Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!

Victor Viorel nu ratează o nouă ocazie de a fi popular în aşteptarea alegerilor prezidenţiale. Ultimul “selfie” este dedicat unei sesiuni de “munci agricole” împreună cu familia.

Ponta pozează culegând roşii – adăugând că familia i-a interzis să se gândească la politică -, într-un tricou cu însemne şi motive naţionale. În timp ce pe pieptul tricoului afişează doi cocoşi de munte stilizaţi, preluaţi din portul popular, pe mânecă poartă tricolorul alături de numărul Fiarei “666″.

Totuşi, nimeni nu i-a spus că roşiile nu se culeg tăindu-le codiţele cu cuţitul şi nici că albul este o culoare nepotrivită pentru o asemenea îndeletnicire care îl transformă cu uşurinţă în verde.
În schimb, Daciana pozează într-un tricou din colecţia celebrei case “Ralph Lauren”, cea mică se bucură de brandul “Hello Kitty”, iar fiul îi calcă pe urme premierului purtând un tricou cu inscripţia faimosului turneu de Formula 1 “Le Mans”.
Păi, ori suntem “Mândri că suntem români!”, ori nu mai suntem!
Sursa:http://www.nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se găsește în librării - Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”
Ce ți se pregătește ție, dulce Românie?!
GUVERNUL CIOLOS ATENTEAZA LA DEMOCRATIE – Instigat de SRI, Executivul a pregatit o ordonanta de urgenta prin care sa mute aparatura de la SRI, la SRI, sub paravanul Centrului National de Interceptare. CNI este o unitate militara in subordinea SRI, infiintata printr-o Hotarare CSAT nepublica, fara valoare legislativa. Constitutia interzice Guvernului sa adopte OUG in domenii ce tin de Drepturile Omului. Doar Parlamentul poate decide in problema interceptarilor (Proiectul OUG)
De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”
Mărul, ca pe vremea lui Adam, mijloc de recunoaștere al păcătoșilor | Israelienii l-au înregistrat pe colonelul SRI Daniel Dragomir de la prima întâlnire
După cum dictează Soros, guvernul caută investitori pentru o mare bancă românească CEC !!
Imagini teribile: O tanara din Olanda este tarata si VIOLATA de zeci de arabi. „Taharrush”, fenomenul care acum se manifesta in Europa
Hayssam aruncă BOMBA: Băsescu e PROFESORUL, el m-a ajutat să fug din România
Iohannis ignoră Unirea Principatelor. Pe 24 ianuarie ia ”lumină” de la Consiliul Europei din Strasbourg
Prostituata cu microcip implantat sub piele pentru a putea fi urmarita si controlata de pestii ei | Medicii au ramas socati ce se poate intampla cu ajutorul acestor tehnologii!!!
Demonizarea, minciuna, manipularea și inducerea fricii: pilonii pe care se sprijină strategia activiștilor homosexualității față de mișcarea pro-familie
Avertisment din Rusia: „Va fi razboi in Europa!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro