Şmecherie de şmecherie… de la Chişinău

Distribuie!by loading... Fratii nostri de peste Prut sint niste romani normali, un pic mai buni fiindca inca nu au fost pervertiti si sigur un pic mai descurcareti fiindca le-a fost greu sub Moscova. Si inca le mai este greu. Smecheria de care vorbesc apartine politrucilor de la Chisinau. Se pare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

chisinau - proteste 2016

loading...

Fratii nostri de peste Prut sint niste romani normali, un pic mai buni fiindca inca nu au fost pervertiti si sigur un pic mai descurcareti fiindca le-a fost greu sub Moscova. Si inca le mai este greu.

Smecheria de care vorbesc apartine politrucilor de la Chisinau. Se pare ca a prins pina si in Romania, unde multi naivi vorbesc de noul guvern pro-european de la Chisinau, condus de Pavel Filip.


Cum a ajuns premierul Pavel Filip solutia de compromis de la Chisinau?

Pai oligarhul Plahotniuc a zis ca vrea el sa fie premier!
Pai Presedintele a zis ca doar peste cadavrul lui si l-a propus pe un consilier prezidential !


Ei bine, situatia ajunsese paroxistica, Putin, Merkel si Obama erau in pragul sinuciderii, Serviciile secrete romanesti , Iohannis, Basescu si Ciolos erau deja in preinfarct iar ziaristii acoperiti isi smulgeau tresele din par!

Noroc cu „intelepciunea” de ultim moment de la Chisinau si Planeta a rasuflat usurata. Plahotniuc si Presedintele au ajuns la un compromis „pro-european”: l-au pus premier pe omul lui Plahotniuc.

Plahotniuc asta e un Vintu al Moldovei dar fara concurenta vreunui Patriciu, Voiculescu, etc. Individul e atit de smecher pe cit isi doreste si il lasa Moscova. Cum sa credeti ca asta voia sa ajunga premier, adica papagal? Pai el conduce totul din umbra, de vreo 10 ani! A avut doi concurenti si i-a eliminat: familia Voronin si ex-premierul Vlad Filat! Doar astia faceau mai multi bani si aveau influenta mai mare decit Plahotniuc.

Presedintele Moldovei a facut blat cu Plahotniuc, incordindu-si muschiuletii pret de citeva minute, atita cit l-a lasat Plahotniuc. Si apoi a numit pe cine trebuia, pe omul lui Plaho!

Imi vine sa rid cind ii vad pe ziaristii romani cum saluta guvernul „pro-european” pus de omul Moscovei. Imi amintesc cum se nastea regimul Iliescu ,”pro-european”, din spuma lovilutiei si sub binecuvintarea Moscovei.

Plahotniucule, mai sintem totusi citiva care ne-am prins!

 

– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro