Serviciile secrete românești – acuzate de răpire în Londra |Nora lui Dan Adamescu, ACUZAȚII GRAVE la adresa statului român

Distribuie!by Scotland Yard cercetează o tentativă de răpire a familiei unui miliardar român condamnat, acuzațiile vizând agenți ai statului român. loading... BUCUREȘTI, 9 ian — Sputnik. Nora miliardarului Dan Adamescu, condamnat la 4 ani și 4 luni, a declarat că tentativa de răpire face parte dintr-o campanie finanțată de România pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scotland Yard cercetează o tentativă de răpire a familiei unui miliardar român condamnat, acuzațiile vizând agenți ai statului român.

loading...

BUCUREȘTI, 9 ian — Sputnik. Nora miliardarului Dan Adamescu, condamnat la 4 ani și 4 luni, a declarat că tentativa de răpire face parte dintr-o campanie finanțată de România pentru a-i intima familia. Soțul Adrianei Constantinescu, Alexander Adamescu, face obiectul unui mandat de arestare european, a fost reținut la Londra de autoritățile britanice iar statul român i-a cerut extrădarea.

În fața judecătorilor britanici care au audiat-o în cazul cererii de extrădare în România, Adriana Constantinescu a relatat tentativa de răpire.

“Doi bărbați purtând bandane și mănuși au ieșit dintr-un Mini Cooper și m-au atacat. M-am aruncat la pământ, am început să țip și să mă zbat. Cineva m-a auzit și a venit în fugă, iar un taximetrist a văzut scena, a oprit și a anunțat poliția. Cei doi au fugit, fără să-mi fure ceva, deși aveam inel și cercei cu diamante. Am aflat de la poliție că numerele mașinii erau false”, a subliniat victima.

Scotland Yard a declarat jurnaliștilor de la The Telegraph că a demarat o anchetă asupra acestui caz. Constantinescu a declarat că acțiunea este tipică pentru “autoritățile neo-comuniste, care atunci când vor să distrugă o persoană, îi atacă familia, copiii”.

“Nu a fost nimic întâmplător în această tentativă de răpire, este simptomatică pentru încercările procurorilor și agenților serviciilor secrete române să ne intimideze și să ne arate ce ne pot face”, a declarat Adriana Constantinescu.

Adriana se teme pentru siguranța vieții lui Alexander. Tatăl acestuia Dan Cristian Adamescu a fost condamnat în urma unei anchete finalizate de DNA la închisoare, dar a suferit un șoc septic și se află într-un spital penitenciar. Adriana Constantinescu crede că Adamescu a fost torturat și îi este teamă că soțul ei ar putea suferi același tratament. Ea susține că imediat după condamnarea lui Adamescu senior, premierul de atunci, Victor Ponta, a ordonat autorităților să preia controlul firmelor acestuia, care au fost imediat lichidate. Înainte de începerea anchetei, grupul ASTRA Asigurări patronat de Adamescu deținea un segment important din piața asigurărilor din România.

dan adamescu
Nora lui Dan Adamescu a povestit cum „statul român” ar fi încercat să o răpească. Adriana Constantinescu spune că doi mascați au încercat să o bage cu forța într-o mașină. Declarațiile ei au fost făcute în fața instanței britanice, unde se judecă cererea de extrădare a lui Alexander Adamescu în România, scrie The Telegraph.Adriana Constantinescu a spus despre presupusa răpire din care a scăpat că nimic nu este la întâmplare.

„Este o metodă prin care procurorii și serviciile de inteligență vor să ne intimideze și să ne arate de ce sunt capabili să facă”, a declarat Adriana Constantinescu în fața magistraților britanici.

Fiul omului de afaceri Dan Adamescu, Alexander Adamescu, se află în custodia Poliției londoneze și va urma procedura de extrădare către România.

În luna martie 2016, procurorii DNA au înaintat Tribunalului București propunerea de arestare în lipsă a omului de afaceri Bogdan Alexander Adamescu, acuzat de două infracțiuni de dare de mită.

Potrivit DNA, în cursul lunilor iunie și decembrie 2013, Bogdan Alexander Adamescu, împreună cu tatăl său, a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro respectiv 23.000 lei magistraților Stanciu Ion și Rovența Elena, judecători la Tribunalul București — Secția VII Civilă pentru ca, în schimb, aceștia să dispună în dosare privind procedura insolvenței soluții favorabile unora dintre societățile la care acționar era Dan Adamescu.

“Până în prezent, procurorii anticorupție au făcut numeroase demersuri pentru a asigura prezenta inculpatului în fața organelor judiciare, însă acesta a urmărit tergiversarea cercetărilor față de el și în final sustragerea de la urmărirea penală. (…) La data de 25 martie 2016, procurorii au înaintat Tribunalului București referatul cu propunere de arestare preventivă în lipsă a inculpatului Adamescu Bogdan Alexander, pe o perioadă de 30 zile, de la data punerii în executarea a mandatului de arestare preventivă”, informa DNA.

Potrivit sursei citate, respectivul dosar s-a constituit ca urmare a disjungerii dintr-o cauză penală în care au fost trimiși în judecată patru judecători din cadrul Tribunalului București — Secția a VII-a civilă, în legătură cu pretinderea și primirea unor sume de bani și bunuri în schimbul favorizării unor interese de afaceri.

 

Sursa: ro.sputnik.m, stiripesurse.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Codrut Oprea si Cristian Iliescu: politisti MUTILATI PE VIATA de TIGANI interlopi
George Soroș agită spiritele în Europa: UE este guvernată de tratate depășite
Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: Sunt momente istorice, când un popor poate să își scrie istoria, iar acum este unul dintre acestea!
Mii de fermieri s-au adunat în afara parlamentului grec, proteste împotriva planurilor fiscale și reforma pensiilor a guvernului grec. (VIDEO)
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
Surpriză: Ghiță nu minte - Belgia și un mega proiect "evaporat" la Gara de Nord
SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri
RAPORT privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii in scopul exercitarii puterii in stat de grupuri de interese politico-judiciare-economice in perioada 2005 – 2017
[INTERVIU] Holzindustrie Schweighofer: “N-am tăiat ilegal, am greșit niște documente” (VIDEO)
Fost ministru român: plătim apa la o companie franțuzească, curentul la una italiană, telefonul la nemți, internetul la unguri si lista continuă
ROMÂN cu CONT de 800 de MILIOANE de EURO în Elveţia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro