“Semnul fiarei”/Verichip incepe sa ia o amploare tot mai mare

Distribuie!by loading... Microcipuri RFID implantate sub piele și tehnologia portabil (Tatuaje inteligente) va fi în curând obligatorie. Între timp, Uniunea Europeană și Cybercom din Statele Unite ale Americii elaboreaza planuri pentru un sistem mondial standardizat de identitate pe Internet. Vei accepta semnul fiarei? Iata cat de aproape suntem dragi cititori, aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Microcipuri RFID implantate sub piele și tehnologia portabil (Tatuaje inteligente) va fi în curând obligatorie. Între timp, Uniunea Europeană și Cybercom din Statele Unite ale Americii elaboreaza planuri pentru un sistem mondial standardizat de identitate pe Internet.

Vei accepta semnul fiarei?


Iata cat de aproape suntem dragi cititori, aceasta tehnologie i-a o amploare tot mai mare si reclamele incep sa se inmulteasca pentru promovarea aceste tehnologii. Parerea mea e ca un conflict major ar rezolva si mai repede aceasta problema, acesta fiind un alt motiv pentru care cred ca se doreste cu disperare razboiul. Satana nu mai are rabdare, stie ca sfarsitul se apropie, e vremea lui. Cautati-l in aceste timpuri grele pe Dumnezeu mai mult decat oricand, nu mai este timp de planuri si de ganduri ca lucrurile se mai pun pe un fagas normal.

sursa


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sondaj american: Şase români din zece, nemulţumiţi de prestaţia lui Klaus Iohannis
Premianta din ghetou. Fetiţa cu IQ de 120 care învaţă printre gândaci şi mucegai
Cutremurător – MRU: “Inamicii Uniunii Europene sunt Memoria și Cultura…”
FMI a vrut să-i sărăcească pe români înainte de '89, pentru a-i scoate în stradă. România este forţată de FMI să vândă tot. “În curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Interceptare! Procuror DNA, limbaj de interlop: "Baga-mi-as...in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu' un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta... - Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi... - Da. Ba... - Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!"
Hristos va zdrobi Masoneria / Zidarii / Casa Regala - "Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.”
Rămasă însărcinată în urma unui viol a ales viața deoarece a știut că „Dumnezeu i-a încredințat viața acelui copil”
„Iohannis, primul penal al ţării!”, „D.N.A., fără cucuvea!”
Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre LOVITURA DE STAT dată de ASASINUL Iliescu!
FMI - unealta imbecilităţii
Alina Petre,: „De ce am tăcut? De FRICĂ, mi-au spus că LEGEA SUNT EI”
„Mi-e rusine ca acolo scrie Romania”. Ministrul Lia Olguta Vasilescu s-a facut de ras la ONU cu un discurs care a devenit viral pe retelele de socializare – Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro