Senzaţional! Black Cube: ce ştiau ofiţerii SRI şi ce au aflat ofiţerii Mossad despre Kovesi! | Şefa DNA e terminată!

Distribuie!by   loading... Ion Cristoiu publica pe blogul sau un Document exceptional prin dezvaluirile pe care le fac sefii Black Cube ! Practic, Laura Codruta Kovesi e aruncata in aer ! Documentul AICI. Iata ce stiau sau banuiau ofiterii SRI din grupul Daniel Dragomir: 1. Maritata in 2002 cu Eduard […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

coldea-si-kovesi

loading...

Ion Cristoiu publica pe blogul sau un Document exceptional prin dezvaluirile pe care le fac sefii Black Cube ! Practic, Laura Codruta Kovesi e aruncata in aer !

Documentul AICI.

Iata ce stiau sau banuiau ofiterii SRI din grupul Daniel Dragomir:

1. Maritata in 2002 cu Eduard Kovesi, LCK imprumuta firma sotului ei cu 200.000 de dolari !!! Se intimpla in 2005 ! Bani pe care apoi si-i recupereaza din aceeasi firma. Comentariu: Ok! Dar de unde avea un tinar procuror de la Sibiu atitia bani ?!
2. Sotul Eduard, director RCS-RDS Sibiu, a incasat de la patronul Teszari 32 de milioane de lei, adica peste 10 milioane dolari !!! Comentariu: La divortul din 2007 LCK primeste doar 70.000 de euro dupa partaj !
3. A avut o legatura amoroasa cu Florian Coldea pina in 2015 ! Comentariu: Oau, eu stiam ca se incheiase mai demult ! Legatura stiu ca incepuse in 2008 !

Iata ce au obtinut ofiterii Mossad de la Black Cube :

1. „Am parcurs materialele, le-am parcurs personal cu toată echipa mea și avem doar aproximativ 50%, acestea sunt doar materialele ce au reușit să le încarce în cloud. Acestea sunt materiale foarte puternice după cum știi, vin direct din emailurile țintei, sunt foarte puternice, dar ei nu au reușit să termine toate procesele, sunt doar 50% din emailuri. Ai vreo idee de vreo cale prin care putem pune mâna pe restul din ele, care sunt acum deținute de DICOT? Avem rezultate bune cu cele 50% dar dacă le vom avea pe celelalte va completa tabloul.”

Comentariu : Aceasta fraza este dintr-o convorbire telefonica (inregistrata de catre Black Cube) intre cei doi sefi Mossad si fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. Din discutie rezulta ca Mossadul a pus mina pe 50% din email-urile doamnei Kovesi, restul de 50% fiind in posesia DIICOT ! „Materiale foarte puternice”

2. „… cu cele 50% avem un tablou, dar dacă pot obține și restul de 50%, Daniel îți spun, vom face să bubuie totul… Totul va fi umflat.”

Comentariu : Ofiterii Mossad sustin ca (prin deductie logica) cine are toate email-urile doamnei Kovesi poate sa „bubuie totul” !

Concluzii:

1. Laura Codruta Kovesi e terminata. Ar trebui sa demisioneze de urgenta fiindca e santajabila atit de catre Black Cube – Mossad cit si DIICOT-SRI, cind Coldea nu va mai fi !
2. Faptul ca Black Cube refuza sa ii trimita lui Daniel Dragomir cele 50% dintre email-urile capturate din inboxul LCK, desi israelienii incasasera 149.000 de euro, inseamna ca „materialele foarte puternice” sint extrem de valoroase pentru un santaj sau o negociere.
3. Faptul ca cei 2 israelieni au ajuns la o intelegere amiabila cu DIICOT, ma face sa gindesc ca DIICOT a primit de la Black Cube cele 50% dintre email-uri ! Dar are si Mossadul o copie ! Iar Black Cube a ramas si cu banii ! In timp ce „executivul” de la Bucuresti, Daniel Dragomir, e la pirnaie !
4. Stiind cit de smecheri sint „baietii” Mossadului, nu exclud ca ei sa aiba toate mailurile doamnei Kovesi, chiar cred ca e foarte posibil! Si sint atit de valoroase incit „bubuie totul” ! Si l-au fraierit pe Dragomir ! Iar ca sa acopere „tzeapa” data unui Client roman si sa nu strice reputatia Black Cube la nivel international, israelienii au inventat o „vrajeala” :s-au lasat arestati ! Proba o gasiti tot in documentul publicat pe blogul lui Ion Cristoiu! Cei 2 israelieni, prinsi la Marriot, aveau bilete de avion sa paraseasca Romania VINERI 1 APRILIE ! Dar au primit ordin sa mai ramina o zi ! Ca cica nu si-au terminat treaba! Aproape ca pariez ca blambecul Coldea a fost informat tot de Black Cube sa dea fuga sa-i aresteze pe cei 2, a doua zi, pe seara ! Mossadul i-a dat o momeala iar Coldea a muscat ca stiuca ! Ca sa se impopotzoneze prin Cancan ce mare misiune a bagat SRI-ul !

 


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DENUNTUL CARE INMORMANTEAZA DNA – Deputatul Vlad Cosma a depus la PICCJ o plangere penala impotriva procurorilor Lucian Onea, Mircea Negulescu, Giluela Deaconu si Savu Alfred: "Mi s-a solicitat sa particip la aceste 'fabricari' de dosare si 'ticluiri' de probe... Am acceptat sa colaborez cu acesti procurori, care mi-au transmis chiar ca sunt cunoscute si acceptate practicile de construire de dosare, inclusiv la nivel central, de catre procurorul sef al DNA" (Plangerea penala)
Au distrus fabricile să facă malluri straine, locurile de subcultura unde romanii merg de placere . Unde au dispărut 80 de mari uzine româneşti
Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor. Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte. Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.
Donald Trump, la un pas de a fi asasinat (VIDEO)
Câte biserici ortodoxe au fost construite după 1989? Remus Cernea știe!
SUA isi va spori efectivul militar de la Mihail Kogalniceanu
Gog, Magog și rolul profetic al unei Rusii tot mai provocatoare
Răfuială în guvern: se plătește tentativa de dezertare
"Chemtrails"!!! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ. Sanatatea brasovenilor e in mare pericol!!!
Norvegia, „raiul” terestru: Statul răpește copii, „Biserica” îi cunună pe homosexuali
RAPORT PE STATUL PARALEL – Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie concluziile investigatiilor realizate de firma fostului director MI6: “Noi am avut aceasta imagine ca Traian Basescu comanda totul, nu-i asa? Dupa ce citesti documentele, iti dai seama ca in interiorul sistemului erau mai multe state paralele. Este gresit sa spunem ca a fost si este un singur stat. Sunt mai multe state paralele: in SRI sunt mai multe grupari, in Parchet sunt mai multe grupari, in DNA” (Video)
”Alertă națională: pământul – ultima avuție a românilor, va fi cedat străinilor din 2014”- asta scriam în 2013. Se întâmplă chiar acum. "George Roncea)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro