ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)

Distribuie!by Refugiatii emigranti scot bani cu carduri fara nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Natiunile Unite) din Bosnia Herzegowina. In orice caz este neclar de unde provin banii de pe aceste carduri, de la Mastercard, Soros sau Natiunile Unite. Nimeni nu spune nimic. loading... Potrivit indicatiilor politiei croate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Refugiatii emigranti scot bani cu carduri fara nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Natiunile Unite) din Bosnia Herzegowina. In orice caz este neclar de unde provin banii de pe aceste carduri, de la Mastercard, Soros sau Natiunile Unite. Nimeni nu spune nimic.

loading...

Potrivit indicatiilor politiei croate foarte multi emigranti dispun in prostie de aceste carduri si scot bani de pe ele, anunta agentia slovena de stiri Nova24tv.


Totul a reiesit cand politistii au descoperit ca refugiatii tot scoteau bani de la bancomate ca sa isi cumpere haine sport, smartphone-uri- telefoane inteligente si chiar arme.

Cardurile bancare au in loc de nume denumirea UNHCR si UE in colaborare cu Mastercard.


Redactorul slovac Ninoslav Vucetic a reusit sa trimita o fotografie cu aceste carduri autoritatilor din Muntenegru.

Natiunile Unite au recunoscut ca prin aceste carduri au ajutat doar in Grecia 49.000 de refugiati sa scata cel putin odata bani din bancomate. Banii ar proveni spun ei de la ESTIA- Ajutor imediat pentru integrare si acomodare, o ramura UE  alocata catastrofelor.

Vucetic a adaugat in tweet-ul lui: Iata ca UE distruge cultura europeana, invita migrantii cu bani in UE ca sa fim rasplatiti cu brutalitatea lor. Cine se afla in spatele acestor emigranti  sa le dea carduri de credit fara nume ca sa aibe acces la bani cash cum ajung in Europa?

Traducere si sursa de pe: https://dieunbestechlichen.com/2018/11/migranten-verfuegen-ueber-namenlose-mastercards-mit-eu-und-unhcr-logo/?fbclid=IwAR1QoQBT_BzR9vhNhWHot_Z_zW8ieU7h5rKYBGRluosDeDLoY9U-vRLO3zk

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cel mai tare primar român, care a făcut din comuna sa un COLȚ DE RAI, și-a dat demisia. Cum își explică gestul?
Mafia Serviciilor Secrete din Romania-masonii tradatori
FRAUDĂ: Într-o secție de votare din DIASPORA, au votat 1673 de alegători dar s-au numărat 5234 voturi
Noaptea ca hoții PNL: 24 de ordonanțe de urgență pentru vânzarea României
Izvoarele de apă, de la stat la afaceriștii conectați la Servicii. Planul globalistilor ajunge spre final "Controlul sursei de apa" , şeful corporaţiei Nestle spune că apa nu este un drept al omului, deci izvoarele vor fi privatizate
Votati dragilor USR , aici aveti listuta USR numai cu nume de....romani !
REVOLTĂTOR. Tăriceanu, în Covasna: Românii din Covasna și Harghita ar trebui să știe limba MAGHIARĂ
Șeful FBI, (mort),: "Illuminati controlează totul"
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
Marine Le Pen: "Globalizarea este o barbarie, corporaţiile multinaţionale conduc lumea"
Ordin al Moscovei: Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in „patrie”. Ne pregatim de MARELE razboi. ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro