ȘOCANT: Sarkozy, fostul președinte al Franței: Metisarea populației trebuie să devină obligatorie!!! VIDEO

Distribuie!by loading... S-a tot vorbit în ultimul timp despre așa-numitul Plan Kalergi, elaborat la începutul secolului, plan ce are ca obiectiv de bază METISAREA populației Europei, transformarea ei într-un hibrid euro-afro-asiatic. Totul pentru distrugerea statelor națiune și ușurarea controlului populației continentului, în numele Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Global pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

S-a tot vorbit în ultimul timp despre așa-numitul Plan Kalergi, elaborat la începutul secolului, plan ce are ca obiectiv de bază METISAREA populației Europei, transformarea ei într-un hibrid euro-afro-asiatic. Totul pentru distrugerea statelor națiune și ușurarea controlului populației continentului, în numele Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Global pe care păpușarii planetei vor să ni le introducă pe gât.

Faptul că acest plan diabolic este real și se pune în aplicare este dovedit de multe lucruri – inclusiv de islamizarea forțată din ultimul an.

O probă șocantă o constituie și materialele video de mai jos. În primul clip (un minut și ceva), îl veți descoperi pe fostul președintele francez, evreul Nicolas Sarkozy, vorbindu-ne despre necesitatea metisării, educarea populației în acest sens și chiar constrângerea ei pentru obținerea metisării.

Iată traducerea – Nicolas Sakozy: Obiectivul, și asta va face să se vorbeasca mult, obiectivul este de a face față (de a accepta) provocării metisării, provocarea metisării pe care ne-o adresează secolul XXI. Nu este o alegere, este o obligație, un imperativ; nu putem face altfel, decât cu riscul de a ne confrunta cu probleme considerabile. Noi trebuie să ne schimbăm, deci o să ne schimbăm. O să schimbăm peste tot în acelasi timp: în întreprinderi, în administrație, în educație, în partidele politice. Și o să ne punem obligații de realizat. Dacă acest voluntarism republican nu functionează, va trebui atunci ca Republica să treacă la metode și mai constrângătoare.”

Iar în Franța, oameni buni, amestecarea populației, metisarea ei este la un nivel atât de avansat încât din punct de vedere etnic (cel puțin în anumite regiuni) poporul francez a fost învins, destructurat. Desigur, vă întrebați cum de francezii acceptă așa ceva. Ei bine, Franța este o țară sub ocupație. Ultimii doi Președinți, de până la Macron – Sarkozy și Hollande – sunt etnici evrei, la fel ca foarte mulți alți oficiali ai Franței, iar noul președinte este omul clanului sionist Rothschild, pentru care a lucrat și datorită căruia a ajuns în prim planul vieții publice. Îmi amintesc că acum un an, un român care locuiește de o viață în Franța mi-a spus: „În Franța nu poți să obții o funcție importantă în stat decât dacă ești evreu sau mason!”. „Gurile rele” spun că și în România este la fel…

Pentru a înțelege mai bine politica amestecului rasial pusă în practică în Franța celor Trei Mușchetari, a lui Renoir și a Regelui Soare, este suficient să ne uităm la naționala de fotbal a Franței:

(up-from L) France’s forward Olivier Giroud, forward Anthony Martial, defender Raphael Varane, midfielder Paul Pogba, defender Laurent Koscielny and goalkeeper Hugo Lloris, (down-from L) France’s defender Bacary Sagna, forward Antoine Griezmann, defender Patrice Evra, defender Eliaquim Mangala and midfielder Blaise Matuidi pose during the friendly football match France vs Germany, on November 13, 2015 at the Stade de France stadium in Saint-Denis, north of Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFE

 

În continuare, vă invit să mai vedeți un alt videoclip cutremurător de 6 minute unde vom descoperi și alți evrei din Franța ca apologeți ai metisării națiunii franceze și a Europei în ansamblul ei. Oare de ce își doresc evreii sioniști o Europă metisată?

Traducerea celui de al doilea clip (selecții):

Realizatoare: Dumneavoastra spuneti ca metisarea este viitorul…

Scriitor:
 Mesajul cartii mele este spre o modernitate metisa.

Realizatoare
: Oare metisarea astazi este un tabu?

Scriitor
: Culori, Culori…

Realizatoarea: Se spune chiar ca in cuvantul metisare este ceva agresiv…

Scriitor
: Da, pentru ca trebuie sa facem aceasta educatie a tarii (Frantei), ca sa inteleaga ca de acum incolo viitorul ei este metisarea!

Min. 0:31 Nicolas Sarkozy:  Nu este o alegere (metisarea), este o obligatie, este un imperativ, Nu putem face altfel!

Min 0:44Segolene Royal (Fosta nevasta a lui Francois Holande, cu care are 4 copii): Franta este diversa, multipla, colorata, metisata.

Un metis: Eu as putea spune ca sunt francez, ca sunt francotogolez (din Togo), eu sunt negru, eu sunt metis.

Realizatoare
: Barac Obama nu spune daca este alb, negru, metis…

Domn: Eu vreau sa merg pana la capat. Eu cred ca metisarea trebuie inteleasa stricto senso, adica incluziv metisare biologica; este traditia franceza.

Alain Finkelkraut (considerat cel mai mare filosof al Frantei, filosof evreu): Daca metisarea exista, daca metisarea generalizata exista, unde este alteritatea?

O persoana de culoare: Amestecandu-ne anulam diferentele dintre noi.

Minutul 1:40, Doamna: Marsilia este imaginea Frantei, o Franta metisata.

Jack Lang, fost ministru al Educatiei (Tatal evreu): Metisarea, mixarea, amestecul, asta este Franta…

Domn: Segolene Royal care vrea o Republica metisata….

Min 1:56 Nicolas Sarkozy: Pentru ca metisarea culturilor sa nasca noi idei, creatii inedite, combinatii neasteptate. Franta a metisat culturile, ideile, istoria.

Doamna (om politic): Mie imi place politica cand Franta este metisata.

Min 3:01 Nicolas Sarkozy:  Franta intodeauna, in decursul secolelor, a fost metisata.

RealizatoareEa (Segolene Royal ) a afirmat ca va fi presedinta unei Frante metisate (candidata la presedintie in 2012 din partea Partidului Socialist condus de Francois Hollande, fostul ei sot)

Min 3:59 Segolene Royal (campanie presedintie 2012): O Franta colorata, care face din diversitatile sale o bogatie, o Franta metisata…

Realizatoare: Dupa ce l-am ascultat (pe Axel K) ca om, ca metis, ca cetatean….

Axel Kahn, scriitor evreu, Presedinte al Universitatii Paris Descartes: Deja trebuie sa vedem ca umanitatea este tot timpul metisata. Ea nu a putut sa evolueza decat metisandu-se biologic si cultural.

Min 4.27. Nicolas Sarkozy: Ridicand provocarea metisarii, Franta este fidela istoriei sale.

Alain Finkielkraut: Metisarea celebreaza numele celuilalt. Se spune ca este mult mai buna decat asimilarea.

Omar si Fred
 (2 comici francezi – unul negru, celalalt alb) Omar: Faptul de a ne amesteca biologic este, dupa mine, un fel de a ne amestea ca sa nu mai creem diferente intre noi.

Scriitorul  Guillermaud 
: Modernitatea de maine, ceea ce numesc o modernitate metisata…

Realizator
: Prin aceasta metisare intelegeti o metisare biologica, o metisare ca un curcubeu cu toate culorile care sa se dizolve in una singura?

Alin Finkiekraut:  
Metisarea este traducerea morala a ceea ce in lumea tehnica numim mixare.

Segolene Royal (in Campania elctorala din 2012): Franta prezidentiala este o Franta metisata.

Omar si Fred: Omleta prin definitie este metisata, mestecata si amestecata, iar omleta este buna, este buna omleta

Omar: Mie imi place omleta.

Min 6:58. Nicolas Sarkozy: Doamnelor si domnilor, este ultima sansa. Daca acest voluntarism republican (in directia metisarii) nu functioneaza, atunci trebuie ca republica sa treaca la masuri si mai constrangatoare.

NOTĂ DE FINAL: După ce meditați asupra acestor lucruri, gândiți-vă că Franța este una dintre țările care trasează viitorul Europei, alături de Germania, altă țară aflată sub ocupație străină. Tocmai de aceea, țările din Est trebuie să formeze un bloc comun pentru a rezista planurilor de diluare și atomizare etnică a națiunilor europene. Să sperăm că nu e prea târziu!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Sursa .cunoastelumea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum a pierdut România dreptul de a deține marca proprie pentru aur din cauza lui Isărescu ( verișorul regelui Mihai) Ceaușescu ținea cu dinții de poanson
Ioan Ursu – profesorul de matematica dat afara din invatamant de ministrul PNL pentru ca si-a filmat lectiile si le-a oferit GRATIS pe internet
CE NE-A ADUS Europa? România a acceptat să-și distrugă Industria Siderurgică chiar prin textul Tratatului de Aderare la UE. România a SEMNAT o reducere a producției siderurgice de -2.050.000 tone
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
A cui securitate o amenință autostrada trans-carpatică?
România – spre totalitarism, 3 LEGI care ne bagă PUMNU-N GURĂ. Și noi TĂCEM ca PROȘTII!
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
ROMÂNIA FURATĂ. Combinatul Siderurgic din Călăraşi Siderca, odinioară gigant metalurgic cu port şi gară proprii, îşi trăieşte ultimele clipe
Doi borfasi cat se poate de diferiti, cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea !
Rusia NU GLUMEȘTE! ARMA SUPREMĂ va fi funcțională în 2019. Putin spune că este INVINCIBILĂ
O nouă întâlnire cu Grindeanu Ce caută ambasadorul SUA la Guvern
Pact pentru AUTONOMIA Ținutului Secuiesc, semnat de cele trei formațiuni maghiare din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro