Sibiul, Clujul, Brasovul, Alba Iulia vor fi legate de Budapesta si nu de Bucuresti la 100 de ani de la Marea Unire. Teoria Conspiratiei sau prostia conducatorilor români?

Distribuie!by   Sambata se va inaugura prima conexiune de autostrada cu alta tara (Ungaria) moment in care vom asista la o „ciudatenie”: romanii din Sibiu, Cluj, Brasov, Alba Iulia, Targu Mures, Covasna vor fi legati de Budapesta si nu de Bucuresti, in 2018, la 100 de ani de Marea Unire. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 
Sambata se va inaugura prima conexiune de autostrada cu alta tara (Ungaria) moment in care vom asista la o „ciudatenie”: romanii din Sibiu, Cluj, Brasov, Alba Iulia, Targu Mures, Covasna vor fi legati de Budapesta si nu de Bucuresti, in 2018, la 100 de ani de Marea Unire.
Culoarul IV pan european cu profil de autostradă pe teritoriul României (Constanța – București – Sibiu – Nădlac) are un termen de finalizare integrală care se pierde în ceața studiilor de fezabilitate licitate și răs-licitate pentru porțiunea Sibiu – Pitești.
Pe traseul Sibiu – Nădlac de unde se ajunge, mai departe, în tot vestul Europei, termenele de realizare sunt însă mult mai ”palpabile”, anunta evz.ro. Potrivit contractelor de construire aflate în derulare, data oficială de la care românii din centrul țării vor fi legați prin autostradă de occident este 20 mai 2016. Stadiul lucrărilor și diferitele impedimente arată că un termen mai realist este începutul lui 2017.

ssssssssssssssss

loading...

Prima ieșire din țară ”în viteză” La finele acestei săptămâni este programată inaugurarea porțiunii de autostradă de la Arad la granița României cu Ungaria, unde este amenajat un nou punct de trecere a frontierei dincolo de orașul Pecica. Acest nou punct de trecere a frontierei va face legătură cu autostrada maghiară M43, al cărei strat de uzură până la granița cu România este de asemenea așternut.

O autostradă ”de vis” Porțiunea care va lipsi din coridorul IV pan-european la serbarea a 100 de ani de la Marea Unire este cea dintre Sibiu și Pitești. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat contractul pentru refacerea studiului de fezabilitate a acestei autostrăzi ce va măsura aproape 120 de km la jumătatea lunii trecute. Noul SF va trebui livrat integral peste 17 luni, dar conducerea CNADNR s-a lăudat că a negociat livrarea unor studii pentru porțiunile dintre Sibiu – Boița și Curtea de Argeș – Pitești (loturile 1 și 5) până la finele anului acesta. Având în vedere licitațiile care mai trebuie organizate pentru atribuirea lucrărilor și durata efectivă a acestora, șansele ca Nădlacul să fie legat de Constanța via Sibiu – București nu se vor concretiza – potrivit specialiștilor – decât în jurul anului 2020.
Autostrada A3 este in grafic  Autostrada A3 (numita si Autostrada Transilvania pe portiunea Brasov-Bors) face legatura dintre Bucuresti si iesirea spre Ungaria prin Bors. Un numar de doua sectiuni sunt operationale: Bucuresti – Ploiesti (cu exceptia a 6,5 km aflati inca in lucru) si Campia Turzii – Gilau
Tg. Mures – Gilau este finalizat partial iar Gilau – Bors este in executie cu termen de finalizare 2017.

 


Sursa: http://romani-buni.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

POLITICA PAMANTULUI PARJOLIT: strategia IMPERIULUI ATLANTIST fata de ROMANIA.
Ne otrăvesc pe toate căile: Poluare cu amoniu pe râul Argeș, ascunsă de Administrația Națională Apele Române
Rusia face o mutare neaşteptată în România. Încet şi sigur, Federaţia Rusă îşi retrage banii din ţara noastră.
Jefuirea programată a României ICSID Washington, o altă filieră de tip EADS?
BILANT FALSIFICAT – DNA a intoxicat tara cu minciuna ca ar avea doar 10,5% achitari, in loc de 15,2%. DNA a raportat smechereste cifra de 134 de achitati la cei 1.271 inculpati trimisi in judecata, in loc sa raporteze achitarile la cei 879 de condamnati. Rata de achitari e cu 5,4% mai mare decat in 2016. Pentru ca lumea sa nu bage de seama, achitatii au fost impartiti pe doua categorii: 74 la structura centrala si 60 la unitatile teritoriale. 15,2% este „recordul” absolut al DNA (Raportul)
Cioloș a MINȚIT CĂ NU VINDE NIMIC. Pe lista de Vânzări a Guvernului Cioloș-Soroș se află SAREA, AEROPORTURILE, PORTUL CONSTANȚA ȘI HIDROELECTRICA. Destinatarii speculanții de pe Wall-Street.
„Rezist” la Belgrad , Butoiul cu pulbere din Balcani
STOP desfrâului homosexual girat de Ministerul Culturii !!!
KLAUS IOHANNIS UN AN DE MANDAT IMPOTRIVA ROMANILOR: A incalcat Constitutia acceptand relocarile fortate, a fost lobbistul bancilor si al multinationalelor straine, omul ONG-urilor lui SOROS, dusmanul Zilei Nationale si al Republicii Moldova
Germania adaptează practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!
Despre tâmpirea unei generații de adolescenți. Sau despre Noul Tineret Cretinizat.
Ce ziceti, le-a iesit dupa 28 de ani: „Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro