Slavă Domnului că România este republică! 

Distribuie!by Regele Mihai privind în urmă: “dragii tatii copilaşi, din cinci, şapte aţi rămas” Slavă Domnului că România este republică!  Ce ne făceam dacă eram monarhie? Atenţie Tăriceanu şi Dragnea ce faceţi cu legea voastră care recunoaşte Casa Regală fie şi ca ONG. loading... Ştiam, aşa ni se spuse, că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Regele Mihai privind în urmă: “dragii tatii copilaşi, din cinci, şapte aţi rămas”


Slavă Domnului că România este republică!  Ce ne făceam dacă eram monarhie? Atenţie Tăriceanu şi Dragnea ce faceţi cu legea voastră care recunoaşte Casa Regală fie şi ca ONG.

loading...

Ştiam, aşa ni se spuse, că regele Mihai are 5 fete născute de către soţia sa Ana de Bourbon.


Acum aflu că Mihai, pe vremea când era prinţ de Alba Iulia, s-ar fi căsătorit în secret cu o englezoaică iar din legătura celor doi s-ar fi născut un băiat. Copilul de atunci se numeşte Dieter Stanzeleit şi pretinde că este fiul regelui. Aseară a mai apărut unul, un tânăr de 36 de ani care trăieşte în Franţa şi pretinde că este fiul fostului rege. Nu cred nici una din variante, deşi istoricul colonel Dogaru jură că Stanzeleit ar fi fiul lui Mihai. Dacă colonelul Dogaru are dreptate  căsătoria regelui cu Ana de Bourbon e nulă. În sfârşit, ei ştiu mai bine. E treaba lor dacă sunt copiii monarhului sau nu. Important este că toţi au apărut ca ciupercile după  ploaie să jinduiască după himerica coroană a României. Dar, cum coroana nu există, vor dori porţie din averea lăsată de defunctul rege. Avere care nu este deloc mică, care nu este de neglijat. Împărţirea ei la 7 în loc de 5 va fi o mare problemă pentru parvenitul prinţ Duda.

Admitem cazul că România era Monarhie, apăreau aceşti pretendenţi, imediat ar fi fost luaţi în braţe de câtre grupuri de politicieni care i-ar fi susţinut la tron în speranţa unor beneficii primite mai târziu. Asta însemna frământări interne şi lupte(politice) de anvergură, instabilitate politică şi procese fără număr.


Într-o casă regală neconsolidată cum este această fantomatică casă din România luptele intestine pentru tron ar fi fost făţişe şi murdare.

Nu avem un trecut monarhic cu moştenire garantată. Monarhia în România a durat doar 66 de ani, iar din aceşti ani putem numi un rege în accepţiunea cuvântului doar pe Carol I, Ferdinand a fost destul de slab, adevăratul rege atunci a fost Maria, Carol al II-lea un dictator imoral şi hrăpăreţ, regele Mihai un tânăr ţinut sub fusta reginei mame Elena, de fapt împins acolo de către I.Antonescu, iar mai târziu pus la colţ de către comunişti. O dovadă în plus a acestor lupte este chiar îndepărtarea  prinţului moştenitor Nicolae, al doilea după Margareta, prin retragerea tuturor titlurilor sale în 2015, despre care, gurile rele spun că regele Mihai nu ar fi ştiut şi cu atât mai mult nu le-a ratificat. Mai spun aceleaşi guri că următorul după Margareta lamoştenire ar fi chiar actoraşul-prinţ Duda, ori Nicolae încurca socotelile.

Margareta şi cu Duda au reuşit să-l îndepărteze de la împărţeala moştenirii custodiei coroanei pe prinţul Nicolae care fusese crescut în spiritul acestei moşteniri.

De altfel consider că a fost un prost examen dat de Margareta cu tot circul din Elveţia când Nicolae nu a fost lăsat să-l vadă pe bunicul lui aflat pe patul de moarte, iar mai târziu când nu a fost primit în vagonul funerar care transporta trupul regelui şi familia regală la Curtea de Argeş. Dar cel mai prost exemplu l-a dat mama lui Nicolae care s-a lepădat de propriul fiu din teama că Duda-Margareta o va scoate de pe lista celor care vor primi ceva din moştenirea regelui. Halal mamă!

Cu alte cuvinte, că pe moştenitorul averii,căci până la urmă despre asta discutăm, nu despre coroana care nu există, sau curtea regală care este defunctă, îl cheamă Margareta-Duda, Dieter Stanzeleiter, sau tinerelul de 36 de ani din Franţa este mai puţin important. Important este că s-a risipit un mit. Mitul divinităţii regale.

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Analistul financiar și isteț” Moise Guran agentul miliardarului american George Soros care loveşte Ortodoxia pe banii românilor
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?
Cine sunt cei care l-au susțin pe dl. Dacian Cioloș la guvernarea României (Arhiva)
Pierdem Ardealul ?!
O țara condusa de criminali masoni. Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București. Asaltul morților vii asupra culturii și educației românești: Peter Singer decorat de Universitatea București
SRI - la răscruce, a venit momentul despăducherii de chelneri şi repetenţi
INCREDIBIL! Noaptea când Ţara a fost la un pas de disoluţie!
Campania masonica impotriva Bisericii. Biserica Ortodoxă Română sub asediu.
TEHNOCRAȚII MINT ÎN LEGĂTURĂ CU GAURA DE 10 MILIARDE FĂCUTĂ ÎN DECEMBRIE. Ministrul Dragu explică cum s-au evaporat banii "în mod natural". Guvernul Soros-Cioloş are cea mai proastă realizare la venituri din ultimii 10 ani: 29% din PIB
Mișcarea pentru Regat și Coroană a înaintat Parchetului General, pe 10 mai 2017, o sesizare: DOCUMENTUL prin care SE CERE anularea actului de ABDICARE !!!
Asa cum elita masonica "FSN" l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro