Senatorul UNPR care vrea să fie ambasador prin lege a fost miner

Distribuie!by loading... Cu puțina gramatică pe care o cunoaște, Haralambie Vochițoiu, senator UNPR, se luptă din răsputeri să intre în diplomație fără concurs. Zilele trecute presa a dezvăluit că parlamentarii au inițiat un proiect de lege conform căruia aleşii care nu prind un loc în viitorul legislativ, devin de drept […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

senatorul_unpr_care-vrea-sa-fie_ambasador-fara-concurs

loading...

Cu puțina gramatică pe care o cunoaște, Haralambie Vochițoiu, senator UNPR, se luptă din răsputeri să intre în diplomație fără concurs. Zilele trecute presa a dezvăluit că parlamentarii au inițiat un proiect de lege conform căruia aleşii care nu prind un loc în viitorul legislativ, devin de drept şi fără concurs înalţi funcţionari publici. Singura condiţie este să aibă cel puţin un mandat de parlamentar şi studii superioare.
Dacă o astfel de lege ar trece am exporta impostura și în străinătate și ar beneficia de ea tot felul de „intelectuali” din Parlament: Aurelia Cristea, fostă vânzătoare la aprozar, Andrei Dominic Gerea, fost muncitor electronist, Vasile Berci, tâmplar, Dumitru Verginel Gireadă, mecanic agricol, Titi Holban, muncitor, Sorin Teju, muncitor necalificat, Adrian-Nicolae Diaconu, muncitor, Dan-Aurel Ioniţă, cofetar patiser etc.

Vochiţoiu explica superior zilele trcute: „Deci atenţie, eu parlamentar, facultăţi, doctorate, Institutul de Diplomaţie Român absolvit, reţineţi, eu acum, dacă nu trece legea asta, eu nu pot fi ambasador. Ceea ce sunt foarte supărat pe treaba asta.”

Conform CV-ului său, Vochițoiu a fost strungar, muncitor și nu are, bineînțeles. niciun doctorat. Iată CV-ul său așa cum este prezentat de Senat:

Experienţă profesională
Activitate

2005 – 2012 – EURO JOBS SRL – Director General – formare profesionala, informare si consiliere profesionala, medierea muncii, in tara si strainatate, proiectarea si implementarea sistemelor de management al calitatii
2006 – 2008 – Cadru didactic asociat – Universitatea din Petrosani, Facultatea de Stiinte, Disciplina Politologie
Mai 2001 – Iunie 2005 – AJOFM Hunedoara – Director Managementul pietei muncii
2001 – 2004 – Cadru didactic asociat – Universitatea din Petrosani, Facultatea de Stiinte, Disciplina Politologie
1997 – Aprilie 2001 – E.M Petrila – Inginer
OIRPOSDRU Timisoara – Director Executiv
1991 – 1997 – E.M Petrila – Muncitor
1988 – 1991 – UMIROM Petrosani – Strungar
Educaţie şi formare
Studii

8 aprilie – 31 octombrie 2014 – Institutul Diplomatic Român – Cursul de perfecționare ”Politică externă și diplomație”.
2010 – 2012 – Master Economie Sociala, Universitatea de Vest – Timisoara.
2004 – 2005 – Master Managementul Afacerilor Publice Europene – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca – Facultatea de Stiinte Politica si Administrative.
1999 – 2000 – Studii Postuniversitare – Perfectionarea Personalului Didactic – Universitatea Petrosani
1998 – 2000 – Universitatea Petrosani – Master Securitatea Muncii
1998 – 2000 – Facultatea Stinte Politice: Scoala Nationala de Studii Politica si Administrative, Bucuresti – Studii Academice Postuniversitare – Specializare Stiinte Politice.
1990 – 1996 – Facultatea de Mine , Universitatea Petrosani – Inginer Minier.
1984 – 1988 – Liceul Industrial – Petrila – Profil Mecanic

Foto Miner: libertatea.ro

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania.
Dispariții inexplicabile de-a lungul timpului. Cazuri care au îngenunchiat Poliția Română
Moștenirea Țiriac din Panama
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
DEMISIA. În timp ce aduce în România mii de imigranți islamici prin Relocări Forțate de Populații făcute Neconstituțional, CIOLOȘ îi îndeamnă pe ROMÂNI să-și părăsească propria țară, să-și creeze locuri de muncă în străinătate ca să "colonizeze" Europa
Iohannis amână bugetul pe 2017. Premierul Grindeanu și ministrul Finanțelor, chemați la Cotroceni
Gabriel Liiceanu: „Cei mai buni turnători sunt intelectualii. În clipa în care devin turnători, au orgoliul de a le arăta ofiţerilor cu care lucrează, că le sunt superiori”
Guvernul polonez introduce învățământul patriotic.Istoria UE exclusă din programă
Laura Codruta Kovesi si lovitura de pedeapsa
MINERIADA DNA – Parchetul anticoruptie ii cerceteaza penal pe judecatorii din CSM care au exclus-o pe Camelia Bogdan din magistratura, dupa ce aceasta a dat miercuri pana la 12 noaptea, denunturi in fata procurorului Remus Budai. Pregateste DNA punerea in miscare a actiunii penale impotriva judecatorilor din CSM si suspendarea lor din functie?
Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro