Slugărnicie Maximă. După ce Departamental de Stat a dat ordine Parlamentului României mai rău ca-n coloniile africane, Deputații și senatorii PNL cer convocarea unui plen pentru o declarație care să reafirme angajamentul față de SUA

Distribuie!by loading...   Grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat cer convocarea unui plen comun pentru adoptarea unei declarații a Parlamentului menite să reafirme angajamentul pentru parteneriatul strategic cu SUA, cerând aleșilor puterii să se delimiteze de declarațiile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. “Solicităm tuturor parlamentarilor, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

 


Grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat cer convocarea unui plen comun pentru adoptarea unei declarații a Parlamentului menite să reafirme angajamentul pentru parteneriatul strategic cu SUA, cerând aleșilor puterii să se delimiteze de declarațiile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

“Solicităm tuturor parlamentarilor, inclusiv celor care sunt membri ai PSD și ALDE, să se delimiteze în mod clar și ferm de declarația emisă în mod abuziv și fraudulos de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. În mod concret, grupurile parlamentare ale PNL au cerut convocarea plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului pentru adoptarea unei declarații a Parlamentului menite să reafirme angajamentul pentru parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii și să infirme pozițiile exprimate de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu în ziua de 28 noiembrie 2017”, se arată într-un comunicat de presă.
Grupurile PNL fac apel către toți parlamentarii care compun majoritatea guvernamentală să voteze acest document menit să diminueze “din răul produs României de către cei doi lideri politici. Este nevoie de asumarea clară a conduitei de legiferare în sensul menținerii independenței justiției și continuării luptei împotriva corupției”.
“Îi îndemnăm pe toți senatorii și deputații să oprească, câtă vreme nu este prea târziu, parcursul politic toxic spre care, în mod iresponsabil, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu îndreaptă destinul României din motive care țin strict de situația lor judiciară”, se mai arată în comunicatul semnat de grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și Senat.

 

(ADEVARUL)


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tăriceanu a pierdut în instanță
Refugiat sirian reținut pentru omorârea prin carbonizare a unei menajere din București, barbatul a fost și acuzat de viol anterior in alt caz
Nu mai au unde să vândă din cauza importurilor masive: fermierii au ajuns la capătul răbdării și se duc să arunce cu brânză în Guvern!
Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor. Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte. Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.
Ilie Șerbănescu: ”Complotul colonialiștilor de stirpe germană împotriva României funcționează la maximum!”
Firma de consultanță controlată de Dan Barna: contracte de milioane de euro cu statul
Progresiştii internaționalişti şi Cozile lor de Topor din România ne explică mecanismul prin care suntem jecmăniți la ordinul UE. Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenței: „Vrem să facem atât de scumpă benzina încât lumea să cumpere mai puțin"
Alain Delon: Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!»
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
NOUL COD DE ETICĂ AL AGENȚILOR SECREȚI SAU CUM NE IA SRI DE PROȘTI
FMI vine azi în România deși țara noastră nu mai are niciun acord FMI, instituția continuă "supravegherea" României!
Demontarea unui mit: Cât de "austrieci" sunt românii din Transilvania și cât de "balcanici" sunt românii din Moldova și Muntenia. Cum au denaturat Adevărul și Hotnews un studiu științific
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro