Senzaţional! Black Cube: ce ştiau ofiţerii SRI şi ce au aflat ofiţerii Mossad despre Kovesi! | Şefa DNA e terminată!

Distribuie!by   loading... Ion Cristoiu publica pe blogul sau un Document exceptional prin dezvaluirile pe care le fac sefii Black Cube ! Practic, Laura Codruta Kovesi e aruncata in aer ! Documentul AICI. Iata ce stiau sau banuiau ofiterii SRI din grupul Daniel Dragomir: 1. Maritata in 2002 cu Eduard […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

coldea-si-kovesi

loading...

Ion Cristoiu publica pe blogul sau un Document exceptional prin dezvaluirile pe care le fac sefii Black Cube ! Practic, Laura Codruta Kovesi e aruncata in aer !

Documentul AICI.

Iata ce stiau sau banuiau ofiterii SRI din grupul Daniel Dragomir:

1. Maritata in 2002 cu Eduard Kovesi, LCK imprumuta firma sotului ei cu 200.000 de dolari !!! Se intimpla in 2005 ! Bani pe care apoi si-i recupereaza din aceeasi firma. Comentariu: Ok! Dar de unde avea un tinar procuror de la Sibiu atitia bani ?!
2. Sotul Eduard, director RCS-RDS Sibiu, a incasat de la patronul Teszari 32 de milioane de lei, adica peste 10 milioane dolari !!! Comentariu: La divortul din 2007 LCK primeste doar 70.000 de euro dupa partaj !
3. A avut o legatura amoroasa cu Florian Coldea pina in 2015 ! Comentariu: Oau, eu stiam ca se incheiase mai demult ! Legatura stiu ca incepuse in 2008 !

Iata ce au obtinut ofiterii Mossad de la Black Cube :

1. „Am parcurs materialele, le-am parcurs personal cu toată echipa mea și avem doar aproximativ 50%, acestea sunt doar materialele ce au reușit să le încarce în cloud. Acestea sunt materiale foarte puternice după cum știi, vin direct din emailurile țintei, sunt foarte puternice, dar ei nu au reușit să termine toate procesele, sunt doar 50% din emailuri. Ai vreo idee de vreo cale prin care putem pune mâna pe restul din ele, care sunt acum deținute de DICOT? Avem rezultate bune cu cele 50% dar dacă le vom avea pe celelalte va completa tabloul.”

Comentariu : Aceasta fraza este dintr-o convorbire telefonica (inregistrata de catre Black Cube) intre cei doi sefi Mossad si fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. Din discutie rezulta ca Mossadul a pus mina pe 50% din email-urile doamnei Kovesi, restul de 50% fiind in posesia DIICOT ! „Materiale foarte puternice”

2. „… cu cele 50% avem un tablou, dar dacă pot obține și restul de 50%, Daniel îți spun, vom face să bubuie totul… Totul va fi umflat.”

Comentariu : Ofiterii Mossad sustin ca (prin deductie logica) cine are toate email-urile doamnei Kovesi poate sa „bubuie totul” !

Concluzii:

1. Laura Codruta Kovesi e terminata. Ar trebui sa demisioneze de urgenta fiindca e santajabila atit de catre Black Cube – Mossad cit si DIICOT-SRI, cind Coldea nu va mai fi !
2. Faptul ca Black Cube refuza sa ii trimita lui Daniel Dragomir cele 50% dintre email-urile capturate din inboxul LCK, desi israelienii incasasera 149.000 de euro, inseamna ca „materialele foarte puternice” sint extrem de valoroase pentru un santaj sau o negociere.
3. Faptul ca cei 2 israelieni au ajuns la o intelegere amiabila cu DIICOT, ma face sa gindesc ca DIICOT a primit de la Black Cube cele 50% dintre email-uri ! Dar are si Mossadul o copie ! Iar Black Cube a ramas si cu banii ! In timp ce „executivul” de la Bucuresti, Daniel Dragomir, e la pirnaie !
4. Stiind cit de smecheri sint „baietii” Mossadului, nu exclud ca ei sa aiba toate mailurile doamnei Kovesi, chiar cred ca e foarte posibil! Si sint atit de valoroase incit „bubuie totul” ! Si l-au fraierit pe Dragomir ! Iar ca sa acopere „tzeapa” data unui Client roman si sa nu strice reputatia Black Cube la nivel international, israelienii au inventat o „vrajeala” :s-au lasat arestati ! Proba o gasiti tot in documentul publicat pe blogul lui Ion Cristoiu! Cei 2 israelieni, prinsi la Marriot, aveau bilete de avion sa paraseasca Romania VINERI 1 APRILIE ! Dar au primit ordin sa mai ramina o zi ! Ca cica nu si-au terminat treaba! Aproape ca pariez ca blambecul Coldea a fost informat tot de Black Cube sa dea fuga sa-i aresteze pe cei 2, a doua zi, pe seara ! Mossadul i-a dat o momeala iar Coldea a muscat ca stiuca ! Ca sa se impopotzoneze prin Cancan ce mare misiune a bagat SRI-ul !

 


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O prezentatoare tv din România și-a închiriat casa unor REFUGIATI sirieni. Ce au lăsat în urma lor, GREU de descris: „Sunt INCAPABILI să se ADAPTEZE”
Gazul din Marea Neagră va fi dus la export în Austria/ Piața internă inexistentă în planuri: Industria chimică pusă pe butuci, două treimi din locuințe se încălzesc cu lemne sau butelii
Trei companii germane uriaşe sunt în pragul unor procese istorice pentru corupţie în Grecia
Cine este Catalin Berenghi, cosmarul celor care vor MOSCHEE la Bucuresti – VIDEO
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României
Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj
VIDEO SOCANT! Uitați ce fac IMIGRANȚII MUSULMANI în Suedia!
Sorin Ovidiu Vântu, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre planul SRI-DNA | Se încearcă eliminarea oamenilor de afaceri români! Vezi care este scopul acțiunii de amploare!
Nemţii fac averi în România de 20 mld. euro, dar ipocrita Merkel nu-i promite lui Iohannis că va accepta ca România să intre în spaţiul Schengen. Si guvernul refuză datoria Germaniei faţă de România !
FRANȚA AVERTIZEAZĂ: Turcia, în prag de RĂZBOI cu Rusia | Hollande: Acesta este motivul pentru care Consiliul de Securitate al ONU se reunește în acest moment
Planeta România! Maimuţele au ocupat televiziunile | Petru Romoşan: Sfârşitul României moderne
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro