Singurătatea scurtează viața la fel ca 15 țigări fumate zilnic

Distribuie!by Singurătatea poate duce la depresie, anxietate, abuz de droguri sau alcool, malnutriție, fragilitate sau insomnie. loading... În SUA acest fenomen este din ce în ce mai pregrant, ceea ce este o problemă pentru sănătatea publică. În ultimii 50 de ani, din ce în ce mai mulți americani au afirmat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Singurătatea poate duce la depresie, anxietate, abuz de droguri sau alcool, malnutriție, fragilitate sau insomnie.

loading...

În SUA acest fenomen este din ce în ce mai pregrant, ceea ce este o problemă pentru sănătatea publică. În ultimii 50 de ani, din ce în ce mai mulți americani au afirmat că sunt singuri.


Unii medici sunt chiar de părere că singurătatea scurtează viața la fel ca 15 țigări fumate zilnic

Pe 18 decembrie 2018, Dr. Dilip Jeste de la Universitatea San Diego din California a publicat împreună cu echipa sa rezultatele studiului asupra singurătății, o primă concluzie fiind aceea că oamenii înțelepți se simt mai puțin singuri.


Sursă: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

21 august 1968: 51 de ani de la cel mai demn moment al României după al doilea război mondial. Ceaușescu se opune și condamnă vehement invazia sovietică în Cehoslovacia. Istoricul F.Constantiniu: „A fost his finest hour!”
NUCLEARA în PSD: Nou partid în jurul lui Pleșoianu. Zeci de parlamentari amenință că pleacă la Ponta
Tatăl fetiței, Vasile Şaramăt a mai reclamat că dădea bani lunar managerului de caz şi că, în urmă cu un an, a făcut plângere la DIICOT, susţinând că, dacă nu dădea bani, i se lua copilul
În timp ce România era jefuită magistral, în loc să oprească acest asasinat economic, cozile de topor, guralivii bine plătiţi de afară, căutau politicieni de tras în furci în pieţe publice!
Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României. Papahagi: "Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei." Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?
Scandal în Familia Regală! Acuzat de fraudă fiscală de fosta amantă !
Omul din umbra lui Donald Trump le cere americanilor să se ridice împotriva chinezilor: trebuie să împiedicăm China să ajungă o ”putere hegemonică”
Ponta: „Cred că Liviu Dragnea şi-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel şi să nu fie extrădat”
PREMIERĂ: DNA face dosar penal pentru cei care nu și-au declarat public apartenența la masonerie
Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e "răcită"
UN EUROPARLAMENTAR ROMAN SOCHEAZA LA BRUXELLES: ROMANIA MOARE SUB OCHII NOSTRI! NU MAI EXISTA SPERANTA!
ULTIMA ORĂ Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro