SOC cine sunt parintii adoptivi, ambii lucreaza in domeniul medical BIG PHARMA in SUA, au avut nevoie special de Sorina sa o rupa de la sora ei, nu un sugar!!!

Distribuie!by Tot mai mult se contureaza intentia dubioasa a celor doi parinti adoptivi din SUA ca aveau nevoie de Sorina din punct de vedere genetic, pentru organe, teste. Compania Roche este bagata in mari scandaluri in SUA, legata de Tamiflu si vaccinul “anticancer”, aici lucreaza tatal, iar mama este de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai mult se contureaza intentia dubioasa a celor doi parinti adoptivi din SUA ca aveau nevoie de Sorina din punct de vedere genetic, pentru organe, teste. Compania Roche este bagata in mari scandaluri in SUA, legata de Tamiflu si vaccinul “anticancer”, aici lucreaza tatal, iar mama este de asemenea manager in sistemul american, sora ei detine o clinica in SUA.

loading...

 

Fetiţa de 8 ani care a fost luată cu mascaţii din casa unde a crescut este acum la Craiova, alături de soţii cu cetăţenie româno-americană care au adoptat-o. Conform acestora, copilul ar fi acceptat să fie alături de noua familie.


Familia care a adoptat-o pe Sorina se numeşte Săcărin şi este din Craiova. Soţii Ramona şi Gabriel au cetăţenie româno-americană şi mai au doi copii, un băieţel şi o fetiţă de vârstă apropiată Sorinei.  Mama adoptivă e manager în domeniul medical, în Statele Unite, tatăl este inginer, iar sora acestuia este psiholog, are o clinică, este doctor în psihologie, are o clinică în America şi acordă asistenţă copiilor cu probleme speciale.  După ce a fost smulsă din braţele fostei asistente maternale, Sorina a ajuns acasă la familia adoptivă.

“Am avut în permanenţă cu noi un psiholog, am reuşit să comunicăm cu Sorina, să ne apropiem de ea. Fetiţa este bine, încercăm să trecem împreună peste acest moment greu. Ne-am promis că vom fi prieteni, i-am promis Sorinei că atunci când va fi mare o vom lăsa să facă ce îşi doreşte”, au spus părinţii adoptivi.   Sorina se numeşte de acum Săcărin şi în curând va pleca împreună cu familia adoptivă în America.    Între timp, la Baia de Aramă sute de oameni protestează şi cer ca această adopţie să fie anulată. Protestatarii au anunţat că în cursul zile de sâmbătă vor veni la Craiova pentru a manifesta în faţa Curţii de Apel, dar şi în faţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, acolo unde este angajată procuroarea care a luat-o cu forţa pe Sorina din casa unde a crescut.   Vineri seară, angajata Direcţiei Generale de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi, care a intermediat adopţia Sorinei la familia de români stabilită în SUA, a fost blocată într-o maşină în faţa unui restaurant din Baia de Aramă de către un grup de protestatari.


Citeste mai mult: adev.ro/pthj2d

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Copil mort de la gaz de sonda. Dorind sa dea OMV Petrom in judecata, tatal este batut si terorizat
Prima reacție a SRI după difuzarea imaginilor cu vizita lui Florian Coldea la Sebastian Ghiță
Implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii şi schimbarea la față a lui Dan Tăpălagă
Mesajul Academiei Române pe fondul „globalismului nivelator” și al „încercărilor de regionalizare a României”: Ne pronunțăm cu tărie în favoarea identității, suveranității și unității naționale
Nu Dragnea este ținta, ci programul de guvernare al PSD !
Alexandru Petria: Nu cred în manifestații spontane de tineri care ies la proteste ca să sprijine DNA, instituțiile de forță, să ceară arestarea unor semeni.
Perlele lui Iohannis: dacă ar fi fost lăsat să vorbească liber în toți acesti ani, ar fi fost un dezastru național- Dancilă ar fi fost la pitici
Atentie, soferi! Veti fi amendati daca nu aveti asta in masina. A intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei ! Descarcati si printati fisa pentru fiecare model de masina !
Distrugerea economiei si a pietelor romanesti.... Cine se află în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România. "Ne mănâncă de vii. Nu mai putem continua aşa"
Liderii mondiali au decis: Următorul pas în Inteligența Artificială este AUGUMENTAREA OAMENILOR
Pensionar german, obligat de primar să renunţe la apartament pentru a putea fi cazaţi migranţi - video
PREA MULTE CONCESII FĂCUTE UDMR. Românii din Covasna și Harghita, semnal de alarmă pentru Dragnea și Tăriceanu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro