Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! Uite pe cine ai votat: are studii medii și sâni uriași

Distribuie!by Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie).\ loading... Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Imaginea artiocolului

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie).\

loading...

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Ce o recomandă? Nu știm. Proaspăta deputată are studii medii. A absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.


alexandra corina bogaciu sexy psdista

Tânăra și-a șters pozele sexy de pe Facebook după ce a ajuns deputat
foto: arhivă personală

 

Alexandra Corina Bogaciu nu este a nimănui. Bruneta e nepoata lui Florentin Pandele și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director de markenting la o companie din România. Corina a lucrat ca operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textile, potrivit stirilekanald.ro.

alexandra corina bogaciu sexy psdista

Alexandra este nepoata lui Pandele
foto: arhivă personală

 

Ion Bogaciu este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea. Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități.


alexandra corina bogaciu sexy psdista

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima pe listele PSD Ilfov
Foto: Arhiva personală

alexandra corina bogaciu sexy psdista

Alexandra și-a păstrat doar pozele „serioase”
Foto: Arhiva personală

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Operele clasice, SCOASE din manuale. La orele de literatură se vor studia postări online şi chiar sms-uri
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI
Dan Puric: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții. Statul este primul berbece care dărâmă din interior unitatea națională. ONG-urile cu ADN străin au încercat să distrugă ce e românesc
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
Soldatul care a fost descoperit dupa 30 de ani în junglă, crezând că Al Doilea Război Mondial nu s-a terminat
Ilie Șerbănescu: ”Nu se mai poate nega că Dragnea a fost băgat la închisoare pentru îndrăzneala de a fi mărit salarii și pensii și, vai, în plus!, de a fi taxat viitoarele încasări din resursele de gaze de la Marea Neagră!”
Revoltă majoră împotriva Facebook, campanie mizerabilă în presă
Deutsche Welle, despre revocarea lui Kovesi: Preşedintele a avut de ales. Şi rău a ales
Romania se pregateste de razboi? Ce ne ascund nemernicii? Urmeaza sa fim prima tara atacata?
Ilie Șerbănescu: ”Să nu ne ascundem după deget, capitalul străin obține în România profituri fabuloase, chiar abominabile, dar pe care le ascunde de la impozitare!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro