Situația actuală a imobilului pierdut de Klaus Iohannis

Distribuie!by loading...   Klaus Iohannis a anunțat, prin intermediul Administrației Prezidențiale, că o să restituie banii încasați ilegal din momentul pronunțării deciziei judecătorești definitive și irevocabile prin care s-a anulat contractul de vânzare-cumpărare. Implicare Administrației Prezidențiale într-o problemă personală a președintelui este un abuz, mai ales că imobilul a fost obținut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis a anunțat, prin intermediul Administrației Prezidențiale, că o să restituie banii încasați ilegal din momentul pronunțării deciziei judecătorești...

loading...

 


Klaus Iohannis a anunțat, prin intermediul Administrației Prezidențiale, că o să restituie banii încasați ilegal din momentul pronunțării deciziei judecătorești definitive și irevocabile prin care s-a anulat contractul de vânzare-cumpărare. Implicare Administrației Prezidențiale într-o problemă personală a președintelui este un abuz, mai ales că imobilul a fost obținut pe bază de falsuri în anul 1999, când Iohannis nu era nici măcar primar și nu-l cunoștea mai nimeni. Administrația Prezidențială, la fel ca și președintele, reprezintă statul român și este un garant al bunei funcționări a justiției, dar tocmai statul român a fost păgubit de soții Iohannis prin inducerea în eroare a justiție pe bază de falsuri și uz de fals!

Iohannis minte atunci când afirmă că o să restituie o sumă infimă din banii însușiți pe nedrept în calitate de proprietari-impostori! Cui să restituie banii? Deocamdata nu are cui să-i restituie! La ora actuală imobilul a revenit la situația anterioară anulării Certificatului de moștenitor, declarat nul încă din anul 2005, adică el este intabulat din nou pe numele decedaților Ghenea Eliseu si Maria, fără succesori! Așa au procedat escrocii  (Baștea – Iohannis – Lăzurca), au anulat în instanță naționalizarea și au intabulat doi decedati, pe soții Ghenea, după care au uzat de actele false ca să se elibereze Certificatul de moștenitor cu succesiunea după sotii Ghenea, document care i-a făcut proprietari pe doua imobile care nu le-au aparținut niciodată.

Pentru ca statul român sa redevină proprietar trebuie declarată succesiunea vacantă după soții Ghenea, de către Administrația Financiară Sibiu ca reprezentant al Ministerului Finanțelor, la un notar. În anul 2005, atunci când Carmen Georgeta Iohannis, maică-sa, Lăzurca Georgeta și Baștea Ioan au pierdut celălalt imobil (str. G-ral Magheru, nr. 35) furat de la statul român prin același mecanism fraudulos, Administrația Financiară Sibiu s-a eschivat în declararea succesiunii vacante fiindu-le efectiv frică de primarul Klaus Werner Iohannis. Toate instituțiile sibiene erau obediente acestui satrap local! Nu mai vorbim de Primărie, care, în procesele cu casele subtilizate de familia Iohannis, o apăra prin instanțe pe acesta, deși Primăria Sibiu reprezenta statul român și chiar ea, Primăria, fusese păgubită prin pierderea celor două imobile pe care le administra și pentru care încasa chiriile de la locatari prin intermediul firmei subordonate, Urbana Sibiu! Pe înțelesul tuturor, primarul Klaus Werner Iohannis îl apăra în instanțele judecătorești pe escrocul Klaus Werner Iohannis!


Atunci, în anul 2005, succesiunea vacantă în favoarea statului român a fost declarată de mine și doamna Șoima Liliana, o locatară din imobilul situat în Sibiu pe strada G-ral Magheru, nr. 35, pierdut de trioul de escroci (Baștea – Iohannis – Lăzurca) prin anularea de către Tribunalul Brașov a Certificatului de moștenitor eliberat în data de 1 iunie 1999 fiindcă acesta fusese redactat pe bază de documente false. Amândoi am fost la un notar din Avrig deoarece Ghenea Eliseu decedase în comuna Porumbacu de Jos, arondată orașului Avrig, conform competenței notariale, aspect de care nu a ținut cont notarul corupt Bucșa Radu Gabriel atunci când și-a permis să fabrice acel Certificat de moștenitor calp.

Este interesantă notificarea făcută la începutul lunii aprilie în Cartea Funciară de către Baștea Rodica, soția escrocului decedat, Baștea Ioan (foto).


CF_imobil_Balcescu

Ce urmărește Baștea Rodica prin petiția de ereditate notificată în CF și procesul pentru succesiune? Ea nu mai avea ce căuta în CF-ul imobilului acesta fiindca bărbatu-său, decedatul Baștea Ioan, a fost „scos din cărți” încă din anul 2005, când a fost anulat definitiv Certificatul de moștenitor. Soții Iohannis au rezistat până acum prin tergiversări și invocând cumpărarea de bună credință, cu toate că trei instanțe de judecată au decis că e vorba de falsuri grosiere și că soții Iohannis nu sunt cumpărători de bună credință!

Prin acțiunile recente ale soților Iohannis (contestație în anulare la o sentință definitivă și irevocabilă, plus strămutarea procesului) și Baștea Rodica (petiție de ereditate și proces pentru succesiune) se observă clar că escrocii nu vor renunța așa ușor. La mijloc sunt banii care trebuiesc restituiți de falșii proprietari dacă Statul va fi înscris în CF ca proprietar al imobilului. Dar, pe lîngă aspectul financiar deloc de neglijat, deasupra președintelui Iohannis planează oprobiul societății pentru complicitate la înșelăciune, iar soția și mama-soacră sunt cu pușcăria deasupra capului pentru infracțiunile de instigare la fals și uz de fals.

Petiția în ereditate nu are nicio șansă. Nu se poate trece peste o chestiune de drept care a fost lămurită definitiv. Anularea certificatului de moștenitor, din anul 2005, este definitivă. Deci, Baștea Rodica nu are calitate procesuală activă. Indiferent ce se invocă în acțiunea respectivă, ne aflăm în fața puterii de lucru judecat – o cerere poate fi judecată definitiv o singură dată (aceasta este, într-un sens restrâns, definiția puterii de lucru judecat). Din punctul meu de vedere, acțiunea va fi respinsă pe excepția puterii de lucru judecat. Dar, având în vedere corupția din sistem, ne putem aștepta la orice.

Totuși, eu cred că nu se urmărește vreo dezbatere pe chestiuni de drept pentru „reabilitarea” certificatului de moștenitor anulat. Se va urmări, probabil, să se demonstreze că adevăratul și unicul moștenitor trebuia să fie Baștea Rodica. Interesant! Nici așa nu sunt șanse, decât numai dacă iese la iveală vreun alt testament ascuns și găsit „din întâmplare”. Cine știe? Totul este posibil în țata condusă de Lăcustă Vodă…

                                                                                                                 

Marius Albin MARINESCU

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro