Serviciile secrete i-au inscenat moartea Patronul Hexi Pharma? Sau l-au eliminat ?

Distribuie!by Nu e neapărat nevoie să fii adept al teoriei conspirației, nici să porți cască de staniol, să nu-ți audă șerpilienii gândurile, ca să îți dai seama că suntem în fața unei înscenări colosale. De la procesul lui Ceaușescu n-am văzut ceva mai prost pe micul ecran. Bine, băi, mogulilor, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu e neapărat nevoie să fii adept al teoriei conspirației, nici să porți cască de staniol, să nu-ți audă șerpilienii gândurile, ca să îți dai seama că suntem în fața unei înscenări colosale. De la procesul lui Ceaușescu n-am văzut ceva mai prost pe micul ecran. Bine, băi, mogulilor, chiar nu puteați să ne dați și nouă un film mai mișto, duminică seara? A trebuit să ne dați o comedie de râsul curcilor, cu moartea lui Condrea care nu știm dacă e Condrea, dar s-ar putea să fie Condrea, pentru că era îmbrăcat cu niște haine ca ale lui Condrea, deși la fel de bine s-ar putea să nu fie Condrea, pentru că hainele nu erau unicat, ci luate din magazine, și mai există sute, poate chiar mii de haine identice?

loading...

De ce a dispărut Condrea din peisaj tocmai acum e simplu de spus: pentru că foarte probabil ar fi ciripit la DNA tot ce știa. Și băieții din sistem apreciază trilurile artistice, dar nu și când ”păsărelele” cântă despre ei. Problema care se pune e însă unde a dispărut Condrea? Probabil că la ora asta milioane de români se gândesc deja la următorul scenariu: cineva a tăiat frânele de la mașină lui Condrea, iar patronul Hexi-Pharma a intrat în primul copac întâlnit în cale. La fața locului nu sunt urme de frânare, mașina e muci, daună totală, prinde orbul, scoate-i ochii, găsește lichidul de frână! Asta în timp ce alte milioane se gândesc  la alt scenariu: cineva a luat un cadavru de la IML, a avut grijă să-i dea cămașă curată, pantaloni la dungă și geacă perfect ca a lui Condrea, s-a îngrijit, de asemenea, să-i pună și actele la vedere, să le găsească mai ușor poliția și pe urmă l-a izbit de un copac, cu mașina lui Condrea. Și la ora asta Condrea ori se uită la știri, mâncând floricele, ori e deja în cursa de Tahiti sau Mauritius. Evident, pe cadavru va fi ”plantat” ADN-ul lui Condrea, ca să nu existe discuții. Deci toate sunt la locul lor: cadavru desfigurat, cum zice la filmele cu mafioți avem? Avem. Hăinuțele lui Condrea avem? Avem. Mașinuța lui Condrea făcută armonică avem? Avem. Actele lui Condrea la vedere avem? Avem. Case closed, cum ar zice milițianul Șoric.

Vi se pare absurd un asemenea scenariu? N-aveți idee câți români vor jura că așa s-a întâmplat!

Oricum ar fi, lucrurile sunt clare: și într-un caz, și în celălalt, Condrea se află la loc cu verdeață – fie în Rai, fie pe vreo insulă exotică, iar verzișorii pe care Hexi-Pharma i-a produs sunt și ei puși la loc sigur, de băieții deștepți din sistem. Numai noi, cetățenii cinstiți din țara asta, câți om mai fi rămas, stăm ca proștii și căscăm gura la televizor, fără să ne dăm seama că mafioții ăștia ne sinucid pe banii noștri.

Deci, să o lămurim : 80.000 de români UCIȘI de infecțile din spitale …! Articol aici : http://www.realitatea.net/cifra-halucinanta-80-000-de-roman…

Să facem o comparație : La revoluția din Decembrie ”89 numărul morților a ajuns la 1.166 de persoane după ultimele statistici ! Articol aici : http://www.activenews.ro/…/Dupa-aproape-25-de-ani-s-a-aflat…

Concluzie : Ce-a ce s-a întâmplat în ”SĂNĂTATE” se numește în cel mai clar mod GENOCID ASUPRA UNUI POPOR cu milioane de OAMENI nu doar 80000 de mii  !!! Iar patronul Hexi Pharma n-a acționat de unul singur ! A avut susținere si a fost pus din sistemul CRIMINAL și MAFIOT Masonic din România. oare cazul cu vaccinurile impuse ati uitat unde tot SRI este imlicat  ! Indivizi ,care acum au pus batista pe țambal odată cu moartea la comandă a patronului Hexi Pharma !!! Cineva,trebuia să plătească,iar ei să se spele din nou pe mâini (ca și în cazul Colectiv) iar infractorii să rămână basmale curate cu banii în conturi ! Inteligent lucrat ! Victima…din nou poporul român !!!

Evident,se mai naște o întrebare : Oare în mașină se afla chiar patronul Hexi Pharma, Dan Condrea …? Sau suntem prostiți ca și în cazul Dinu Patriciu !?

Decupată parcă dintr-un scenariu prost de film cu mafioți, adaptat la realitățile din România – cu singura excepție că niciun actor nu mănâncă ciorbă – presupusa moarte a patronului Hexi-Pharma pornește de la premisa greșită că avem toți pene pe spate, ciungă-n păr și ulei de la PSD/PNL în sacoșe. Atâta amatorism n-am văzut nici la brigada artistică a Căminului Cultural din Corocăiești!

konlkjn

La fel ca pe patronul Polisano, “sinucis” la scurt după declanșarea anchetei pe oncologice! Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un „accident” de circulație petrecut pe raza județului Ilfov. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Live TEXT cu principalele evenimente și amănunte:

Jurnalista Sorina Matei analizează primele informații în urma morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Jurnalista corelează o serie de informații și lansează o ipoteză bombă: s-ar fi știut că urma acest accident:

”Fapte.Moare Condrea. Cum o fi murit.

1. RTV e singura tv care are imagini de la faţa locului. Imediat.
2. RTV pregătise o emisiune cu oameni lichitaţi, morţi sau something.
3. Inculpatul SRI e primul care sare, as usual, şi cere filme de la filaje SRI ( de unde ştie că au fost filaje, de unde ştie eventuale operaţiuni în desfăşurare, de unde ştie că îl fila SRI) şi nu mai ştiu ce. 
Mă scuzaţi, dar e noaptea minţii”, scrie Sorina Matei.

* Prima declarație a unui martor la moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea 

“Avea 150-160 la oră. Venea cu viteză mare. Eu mă duceam încolo, a trecut cu 150-160 la oră. Se mai întâmplă accidente pe aici, dar nu ca ăsta”, a declarat un martor la accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

* Mihai Gâdea: ”Conform unor surse, Dan Condrea aflase că urmează să fie arestat luni dimineața.”, a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

* Dan Condrea patronul Hexi Pharma, mort într-un „accident” duminică seară, era filat de o echipă de polițiști aflați în subordinea unui procuror de la Parchetul General spun surse din PG.

* Informație cutremurătoare! La momentul la care a ajuns la fața locului echipajul de poliție, telefonul lui Dan Condrea suna! Un polițist a răspuns la telefon și de la celălalt capăt i s-a închis. Polițistul a sunat la numărul care închisese și a răspuns soția lui Condrea!

* Mașina condusă de Condrea era a tatălui său!

Mesajul Penalului:

Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?
Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!

Ps – am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema “Hexi Pharma” / la fel in mandatul de 3ani al Premierului Emil Boc!!!

* Cătălin Predoiu, ipoteză BOMBĂ în cazul morții patronului Hexi Pharma 

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a oferit o primă reacție în cazul morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Predoiu consideră că se va lua cu siguranță în calcul și ipoteza unei crime.

”Am avut o anchetă privitoare la dezinfectanţi şi vom avea şi o anchetă privitoare la moartea patronului Hexi Pharma (…) O crimă? În mod cert va exista şi o astfel de pistă de cercetare”, a declarat Cătălin Predoiu, la Digi 24.

* Mașina în care se afla Dan Condrea a fost ridicată în timp record de autorități.

* La cîteva minute după accident, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a sunat la Tolo.ro și a vrut să facă o declarație. N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?

– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sînteți sigur că exista o echipă de filaj?

– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu exits este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

– Dar comisia din care faceți parte nu are nici o atribuție decît în materie de SRI. Dacă nu erau de la SRI?

– Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!

– Încă o dată: nu e treaba dumneavoastră dacă nu e filajul de la SRI.

– Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!

”Nu ne putem permite să fim percepuți ca un stat mafiot”, spune deputatul, explicînd de ce va cere mîine întrunirea comisiei din Parlament.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov și a fost dus la IML.

Conform poliției, nu există urme de frânare. În plus, motorul mașinii a fost găsit la 20 de m de restul autoturismului, care a ricoșat la 40 de m de pomul în care a intrat. Anunţul la 112 ar fi fost făcut de unul dintre martorii care au văzut accidentul.

Imediat după ce s-a aflat de moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, într-un accident rutier, au apărut și teoriile conspirației. Pe internet se zvonește că Dan Condrea ar fi fost eliminat la cererea serviciilor secrete. Alte persoane scriu că acesta s-ar fi sinucis, fiind conștient că va face ani mulți de pușcărie pentru faptele sale din scandalul dezinfectanților diluați.

Au apărut primele informații despre modul în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Conform primelor informații oferite de martori, acesta circula cu o viteză foarte mare, în Buftea, cu peste 150 de km/h. Bolidul, un SUV, s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului, iar Condrea a fost, pur și simplu, secționat în urma impactului. El a fost recunoscut de soția sa, după îmbrăcăminte, după ce a ajuns la fața locului.

Omul decedat este desfigurat, dar toate actele care au fost găsite în mașină sunt pe numele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Televiziunile informează că persoana din mașină are fața desfigurată, neputând fii identificată. Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov, susțin surse pentru Evenimentul Zilei. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă localitatea Buftea de Corbeanca. Din primele imagini reiese că mașina în care se afla patronul Hexi Pharma a fost distrusă.

Victima era singură în mașină și a murit pe loc, spun reprezentanții ISU pentru EVZ.

”Nu este nevoie de descarcerare. Am trimis doar o specială pentru incendii, dar doar ca să supravegheze zona”, a declarat pentru EVZ, purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, Adrian Marin.

”Bărbatul, care avea vârsta de ani, a fost găsit decedat. S-au încercat manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi readus la viață. Avea leziuni foarte grave, incompatibile cu viața. S-a ajuns foarte repede la locul accidentului pentru că aveam ambulanță în zonă”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București – Ilfov.

Revenim cu detalii.

Ancheta şi audierile

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost audiat, în 10 mai, timp de patru ore, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul dezinfectanţilor folosiţi în spitale. Compania Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitale, a renunţat, marţi, la cererea de insolvenţă pe care a depus-o, pe 11 mai, la Tribunalul Bucureşti, instanţa luând act de solicitarea firmei. Decizia companiei vine după ce, luni, Judecătoria Sectorului 5 a hotărât ca Hexi Pharma să nu poată începe, timp de două luni, procedura de dizolvare sau lichidare, să nu înstrăineze activele, să nu diminueze capitalul social şi să nu facă niciun fel de transferuri băneşti sau plăţi, cu excepţia salariilor şi a plăţilor la utilităţi, în această perioadă fiind interzisă orice vânzare de produse biocide.

Instanţa a admis astfel cererea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de suspendare a dizolvării sau lichidării firmei Hexi Pharma, acuzată de participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Cererea procurorilor a fost înregistrată în 13 mai la Judecătoria Sectorului 5, după ce Hexi Pharma şi-a cerut, în 11 mai, insolvenţa la Tribunalul Bucureşti.

realitatea.net stia de acum doua zile ca azi va muri patronul hexi pharma

hexi pharma

via Andrei, aflăm cu interes că șefii complet nesecuriști de la realitatea.net știau de 2 zile că azi va muri patronul hexi pharma.
Ce dragut…

PS: Da, stiu, tactica SEO. e ok, lasati.

Si cotidianul:))

Screenshot_2016-05-22-23-41-49

 13254190_10207041461735256_3127473781694979937_n

Galerie foto


13238922_521526758042118_3230124032054242027_n

 


Preluat din comisarul.roacademiacatavencu.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lucrarea...povestea apariției din Neant a dacicului Soroș - pardon Cioloș... - despre cei care au pus la cale Colectiv - "history come-back",
REVOLTATOR! RAFO ONESTI, trimisa la fier vechi de patronii rusi. Lui Victor Ponta nu-i pasa!
FMI - unealta imbecilităţii
Laureat al premiului Nobel pentru Economie: Cererile Eurogrupului sunt nebunie curată! Creditorii pot distruge orice membru al Zonei Euro
Aş vrea ca toţi cei cu creiere netede, care au ieşit în stradă crezând că şi de data asta eliberează România de politicienii corupţi şi instaurează democraţia,…
CRIMINALII PERFECTI AI FIINTEI UMANE
SARACIE LUCIE De câteva zile, pe marginea drumului E85, în dreptul satului Iacobeşti, pot fi văzuţi trei copilaşi care au scris pe nişte cartoane că cei care doresc pot să se fotografieze cu măgăruşul de lângă ei plătind 1 leu
VANZAREA TOTALA A ROMANIEI SI ANIHILAREA ROMANILOR SI A ORTODOXIEI, LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI! (VIDEO)
Cei mai puternici conducatori ai lumii, fata in fata. O fotografie cu Obama si Putin "spune totul" despre intalnirea lor
”Intelligence” de Prahova, SRI de Rahova (Coldea, pleacă!)
SURPRIZĂ: Rezultatele analizei asupra filmării de la Cheia Gită / Coldea, arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc in februarie
PRESA RUȘILOR: ROMÂNIA AR PUTEA PIERDE ARDEALUL! SE PREGĂTEȘTE MOLDOVA MARE | ragnea, MITĂ la UDMR | Nu ştiu ce conţine legea pentru Ziua Maghiarilor, dar o susţin. Nu vindem Transilvania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Citește mai multe:
De ce este Telega săracă și Salzburgul bogat? Textul pentru care a fost suspendat sociologul Mirel Palada pe Facebook!

Zilele astea a murit tatăl meu. Azi l-am îngropat. Drept pentru care n-o să mai am răbdare cu voi și...

Donald Trump, decizie fără precedent înainte de investire

  Echipa de tranziție a președintelui ales al SUA, Donald Trump, a emis un ordin general prin care cere ca...

Condamnată, Udrea spune TOT | Coldea l-a trimis pe Ghiță în arest la Cocoș să îi ceară să tacă. Un milion de euro, plimbaţi cu geanta, la SRI şi RTV

„Pe 2 februarie 2015 după ce eu am anunțat denunțul împotriva generalului Florian Coldea (n.red- la aceea vreme prim adjunt...

Lucrarea…povestea apariției din Neant a dacicului Soroș – pardon Cioloș… – despre cei care au pus la cale Colectiv – “history come-back”,

De George Roncea Lucrarea...povestea apariției din Neant a dacicului Soroș - pardon Cioloș... - despre cei care au pus la...

Închide