#Sîeu degeaba- Cîţu: “Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget”

Distribuie!by Guvernul MAUS si Autostrazile LUI !!!!!!!!! loading... Cîţu: “Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget”. Are dreptate, în guvernările liberale autostrăzile sunt facute de șaormeriile private, pas cu pas, metru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul MAUS si Autostrazile LUI !!!!!!!!!

loading...

Cîţu: “Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget”.


Are dreptate, în guvernările liberale autostrăzile sunt facute de șaormeriile private, pas cu pas, metru cu metru. 😘 – Cristi Gabriel

#rezisturile si #spalatiipecreiere nu va activati acum ? cu #sieu ? #vremautostrazicitu .. ne-ati umplut orasele de colante, stegulete, fituici si de toate imbecilitatile de stereotipuri ” manipulare in masa”
#atipusBOTUL de fiecare data, la toate diversiunile #manipularilerezist
cele mai proaste oi , musca orice stire tembelizata !!! #cretinoizi
#fatarnicicretinoizi

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scandal uriaș în Germania: Ministrul de interne propune instituirea unor sărbători publice musulmane
Tancuri americane debarcă în Germania, în vederea unei consolidări a flancului de est al NATO în faţa Rusiei
Trump a făcut o declarație șocantă despre vaccinuri. Așa ceva mafia farmaceutică nu iartă...
PSD imparte icoane cu Arsenie Boca si indemnul de a-l vota pe Victor Ponta
BASESCU RUPE LANTUL – Fostul presedinte s-a dezlantuit: „Procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii trebuie sa dispara din magistratura si din SRI... Probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, complete de judecata controlate de SRI, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati”
Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)
Fost ministru, informator SUA: Adrian Cioroianu apare ca informator în telegramele Wikileaks (VIDEO)
PRIVIND CONTRUCTIA UNEI MEGA MOSCHEI IN BUCURESTI | Este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai
Gabriel Liiceanu: „Cei mai buni turnători sunt intelectualii. În clipa în care devin turnători, au orgoliul de a le arăta ofiţerilor cu care lucrează, că le sunt superiori”
Istoria se repeta: de la Petrica "fat frumos" la "Johannis cel luminos" !
SCANDAL | Ponta face dezvaluiri incredibile despre economie. ESTE VIZATA COMISIA EUROPEANA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro