Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Victor Viorel nu ratează o nouă ocazie de a fi popular în aşteptarea alegerilor prezidenţiale. Ultimul “selfie” este dedicat unei sesiuni de “munci agricole” împreună cu familia.

Ponta pozează culegând roşii – adăugând că familia i-a interzis să se gândească la politică -, într-un tricou cu însemne şi motive naţionale. În timp ce pe pieptul tricoului afişează doi cocoşi de munte stilizaţi, preluaţi din portul popular, pe mânecă poartă tricolorul alături de numărul Fiarei “666″.

Totuşi, nimeni nu i-a spus că roşiile nu se culeg tăindu-le codiţele cu cuţitul şi nici că albul este o culoare nepotrivită pentru o asemenea îndeletnicire care îl transformă cu uşurinţă în verde.
În schimb, Daciana pozează într-un tricou din colecţia celebrei case “Ralph Lauren”, cea mică se bucură de brandul “Hello Kitty”, iar fiul îi calcă pe urme premierului purtând un tricou cu inscripţia faimosului turneu de Formula 1 “Le Mans”.
Păi, ori suntem “Mândri că suntem români!”, ori nu mai suntem!
Sursa:http://www.nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Premierul Greciei convoacă referendum. Guvernului i se cer măsuri de austeritate „de nesuportat”
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
SUA isi va spori efectivul militar de la Mihail Kogalniceanu
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Înțelegerea recentă cu FMI-ul și guvernul Ciolanis Șoroșit : - din 25 ianuarie alimentele s-ar putea scumpi cu 30%. O lege votată și promulgată într-un timp record dă peste cap piața produselor românești: Pe mulți îi poate duce la faliment. Da, alimentele s-au scumpit din ianuarie pana in prezent !!
Firma romaneasca striga: Anul trecut ne-a fost refuzat un ajutor de stat în favoarea unei multinaţionale
A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
Ungurii dau marea lovitură! Vor să devină o super putere mondială /ce face Viktor Orban în timp ce Iohannis doarme
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
Soţia lui Mihai Răzvan Ungureanu încasează în continuare 84.000 euro de la OMV Viena
ROMANIA ESTE ATACATA DE RUSIA CU ARME METEO!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro