și de grup în: București, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

Solidaritate cu Paul Hitter! Pictorul e linșat de tefeliști după dezvăluirile despre #REZIST

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro