SOC cine sunt parintii adoptivi, ambii lucreaza in domeniul medical BIG PHARMA in SUA, au avut nevoie special de Sorina sa o rupa de la sora ei, nu un sugar!!!

Distribuie!by Tot mai mult se contureaza intentia dubioasa a celor doi parinti adoptivi din SUA ca aveau nevoie de Sorina din punct de vedere genetic, pentru organe, teste. Compania Roche este bagata in mari scandaluri in SUA, legata de Tamiflu si vaccinul “anticancer”, aici lucreaza tatal, iar mama este de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai mult se contureaza intentia dubioasa a celor doi parinti adoptivi din SUA ca aveau nevoie de Sorina din punct de vedere genetic, pentru organe, teste. Compania Roche este bagata in mari scandaluri in SUA, legata de Tamiflu si vaccinul “anticancer”, aici lucreaza tatal, iar mama este de asemenea manager in sistemul american, sora ei detine o clinica in SUA.

loading...

 

Fetiţa de 8 ani care a fost luată cu mascaţii din casa unde a crescut este acum la Craiova, alături de soţii cu cetăţenie româno-americană care au adoptat-o. Conform acestora, copilul ar fi acceptat să fie alături de noua familie.


Familia care a adoptat-o pe Sorina se numeşte Săcărin şi este din Craiova. Soţii Ramona şi Gabriel au cetăţenie româno-americană şi mai au doi copii, un băieţel şi o fetiţă de vârstă apropiată Sorinei.  Mama adoptivă e manager în domeniul medical, în Statele Unite, tatăl este inginer, iar sora acestuia este psiholog, are o clinică, este doctor în psihologie, are o clinică în America şi acordă asistenţă copiilor cu probleme speciale.  După ce a fost smulsă din braţele fostei asistente maternale, Sorina a ajuns acasă la familia adoptivă.

“Am avut în permanenţă cu noi un psiholog, am reuşit să comunicăm cu Sorina, să ne apropiem de ea. Fetiţa este bine, încercăm să trecem împreună peste acest moment greu. Ne-am promis că vom fi prieteni, i-am promis Sorinei că atunci când va fi mare o vom lăsa să facă ce îşi doreşte”, au spus părinţii adoptivi.   Sorina se numeşte de acum Săcărin şi în curând va pleca împreună cu familia adoptivă în America.    Între timp, la Baia de Aramă sute de oameni protestează şi cer ca această adopţie să fie anulată. Protestatarii au anunţat că în cursul zile de sâmbătă vor veni la Craiova pentru a manifesta în faţa Curţii de Apel, dar şi în faţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, acolo unde este angajată procuroarea care a luat-o cu forţa pe Sorina din casa unde a crescut.   Vineri seară, angajata Direcţiei Generale de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi, care a intermediat adopţia Sorinei la familia de români stabilită în SUA, a fost blocată într-o maşină în faţa unui restaurant din Baia de Aramă de către un grup de protestatari.


Citeste mai mult: adev.ro/pthj2d

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Margareta și Duda primesc cadou Palatul Elisabeta și o sinecură de un milion de euro pe an! Și 20 de servitori plătiți din banii noștri!
“GABI SRI” IN DOSARUL DE PROXENETISM – Fostul ofiter SRI Gabriel Predoiu a fost identificat la plansa de o tanara obligata sa se prostitueze: “Stiu ca i se spunea Gabi SRI”. Gabriel Predoiu este fratele sefului operativ al SIE, celebrul general Silviu Predoiu. SIE recunoaste, dar pretinde ca “Gabi SRI” se afla in misiune: “Era acolo ca ofiter SRI”. Un alt identificat in dosarul de proxenetism al DIICOT este procurorul Marius Olteanu Felician de la Parchetul Curtii Militare de Apel
Revoltător! Copii folosiți pentru propaganda homosexualității la marșul din București
DEZVĂLUIRI: Cum se fac „AFACERILE” în România | „Fesul lui Andronic”
Cum i-a cedat România Rusiei 25% din piața internă de gaze. Mecanismul suspect care lovește și în buget și în economie
HALUCINANT!! Economistul Constantin Cojocaru: Romania a taiat pensii si salarii si s-a imprumutat la FMI pentru ca a imprumutat SUA, cumparand titluri de trezorerie americane. In plus, Guvernul Boc a alimentat generos conturile firmelor capusa care au pus borduri Bechtel-style. Bonus: TOP-ul datornicilor la FMI. Romania, pe prima pozitie
Ce i s-a întâmplat judecătoarei care i-a reclamat la DNA pe Zgonea și ambasadorul SUA
Romania, otravita si depopulata cu buna stiinta…
Guvernul a aprobat Legea confiscării depozitelor din bănci
Rocadă NEAȘTEPTATĂ a SUA în conflictul Rusia – Turcia | Ce ultimatum i-a dat Obama lui Erdogan
Autobuzul românesc nu este dorit de primăriile din România
ASTA E SUMARUL VIEȚII TALE, CA POPOR:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro