Senzaţional! Black Cube: ce ştiau ofiţerii SRI şi ce au aflat ofiţerii Mossad despre Kovesi! | Şefa DNA e terminată!

Distribuie!by   loading... Ion Cristoiu publica pe blogul sau un Document exceptional prin dezvaluirile pe care le fac sefii Black Cube ! Practic, Laura Codruta Kovesi e aruncata in aer ! Documentul AICI. Iata ce stiau sau banuiau ofiterii SRI din grupul Daniel Dragomir: 1. Maritata in 2002 cu Eduard […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

coldea-si-kovesi

loading...

Ion Cristoiu publica pe blogul sau un Document exceptional prin dezvaluirile pe care le fac sefii Black Cube ! Practic, Laura Codruta Kovesi e aruncata in aer !

Documentul AICI.

Iata ce stiau sau banuiau ofiterii SRI din grupul Daniel Dragomir:

1. Maritata in 2002 cu Eduard Kovesi, LCK imprumuta firma sotului ei cu 200.000 de dolari !!! Se intimpla in 2005 ! Bani pe care apoi si-i recupereaza din aceeasi firma. Comentariu: Ok! Dar de unde avea un tinar procuror de la Sibiu atitia bani ?!
2. Sotul Eduard, director RCS-RDS Sibiu, a incasat de la patronul Teszari 32 de milioane de lei, adica peste 10 milioane dolari !!! Comentariu: La divortul din 2007 LCK primeste doar 70.000 de euro dupa partaj !
3. A avut o legatura amoroasa cu Florian Coldea pina in 2015 ! Comentariu: Oau, eu stiam ca se incheiase mai demult ! Legatura stiu ca incepuse in 2008 !

Iata ce au obtinut ofiterii Mossad de la Black Cube :

1. „Am parcurs materialele, le-am parcurs personal cu toată echipa mea și avem doar aproximativ 50%, acestea sunt doar materialele ce au reușit să le încarce în cloud. Acestea sunt materiale foarte puternice după cum știi, vin direct din emailurile țintei, sunt foarte puternice, dar ei nu au reușit să termine toate procesele, sunt doar 50% din emailuri. Ai vreo idee de vreo cale prin care putem pune mâna pe restul din ele, care sunt acum deținute de DICOT? Avem rezultate bune cu cele 50% dar dacă le vom avea pe celelalte va completa tabloul.”

Comentariu : Aceasta fraza este dintr-o convorbire telefonica (inregistrata de catre Black Cube) intre cei doi sefi Mossad si fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. Din discutie rezulta ca Mossadul a pus mina pe 50% din email-urile doamnei Kovesi, restul de 50% fiind in posesia DIICOT ! „Materiale foarte puternice”

2. „… cu cele 50% avem un tablou, dar dacă pot obține și restul de 50%, Daniel îți spun, vom face să bubuie totul… Totul va fi umflat.”

Comentariu : Ofiterii Mossad sustin ca (prin deductie logica) cine are toate email-urile doamnei Kovesi poate sa „bubuie totul” !

Concluzii:

1. Laura Codruta Kovesi e terminata. Ar trebui sa demisioneze de urgenta fiindca e santajabila atit de catre Black Cube – Mossad cit si DIICOT-SRI, cind Coldea nu va mai fi !
2. Faptul ca Black Cube refuza sa ii trimita lui Daniel Dragomir cele 50% dintre email-urile capturate din inboxul LCK, desi israelienii incasasera 149.000 de euro, inseamna ca „materialele foarte puternice” sint extrem de valoroase pentru un santaj sau o negociere.
3. Faptul ca cei 2 israelieni au ajuns la o intelegere amiabila cu DIICOT, ma face sa gindesc ca DIICOT a primit de la Black Cube cele 50% dintre email-uri ! Dar are si Mossadul o copie ! Iar Black Cube a ramas si cu banii ! In timp ce „executivul” de la Bucuresti, Daniel Dragomir, e la pirnaie !
4. Stiind cit de smecheri sint „baietii” Mossadului, nu exclud ca ei sa aiba toate mailurile doamnei Kovesi, chiar cred ca e foarte posibil! Si sint atit de valoroase incit „bubuie totul” ! Si l-au fraierit pe Dragomir ! Iar ca sa acopere „tzeapa” data unui Client roman si sa nu strice reputatia Black Cube la nivel international, israelienii au inventat o „vrajeala” :s-au lasat arestati ! Proba o gasiti tot in documentul publicat pe blogul lui Ion Cristoiu! Cei 2 israelieni, prinsi la Marriot, aveau bilete de avion sa paraseasca Romania VINERI 1 APRILIE ! Dar au primit ordin sa mai ramina o zi ! Ca cica nu si-au terminat treaba! Aproape ca pariez ca blambecul Coldea a fost informat tot de Black Cube sa dea fuga sa-i aresteze pe cei 2, a doua zi, pe seara ! Mossadul i-a dat o momeala iar Coldea a muscat ca stiuca ! Ca sa se impopotzoneze prin Cancan ce mare misiune a bagat SRI-ul !

 


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FMI a vrut să-i sărăcească pe români înainte de '89, pentru a-i scoate în stradă. România este forţată de FMI să vândă tot. “În curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Ecumenism - Alianta Evanghelica Mondiala & Papa
Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"
Cazul violatorilor de la Vaslui, o perdea de fum? 14 subiecte GRAVE care au fost trecute sub tăcere în ultimele zile
Foștii constructori de avioane în România fac acum crocodili de nisip în Germania, la Hamburg Video
Documentele Hexi Pharma NU vor fi desecretizate! Ce argumente sunt aduse
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
Asa cum elita masonica "FSN" l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)
Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!
Donald Trump afirmă că vrea să medieze pacea dintre Israel și Palestina fără a indica și ce va întreprinde în acest sens, Iranul afirmă că ”stabilitatea regională” nu va fi obținută fără acordul său, iar Organizația Mondială a Sănătății este criticată după ce a cheltuit mai mult pe călătorii decât pe combaterea unor maladii grave
Tânără din Ploiești, încătușată de polițiștii locali pentru că nu avea bilet de autobuz (VIDEO)
Elena Udrea a fugit în Costa Rica
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro