Şi nevasta lui Vlad Alexandrescu a fost abonată la banii lui Soros, iată de ce îl jignea pe Florin Zamfirescu !

Distribuie!by Actorul Florin Zamfirescu probabil se întreabă şi acum de ce fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, candidat al USR la aceste alegeri, a sărit în sus cînd l-a auzit vorbind despre finanţările lui Soros. loading... Mai oferim încă o explicaţie: şi Raluca Alexandrescu, soţia fostului ministru, s-a înfruptat din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Actorul Florin Zamfirescu probabil se întreabă şi acum de ce fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, candidat al USR la aceste alegeri, a sărit în sus cînd l-a auzit vorbind despre finanţările lui Soros.
_18-465x390

loading...

Mai oferim încă o explicaţie: şi Raluca Alexandrescu, soţia fostului ministru, s-a înfruptat din aceşti bani, fiind trimisă doi ani la rînd de către „Open Society Institute chiar la Budapesta, ţara de origine a lui Soros! Informaţia apare chiar în CV-ul Ralucăi Alexandrescu:


graf-z3qs95xvpo

După cum se vede, Raluca Alexandrescu a beneficiat de două finanţări ale fundaţiei „Open Society Institute”, care aparţine grupului de fundaţii ale lui George Soros:

– în 2003, ca TP Fellow dans le Civic Education Project


– în 2004, ca AFP Fellow, aupres de HESP.

Şi asta în timp ce Raluca Alexandrescu, conform propriului CV, într-un adevărat exerciţiu de ubicuitate, era, în acelaşi timp:

– Doctorand al Universităţii din Bologna între 2003-2007

– Doctorand al Universităţii din Bucureşti între 2002-2008

– Asistent la Facultatea de Ştiinţe politice a Universităţii din Bucureşti în 2003!

Cu titlu informativ, precizăm, din aceeaşi sursă, că Raluca Alexandrescu este membru al Colegiului „Noua Europă”, patronat de Andrei Pleşu şi este colaborator al revistelor „Dilema veche”, condusă de acelaşi Andrei Pleşu, şi „22”, editată de „Grupul de Dialog Social” (GDS), unde soţul ei, Vlad Alexandrescu, face parte din Colegiul Director. După cum am mai scris aici, „GDS” a fost înfiinţat în 1989 de către Silviu Brucan cu finanţare de la Fundaţia George Soros.

Putem spune astfel că familia Vlad şi Raluca Alexandrescu face parte, la modul cel mai propriu, din marea Familie a Fundaţiilor lui George Soros! Reţeaua Soros s-a întins în România atît de mult în aceşti ani de la Revoluţie, încît este aproape imposibil ca beneficiarii să fie identificaţi în totalitate. Practic, ei sînt peste tot.

Inclusiv la Cotroceni, unde consilier este chiar reprezentanta personală a lui George Soros în România, Sandra Pralong, şi la Guvern, unde însuşi Prim-ministrul Dacian Cioloş face parte din Fundaţia „Friends of Europe”, finanţată tot de miliardarul american.

Autor: Ion Spanu

Sursa: Cotidianulgandeste.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

La revedere mancare sanatoasa: Gigantul american din industria agro-chimică Food Machinery Corporation şi-a deschis filială în România şi speră la afaceri de 20 mil. dolari în 2018
Iohannis comemorează în mai Revoluția din decembrie | Fiul Doinei Cornea: Nu vin la un miting electoral!
Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
ALO ANTENA 3 ? UNDE SUNT BANII DONATI? Ombladon, despre barmanul mort, ai cărui părinţi nu au bani de înmormântare. "Unde sunt banii donaţi?" Somam Antena 3: Dati BANII la Victime la Morti si la Raniti in Mod Egal.
Hexipharma & Spitalele - anticamerele mortii, depopularea continuă . O fetiță de un an și o lună a murit în spital, în urma unei bronșite. Familia ei a depus plângere împotriva medicilor
Dacă Iohannis a plecat la Washington pe post de slugă, el va avea o surpriză, pentru că nu va întâlni în persoana lui Trump un vătaf, un sultan sau un kaizer.
Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA
Doi deputați români se implică în cazul copiilor Cameliei Smicală: Noi, ca Stat Român, trebuie să le redăm românilor demnitatea, de a fi român, de a fi cetățean european. Mesajul „ciudat” primit din partea Finlandei
Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul. Părinții amenință că nu își mai trimit copiii la școli și grădinițe
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache: SIE reintra in carti cu scandalul spionilor!
UN FERMIER ROMÂN l-a ÎNVINS pe cel mai TARE TRADER AMERICAN!
Arabi PESTE TOT! Încă dovadă că țara e condusă de SIE! Uite pe cine pun la CNAS!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro