Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Victor Viorel nu ratează o nouă ocazie de a fi popular în aşteptarea alegerilor prezidenţiale. Ultimul “selfie” este dedicat unei sesiuni de “munci agricole” împreună cu familia.

Ponta pozează culegând roşii – adăugând că familia i-a interzis să se gândească la politică -, într-un tricou cu însemne şi motive naţionale. În timp ce pe pieptul tricoului afişează doi cocoşi de munte stilizaţi, preluaţi din portul popular, pe mânecă poartă tricolorul alături de numărul Fiarei “666″.

Totuşi, nimeni nu i-a spus că roşiile nu se culeg tăindu-le codiţele cu cuţitul şi nici că albul este o culoare nepotrivită pentru o asemenea îndeletnicire care îl transformă cu uşurinţă în verde.
În schimb, Daciana pozează într-un tricou din colecţia celebrei case “Ralph Lauren”, cea mică se bucură de brandul “Hello Kitty”, iar fiul îi calcă pe urme premierului purtând un tricou cu inscripţia faimosului turneu de Formula 1 “Le Mans”.
Păi, ori suntem “Mândri că suntem români!”, ori nu mai suntem!
Sursa:http://www.nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Demonizarea, minciuna, manipularea și inducerea fricii: pilonii pe care se sprijină strategia activiștilor homosexualității față de mișcarea pro-familie
Așa apără Barnevernet drepturile copiilor: șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o lesbiană
Arafat a amuțit! Alianța Medicilor susține protestul de la Floreasca
Acum 75 de ani a început al Doilea Război Mondial, cea mai sângeroasă conflagrație din istoria omenirii
"Formula AS" în Covasna - IOAN SABĂU POP - "Este o tendinţă dirijată ca românii să fie scoşi din toate centrele mari ale Transilvaniei"
ALTFEL DE DICTATURA A GULERELOR ALBE
Şapte suflete lăsate în frig pe câmp
INSTIGATORUL LA PENAL – Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a depus plangere penala la Parchetul General impotriva propagandistului Mircea Marian, care i-a publicat pe Facebook adresa de acasa in timpul protestelor de strada din Piata Victoriei. Individiul este acuzat de instigare la infractiunea de atentat, ultraj, incitare la ura si risca ani grei de inchisoare. Cititi plangerea si mesajul incitator distribuit la mii de oameni pe retea
“ROMÂNIA SUB ASEDIU” – disparitia Romaniei prin VANZAREA PAMANTURILOR si PADURILOR - “E un mare pericol!
După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.
Guvernul PNL închide 60% din centrele de permanență din Piatra-Neamț și alte zeci în comunele din Neamț
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro