Seismic Center anunță un cutremur de peste 7 grade în România. Reacția directorului INFP

Distribuie!by Un cutremur cu o magnitudine de peste 7 grade pe scara Richter ar urma să lovească România până în anul 2025! Avertismentul sumbru vine din partea “Seismic Center – Predicție și alertă cutremur”, care a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care susține că poate detecta un cutremur cu 6 ore […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un cutremur cu o magnitudine de peste 7 grade pe scara Richter ar urma să lovească România până în anul 2025! Avertismentul sumbru vine din partea “Seismic Center – Predicție și alertă cutremur”, care a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care susține că poate detecta un cutremur cu 6 ore înainte ca acesta să se producă!

loading...

Cutremur de peste 7 grade pe Richter în România, până în anul 2025

“Seismic Center – Predicție și alertă cutremur” ar fi prezis și cutremurul din data de 28 octombrie 2018. ”Pana in anul 2025 vom avea un cutremur de minim 7 grade sau mai mare, o spun studiile și analizele nu neaparat numai statistica. Hai sa vedem împreuna ce vor face cei ce se ocupa de reducerea riscului seismic și ce efecte vor avea ce fac aceștia plus specialiștii din instituțiile acreditate.


Din ce studii și analize reiese faptul ca in următorii ani vom avea de a face cu un cutremur major? Scrieți-ne pe email, fixam o întâlnire, veniți la noi și va prezentam cum sta situația de fapt și nu ce visează unu sau altul ca prin 2040 sau 2080, iar dacă nu avem dreptate ne retragem din acest domeniu.

Cutremur de peste 7 grade pe Richter în România
Cutremur de peste 7 grade pe Richter în România. Sursa foto: observator.tv

”Nu se pot prezice cutremurele cu 6 ore înainte”

Dacă vom zice când acest cutremur va avea loc, cu siguranța NU… atata timp cât exista nepăsare, corupție și rea-voința dar îl vom anunța cu 6 ore înainte! Dacă atitudinea celor in cauza se va schimba și vom vedea bunăvoința avem capacitatea de a anunța acest tip de cutremur cu luni de zile, săptămâni sau zile. nu suntem obligați sa anunțam și mai ales sa anunțam persoane corupte rău-voitoare sau alți frustrați. Numărătoarea inversa a început aviz celor care se simt in cauza”, au transmis cei de la Seismic Center.


Autoritățile în domeniu îi contrazic și spun că nu există tehnologia necesară pentru detectarea unui cutremur. Mai mult, directorul Institutului de Fizucă a Pământului, Constantin Ionescu, a declarat pentru dcnews.ro că nici nu a auzit de organizația respectivă, dar dacă chiar au un astfel de sistem ar trebui să colaboreze.

”Deocamdată nu se pot prezice cutremurele cu 6 ore înainte. Nu există nici tehnologie, nici cercetările din zona seismică din Vrancea nu permit o astfel de estimare exactă. Noi nu știm cine este acea organizație, ce specialiști în seismologie au. Nu știm nimic despre ei. Niciodată nu am intrat în conexiune. Nu ne-am întâlnit într-o conferință. Nu m-au contactat până acum. Dar dacă au metode software sau alte metode care pot să prezică cutremurele cu 6 ore înainte precum spun, putem să colaborăm a concluzionat Constantin Ionescu.

Seismic Center anunță un cutremur de peste 7 grade în România. Reacția directorului INFP

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atenție! Ce mișcare cere autonomia Transilvaniei și promovează protestele anti-Guvern
Ambasadorul SUA în România alături de steagul „ținutului secuiesc”
”Războiul civil” româno-român pe Axa Trump – Putin – Orban
Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
Cine vrea sa distruga micul producator local? Televiziunile au declansat CAMPANIA de vara impotriva taranului roman
ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU SĂ ÎL SUSȚINĂ PE KLAUS IOHANNIS. S-A STABILIT ȘI CÂND E VIZITA!
Bătrână abandonată în gară de propria familie - rudele au păcălit-o că se vor întoarce: 'De o lună așteaptă'
SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: niciun presedinte de dupa 90 nu a reusit sa duca negocieri atat de respectabile pentru Romania
Personajele cheie ale afacerilor israeliene în România după Dosare secrete privind războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii. Securitatea l-a trădat pe Ceauşescu pentru că nu a fost niciodată în întregime românească. Afla cine sunt acestia care s-au imbogatit de pe urma "cizmarului"
George Friedman, analist american: | „Marea slăbiciune a României este că are prea mult petrol, dar Guvernul trebuie să se dea la o parte puțin”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro