ŞOC PENTRU KOVESI. Sprijin retras la NIVEL ÎNALT. Ştirea face ocolul cancelariilor europene

Distribuie!by O situaţie umilitoare pentru fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Ambasada Suediei a șters clipul dedicat fostei șefe DNA, producţie video postată pe contul instituției. loading... Potrivit România TV, filmul a fost realizat în noiemrbie 2016, când Kovesi a primit titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară. Reamintim […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O situaţie umilitoare pentru fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Ambasada Suediei a șters clipul dedicat fostei șefe DNA, producţie video postată pe contul instituției.
loading...

Potrivit România TV, filmul a fost realizat în noiemrbie 2016, când Kovesi a primit titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară.

Reamintim că fosta sefă DNA a fost distinsă cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară de către regele Suediei, Majestatea Sa, Carl Gustav XVI. Cu această ocazie, Ambasada Suediei a postat un clip în care oameni obișnuiți, jurnaliști și ambasadori străini la București vorbeau laudativ despre șefa DNA, iar acum a fost şters.


Filmulețul care fusese postat pe contul de Youtube al instituției, a fost șters după demiterea Laurei Codruţa Kovesi.

http://evz.ro/ambasada-suediei-a-retras-inregistrarea-in-care-era-omagiata-la.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro