ŞOC: Carne de om, descoperită la McDonald’s

Distribuie!by Iata ce informatii circula de ceva vreme pe unele site-uri inclusiv click.ro, dar de unde informatia a fost retrasa: loading...   Celebrul lanţ de restaurante fast-food McDonald este zguduit din temelii de un scandal de proporţii, ce ar putea chiar să închidă toate restaurantele. Mâncarea de la McDonald’s a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ce informatii circula de ceva vreme pe unele site-uri inclusiv click.ro, dar de unde informatia a fost retrasa:

loading...

 

Celebrul lanţ de restaurante fast-food McDonald este zguduit din temelii de un scandal de proporţii, ce ar putea chiar să închidă toate restaurantele. Mâncarea de la McDonald’s a fost, de-a lungul timpul, extrem de controversată, existând sute de clienţi care s-au plâns de proasta calitate a produselor, însă ultimul scandal este de-a dreptul grotesc.

Dailybuzzlive.com susţine că un bărbat a acceptat să fie înregistrat în timp ce susţinea că în preparatele servite clienţilor s-ar afla carne de om. Mai exact, în carnea de vită s-ar strecura şi carne umană.

După lansarea unor asemenea acuzaţii, anchetatorii s-au deplasat imediat la o fabrică din Oklahoma, unde au rămas şocaţi de ceea ce au găsit: în frigidere se afla carne de om şi de cal. De asemenea, carne de om a fost găsită şi în câteva camioane care livrau chiftele către McDonald’s.


1

În urma acestei descoperiri, au fost anchetate mai multe restaurante de tip fast-food din Oklahoma şi în 90% dintre ele s-a găsit carne de om. Agentul FBI Lloyd Harrison, care a contribuit la anchetă, a făcut dezvăluiri şi mai şocante. “Cea mai proastă parte e că acea carne este de copii. Organele umane au fost găsite în mai multe fabrici şi erau prea mici pentru a fi considerate de adult. Este într-adevăr îngrozitor”, a declarat acesta, precizând că ancheta în acest caz este în plină desfăşurare.

SURSA: http://www.voceavalcii.ro/2014082523341/SOC-Carne-de-om-descoperita-la-McDonald-s.html


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Unirea Romaniei s-a facut de catre Alexandru Ioan Cuza, dar apoi a fost inlocuit de regele dictator Carol de Sigmaringen
SCRISORILE ELECTORALE OTRAVITE – Lumea Justitiei a identificat cine se afla in spatele teroristilor electorali. Codul QR de pe scrisori duce la un site al USR Sector 6. Cerem Parchetului General sa se autosesizeze pentru folosirea de catre propagandistii USR a datelor personale a mii de tineri care au implinit 18 ani, pentru a le trimite acasa scrisori cu promisiuni de avantaje personale in schimbul votului pentru USR-PLUS (Codul QR)
VIDEO Mafia lemnului din Sibiu – Inginer amenințat cu MOARTEA și şicanat de primarul din Sălişte. ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE!
Afise, brosuri si anunturi din anii 1900 care avertizau despre pericolele vaccinarii in America
UNTOLD - Profețiile despre Romania ale lui Guru Guru, Swami Gupta, Sundar Singh si alti New Age-isti !!! (VIDEO)
Complexul Energetic Oltenia, scos la vânzare! Cioloș, acuzat de trădare națională!
Dinescu dă din casa lui Iohannis și a liberalilor: Mircea Ionescu-Quintus nu a fost doar turnător la Securitate, ci și criminal de război!
Orban, palmă pentru UE: Ungaria a repatriat aurul, „Nu am nevoie de fonduri UE”
Statul a încasat peste 430 milioane de euro din rovinietă in ultimele 18 luni, unde se regăsesc banii?
ULTIMA ORĂ Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
Pentru cretinii care o ‘ard cu monarhia – Ordinul Francmasonilor şi Conexiunile Iezuiţilor Illuminati – Familiile regale inrudite intre ele
Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”, avand in vedere cate paduri au defrisat, nu au fost deranjati de catre DNA, in timpul mandatului pe care l-a avut Kovesi si, dupa cum se vede, nici acum.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro