Solidaritate cu Paul Hitter! Pictorul e linșat de tefeliști după dezvăluirile despre #REZIST

Distribuie!by Agresivitate din partea tefeliștilor la adresa pictorului Paul Hitter care a scris un articol excepțional cu privire la mișcarea #rezist dar a făcut și dezvăluiri despre această grupare. loading... ”Nu mai vreau să aud de voi. Nu mai vreau să vă văd. Mi-ați intoxicat viața. Prieteniile. Relațiile. Familiile. Sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Agresivitate din partea tefeliștilor la adresa pictorului Paul Hitter care a scris un articol excepțional cu privire la mișcarea #rezist dar a făcut și dezvăluiri despre această grupare.

loading...

”Nu mai vreau să aud de voi. Nu mai vreau să vă văd. Mi-ați intoxicat viața. Prieteniile. Relațiile. Familiile. Sunt sătul de voi. Sătul de justiție. De anti corupție. De ciume roșii. De voi, de la primul la ultimul. Nu vă mai suport. Ați ajuns să sunați oamenii pe telefon doar doar îi convingeți . Fluturași la metrou. Pe parbriz. Știm toți . Nu e fir de nisip în România să nu știe de voi. Gata . Ultima picătură de ploaie a auzit de voi. Copiii, cățeii , răul , ramul, toți știm de voi. Gata. Lăsați-ne în pace. Omorâți-ne. Faceți ceva și încheiați odată. Repet: știm.


Am auzit de voi. Știm tot ce vreți . Nu sunteți mai mulți decât sunteți. Ieșiți la vot data viitoare. Omorâți-l pe Dragnea, corupția , pe Tăriceanu, pe cine vreți . Omorâți-ne pe toți. Eu unul încep să prefer asta , decât să va mai aud zi de zi, oră de oră, minut de minut.

M-am plictisit de voi, de aerele voastre justițiare , mi-e silă. Nu există cuvinte să îmi descrie starea. Ați paralizat o țară întreagă . Ați denaturat-o. Orice relație cât de mică este mânjită de gheară #rezistului. Aveți puțină decență și dați-ne o pauză. Vreau să trăiesc!”, scrie printre altele Paul Hitter. Imediat după ce a fost publicat articolul, mesajele rezistenților au început să curgă.


”Poza de mai sus, demonstreaza cam cata minte au unii dintre cei din piata. De fapt nu este vorba de nimic altceva decat de demonizarea celor care gandesc altfel. Nu numai demonziare, ci daca s-ar putea eliminare totala. Mi se pare efectiv mirific. Nu am sa scriu mai mult, las pozele sa vorbeasca. Cam asta este nivelul celor din grupul Dacian Ciolos.

Succes! Ah…uitasem…in mintea lor, voiau sa intre pe pagina mea de artist sa imi dea numai ratinguri nasoale. Ei atat stiu…Facebook Facebook Facebook…vezi doamne daca imi dau ratinguri nasoale, nu voi mai vinde.

Ei ce sa vezi, exista si locuri de munca, mie de munca nu mi-a fost rusine niciodata, si exista si posibilitatea plecarii in alta tara mai calda. Nu din cauza PSD ci din cauza #Rezist. Nu mor caii cand vor cainii mai baieti”, spune Hitter.

Paul Hitter este un artist plastic român apreciat la nivel mondial. Apreciat cu adevărat, pentru că, lucru rar în lumea de astăzi, chiar își permită să trăiască creând artă. A studiat la Academia de Artă din Munchen in clasele artistilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel. Până în prezent, a expus în expoziții personale și de grup în: București, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

Solidaritate cu Paul Hitter! Pictorul e linșat de tefeliști după dezvăluirile despre #REZIST

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MAX ARUNCA BOMBA: KOVESI FACUTA MARE LA O BAUTA
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
SURPRIZA pregătită pentru Putin la New York. S-a întâmplat chiar și în sediul ONU
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Mugur Isarescu este varul regelui Mihai, deci cine conduce Romania de 30 de ani?
Laura Codruta Kovesi nu era eligibila sa se inscrie pentru postul de procuror sef al Parchetului European pentru ca nu are grad profesional de PICCJ
SUA: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana. Dezvelirea s-a făcut pe muzică punk și cu scene homosexuale. Oamenii sunt invitați să se așeze în "poala lui Satan pentru inspirație"
Planul e clar: străinii au cumpărat TOT pământul. De ce nu vin aici? Aşteaptă ca populaţia să fie exterminată de război. La sfârşitul măcelului, vin şi ei!
Ambasadorul SUA e categoric: VIZELE pentru români NU vor fi eliminate...
LE-A VENIT RANDUL – Generalul SRI Florian Coldea si sefa DNA dr. Laura Kovesi vor fi audiati la PICCJ in calitate de prezumtivi autori ai unei infractiuni. Audierea va avea loc in dosarul privind inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita in care Traian Basescu vorbea despre cum a fost fabricata executia lui Dan Voiculescu. Coldea si Kovesi nu vor merge singuri la PICCJ, ci la pachet cu judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti si fostul presedinte Traian Basescu
Homosexualii nemţi care racolau băieţei la Gara de Nord, au fugit din tară, arestaţi în lipsă!
De ce votăm şmenari în posturi de primari: care este imaginea edilului ideal şi de ce continuă românii să creadă în fantasmele din campania electorală
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro