Siria: Peste 310.000 de morți de la declanșarea conflictului dintre care 16.000 de copii iar VESTULUI nu ii pasa, se preocupa de CRACIUN si il asteapta pe SANTA- MOS CRACIUN!!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cat de bine isi fac treaba elitele mondiale, in frunte cu Casa Regala? Atat de bine incat lumea chiar isi dorea o Clintoneasa ca sa mai invadeze si alte tari si sa le distruga!!!!

Iata ce relateaza presa:


Peste 310.000 de persoane, inclusiv 90.000 de civili, au fost ucise în Siria de la izbucnirea conflictului în martie 2011, a anunțat marți Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

OSDO, cu sediul în Marea Britanie, a raportat moartea a 312.001 persoane, inclusiv 16.000 de copii, de la începerea războiului, declanșat de reprimarea manifestațiilor pro-democrație pașnice.

Bilanțul include peste 53.000 de rebeli și aproape 110.000 de combatanți pro-regim, îndeosebi 60.000 de soldați sirieni, dar și zeci de mii de milițieni, membri ai mișcării șiite libaneze Hezbollah sau alți combatanți străini.

loading...

Aproape 55.000 de jihadiști au fost uciși în lupte, majoritatea afiliați grupării jihadiste Stat Islamic (SI) sau frontului Fateh al-Cham, fosta ramură a Al-Qaida.

Circa 3.683 de persoane neidentificate au fost, de asemenea, ucise, potrivit OSDO, care dispune de o rețea de corespondenți în toată țara.

Conflictul din Siria s-a transformat într-un război complex, care implică o multitudine de actori — sirieni și străini. Eforturile diplomatice pentru a pune capăt carnagiului nu au dat rezultate.

Marți, forțele regimului erau pe cale de a cuceri orașul Alep în întregime, provocând o înfrângere usturătoare rebelilor, cea mai importantă pentru opoziție de la izbucnirea conflictului.

AGERPRES/(AS — autor: Angela Sârbu, editor: Mihaela Moise, editor online: Andreea Lăzăroiu)

http://www.agerpres.ro/externe/2016/12/13/siria-peste-310-000-de-morti-de-la-declansarea-conflictului-osdo–16-51-07

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Ceauşescu, tupeu în faţa lui Mao Tze-dun

Între 3-11 martie 1964, Nicolae Ceauşescu a fost în China. La Pekin, secretarul CC a vrut să ajute la dărâmarea

Satanistii Brad Pitt si Angelia Jolie au DIVORTAT- ei au recunoscut mereu pe fata ca sunt adeptii satanismului

"Am incercat ceva diferit pentru mine, cum ar fi satanismul. Si e bine. Am facut un pact." Brad Pitt "

Dr. Octav Ginghina: Cel mai nociv obicei al nostru este ca nu stim sa fim fericiti

Cu o modestie străină de aceste vremuri, o voce gravă dar blândă, cu degete care taie în carne vie, dar

Franţuzoaica lui Nicuşor Dan a păpat şi banii pe studiul de fezabilitate a centurii Comarnic şi Buşteni

Clotilde Armand, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB, partidul condus de Nicuşor Dan) la sectorul 1, este implicată în multe contracte

Documente declasificate: Naziștii au construit OZN-uri

Naziștii au construit OZN-uri fiabile, care dezvoltau viteze impresionante de zbor, aceasta este concluzia din mai multe documente CIA, care

4 motive pentru care Evangheliile nu pot fi legende

Ideea că relatările din cele patru Evanghelii, care deschid Noul Testament și cuprind istoria vieții lui Iisus pe Pământ, ar

Închide