Senzațional – acum fix o oră diferența dintre pizdificații de hipsteri și ciobanu român.

Distribuie!by Senzațional – acum fix o oră un yoghin (Rapcea Mihai) a surprins diferența dintre pizdificații de hipsteri și ciobanu român. loading... “În timp ce hipsterii decerebrați bălăngăne pietricele în sticluțe de suc de mere ecologic și se miaună la jandarmi, ciobanii noștri dintr-o bucată îi aruncă pe sus pe […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Senzațional – acum fix o oră un yoghin (Rapcea Mihai) a surprins diferența dintre pizdificații de hipsteri și ciobanu român.

loading...

“În timp ce hipsterii decerebrați bălăngăne pietricele în sticluțe de suc de mere ecologic și se miaună la jandarmi, ciobanii noștri dintr-o bucată îi aruncă pe sus pe jandarmii pulii. În sfârșit o demonstrație bărbătească la București, unde jandarmii își iau muie așa cum merită. Nu mai spun că totul a pornit de la cretinismul ideii unor parlamentari degnerați de a despărți ciobanii de câinii lor. Să vedem care alți români, în afară de ciobanii noștri, ar lupta dacă Puterea ar decide de mâine să le ia câinii…ce mișto ar fi să avem o revoluție adevărată pornită de la câini, chiar că am fi unici pe planetă, Sincer și eu i-aș bate în cap pe jandarmi și parlamentari laolaltă, cu ranga, dacă ar încerca să pună ghiara pe căinele meu lup virtual, pe care o să-l am odată cum am mai avut, de dormeam cu el în brațe în cușcă deși se bășea mai rău ca mine…” ( George Roncea)


 

Ciobanii iau cu asalt Parlamentul

Posted by Rapcea Mihai on Tuesday, December 15, 2015

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prapad langa Iasi. Inspectorii si-au pus mainile in cap
Klaus Iohannis: ”Poate optăm pentru deșertificare. Țările fără păduri au noroc la petrol”
Ce spune un fost director de cabinet al lui Dacian Cioloș despre vânzarea pământului către străini. DEZVĂLUIRI
Noua Ordine Mondiala si planul Masonic , Germania face cel mai important anunț financiar: Banii vor dispărea în următorii ani
MANIPULARE ORDINARA – Disperati ca SRI nu mai poate face politie politica, sefii Serviciului s-au pus pe intoxicat populatia. Directorul Eduard Hellvig pretinde ca Decizia CCR care a scos SRI din anchetele penale va afecta cazurile de spionaj, tradare, terorism sau de mare coruptie: „Pragmatic, aceasta decizie are un impact cert asupra securitatii nationale”. Hellvig omite sa spuna ca SRI poate instrumenta in continuare cazuri pe siguranta nationala (Comunicatul)
Cum au zburat de pe Aeroportul Sibiu peste 100 de milioane euro. Un gheșeft al primarului Klaus Iohannis, în colaborare cu fostul șef al CJ, Martin Bottesch
Zece trepte ale loviturii de stat si DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA in desfasurare astazi semnata de - Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.
Cu cât plătea Cioloș armata de IT-iști (GovITHub) care a lovit Guvernul Grindeanu
Luati-va pastilele inainte sa cititi: Cine este procuroarea tanara din Teleorman care l-a executat azi pe Dragnea? Fotografii cu dovezi ce te lasa masca!
Cehii nu i-au uitat pe români și pe Ceaușescu datorită evenimentului din 1968. Dacă românii nu îl apreciază pe Ceaușescu, îl apreciem noi!
Iohannis – președintele bogaților, firmele străine – comportament neloial
Klaus Iohannis a trimis la CCR sesizarea de neconstituţionalitate asupra Legii bugetului pe 2019. Iohannis blocheaza tara pur si simplu. Pentru cine lucreaza acest presedinte, pentru ca pentru Romania in mod sigur nu munceste.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro