SFIDARE. Cu ce mesaj au fost întâmpinați românii de Ziua Națională la Târgu Secuiesc

Distribuie!by FOTO: facebook.com loading... Românii care au participat la Târgu Secuiesc la manifestările dedicate Zilei Naționale au avut parte de un mesaj jignitor. În afara faptului că și în acest an Primăria Târgu Secuiesc, condusă de UDMR-istul Bokor Tibor, și-a manifestat disprețul față de Ziua Națională și nu a arborat drapelul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
beke-istvan-szocs-zoltan-afis-targu-secuiesc-ziua-nationala-a-romaniei-2016

FOTO: facebook.com

loading...

Românii care au participat la Târgu Secuiesc la manifestările dedicate Zilei Naționale au avut parte de un mesaj jignitor.

În afara faptului că și în acest an Primăria Târgu Secuiesc, condusă de UDMR-istul Bokor Tibor, și-a manifestat disprețul față de Ziua Națională și nu a arborat drapelul României în oraș, în centrul orașului a fost afișat un banner cu cei doi extremiști maghiari arestați în urmă cu un an pentru că plănuiascu să organizeze un atentat terorist.

EXCLUSIV. Decizie a instanței: primarul UDMR din Târgu Secuiesc NU a respectat Ziua Națională a României

„Mulțumim Beke Istvan și Szocs Zoltan”, stă scris în limbile română și maghiară pe un afiș în plin centrul municipiului Târgu Secuiesc.

Cei doi extemiști maghiari, trimiși în judecată pentru tentativă de atentat terorist, sunt considerați eroi de către  parte a comunității maghiare din județul Covasna.

 


Sursa: dantanasa.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro