ȘOCANT: salvamontistă BĂTUTĂ de un interlop sub ochii tovarășului de pahar, ANGAJAT AL JANDARMERIEI | Angajații barului care au sărit în ajutorul tinerei au încasat pumni de la agresor

Distribuie!by Atacul salbatic de la Straja, in care un interlop o loveste cu pumnii in fata pe o tinara salvamontista, in timp ce jandarmul montan- prieten cu interlopul – asista pasiv laolalta cu alti „barbati” din bar, ei bine, aceasta imagine este imaginea Romaniei, a cancerului generalizat, a metastazei finale! […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atacul salbatic de la Straja, in care un interlop o loveste cu pumnii in fata pe o tinara salvamontista, in timp ce jandarmul montan- prieten cu interlopul – asista pasiv laolalta cu alti „barbati” din bar, ei bine, aceasta imagine este imaginea Romaniei, a cancerului generalizat, a metastazei finale!

loading...

salvamontista-batuta

”Eram un turist simplu, ca toţi ceilalţi, iar eu, fiind obişnuită să previn accidentele şi să informez cetăţenii din staţiune, i-am explicat politicos că nu are rost să adreseze nimănui injurii”. Este prima declaraţie dată de salvamontista bătută în barul din staţiunea montană Straja. În exclusivitatea pentru B1 TV, fata a declarat că acesta a răspuns agresiv.


”În acea seară eram un turist simplu, ca toţi ceilalţi, iar eu, fiind obişnuită să previn accidentele şi să informez cetăţenii din staţiune, i-am explicat politicos că nu are rost să adreseze nimănui injurii. Însă el a reacţionat după cum s-a văzut”, a declarat pentru B1 TV, femeia agresată.

Pasiunea pentru munte, dar şi pentru a salva vieţile turiştilor mai aventuroşi, au făcut-o pe Miruna să îmbrăţişeze această meserie. O făcea din plăcere şi de cele mai multe ori pe bază de voluntariat. Nici nu era greu de închipuit ce profesie va alege tânăra, având în vedere că tatăl ei este tot salvamont la Streja. Încă de la vârsta de un an, Miruna l-a însoţit pe acesta în


câteva din escapadele sale montane. Nu şi în seara fatidică din păcate.

”Au fost invitați pentru a serba ziua de naștere a DJ-ului. Prin această conjunctură a fost și Miruna.(…) Nu a făcut rău nimănui, ci numai bine. Are peste 60 de acțiuni de intervenție și salvare”, a declarat George Resiga, de la Salvamont Straja.

Acum cei care ar fi trebuit să o salveze pe ea au plimbat-o printre spitale şi chiar au externat-o deşi Miruna a suferit un truamtism cranian şi a zăcut inconştientă pe podeaua barului din staţiune.

Romania nu mai are barbati ! Sau are niste barbati fara coaie, extrem de curajosi, bataiosi, critici si duri cind se ascund pe Facebook si niste loaze cind sint pusi in fata unor situatii din viata reala! Niste labe triste!

Imaginile din Straja arata adevarata fata a Romaniei! O femeie este batuta salbatic si nici barbatii si nici jandarmul nu intervin!!! O admir pe tinara victima! Nu s-a speriat, nu a fugit, a rezistat unor pumni teribili incasati in plina figura, a fost aproape de KO dar s-a ridicat! Rezistenta!

Daca imi permiteti o comparatie, asa e si Romania, ca tinara salvamontista din Lupeni!

Interlopii conduc, sint la virf, nimeni nu are curaj sa-i opreasca, sa-i dea jos atunci cind incalca Legea, nici macar cei platiti pentru asta! Jandarmii ii bat doar pe cei care isi apara tara! Iar „barbatii” din bar, care nu intervin macar sa il opreasca pe interlop sint Statul Roman, in frunte cu Presedintele KI, care „urmareste cu atentie” evenimentele…!!!

Statul Roman Impotent ajuns sub stapinirea si teroarea Interlopilor!
Iar Romania indura, incaseaza pumni in plina figura, rezista! Oare pina cind?!

– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro