Slavă Domnului că România este republică! 

Distribuie!by Regele Mihai privind în urmă: “dragii tatii copilaşi, din cinci, şapte aţi rămas” Slavă Domnului că România este republică!  Ce ne făceam dacă eram monarhie? Atenţie Tăriceanu şi Dragnea ce faceţi cu legea voastră care recunoaşte Casa Regală fie şi ca ONG. loading... Ştiam, aşa ni se spuse, că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Regele Mihai privind în urmă: “dragii tatii copilaşi, din cinci, şapte aţi rămas”


Slavă Domnului că România este republică!  Ce ne făceam dacă eram monarhie? Atenţie Tăriceanu şi Dragnea ce faceţi cu legea voastră care recunoaşte Casa Regală fie şi ca ONG.

loading...

Ştiam, aşa ni se spuse, că regele Mihai are 5 fete născute de către soţia sa Ana de Bourbon.


Acum aflu că Mihai, pe vremea când era prinţ de Alba Iulia, s-ar fi căsătorit în secret cu o englezoaică iar din legătura celor doi s-ar fi născut un băiat. Copilul de atunci se numeşte Dieter Stanzeleit şi pretinde că este fiul regelui. Aseară a mai apărut unul, un tânăr de 36 de ani care trăieşte în Franţa şi pretinde că este fiul fostului rege. Nu cred nici una din variante, deşi istoricul colonel Dogaru jură că Stanzeleit ar fi fiul lui Mihai. Dacă colonelul Dogaru are dreptate  căsătoria regelui cu Ana de Bourbon e nulă. În sfârşit, ei ştiu mai bine. E treaba lor dacă sunt copiii monarhului sau nu. Important este că toţi au apărut ca ciupercile după  ploaie să jinduiască după himerica coroană a României. Dar, cum coroana nu există, vor dori porţie din averea lăsată de defunctul rege. Avere care nu este deloc mică, care nu este de neglijat. Împărţirea ei la 7 în loc de 5 va fi o mare problemă pentru parvenitul prinţ Duda.

Admitem cazul că România era Monarhie, apăreau aceşti pretendenţi, imediat ar fi fost luaţi în braţe de câtre grupuri de politicieni care i-ar fi susţinut la tron în speranţa unor beneficii primite mai târziu. Asta însemna frământări interne şi lupte(politice) de anvergură, instabilitate politică şi procese fără număr.


Într-o casă regală neconsolidată cum este această fantomatică casă din România luptele intestine pentru tron ar fi fost făţişe şi murdare.

Nu avem un trecut monarhic cu moştenire garantată. Monarhia în România a durat doar 66 de ani, iar din aceşti ani putem numi un rege în accepţiunea cuvântului doar pe Carol I, Ferdinand a fost destul de slab, adevăratul rege atunci a fost Maria, Carol al II-lea un dictator imoral şi hrăpăreţ, regele Mihai un tânăr ţinut sub fusta reginei mame Elena, de fapt împins acolo de către I.Antonescu, iar mai târziu pus la colţ de către comunişti. O dovadă în plus a acestor lupte este chiar îndepărtarea  prinţului moştenitor Nicolae, al doilea după Margareta, prin retragerea tuturor titlurilor sale în 2015, despre care, gurile rele spun că regele Mihai nu ar fi ştiut şi cu atât mai mult nu le-a ratificat. Mai spun aceleaşi guri că următorul după Margareta lamoştenire ar fi chiar actoraşul-prinţ Duda, ori Nicolae încurca socotelile.

Margareta şi cu Duda au reuşit să-l îndepărteze de la împărţeala moştenirii custodiei coroanei pe prinţul Nicolae care fusese crescut în spiritul acestei moşteniri.

De altfel consider că a fost un prost examen dat de Margareta cu tot circul din Elveţia când Nicolae nu a fost lăsat să-l vadă pe bunicul lui aflat pe patul de moarte, iar mai târziu când nu a fost primit în vagonul funerar care transporta trupul regelui şi familia regală la Curtea de Argeş. Dar cel mai prost exemplu l-a dat mama lui Nicolae care s-a lepădat de propriul fiu din teama că Duda-Margareta o va scoate de pe lista celor care vor primi ceva din moştenirea regelui. Halal mamă!

Cu alte cuvinte, că pe moştenitorul averii,căci până la urmă despre asta discutăm, nu despre coroana care nu există, sau curtea regală care este defunctă, îl cheamă Margareta-Duda, Dieter Stanzeleiter, sau tinerelul de 36 de ani din Franţa este mai puţin important. Important este că s-a risipit un mit. Mitul divinităţii regale.

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

30 de ambasade la Bucureşti condamnă România de discriminare față de comunitatea LGBTI
Unii "specialiști în semnele masonice" cred că noul prim-ministru al Marii Britanii, Teresa May şi cancelarul german Angela Merkel fac parte din Illuminati după semnul identic din mâini pe care îl fac. Același semn e făcut de Juncker și de Papa Paul II
SOROS A CREZUT CĂ VA CÂŞTIGA HILLARY CLINTON. George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidențial din SUA
Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Ce dovezi mai vreți românaşilor ? Soroşiştii recunosc ei înşişi că organizează Marele Miting.Florin Bădiță unul dintre instigatorii şi organizatorii Marelui Miting: "Am avut o relație faină cu fundația Soros. Soros m-a făcut să fiu un cetățean implicat"
Vreți spitale, nu catedrale? Vă zice moșu’ unde e banii!
Șobolanii din politica
"Semnul fiarei"/Verichip incepe sa ia o amploare tot mai mare
Profetia lui Daniel despre conflictul final "Împăratul de la miazănoapte" Gog & Magog (Video)
Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL
INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE cu Guccifer, hackerul român care a dezvăluit secretele unora dintre cei mai importanţi oameni din lume, Cine sunt aceşti Illuminati ?
REȚEAUA SOROS. BANI "ALBI" pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu....etc.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro