Șeful misiunii FMI pentru colonia România, înlocuit….

Distribuie!by Mandatul şefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat după doi ani şi jumătate, aceasta fiind înlocuită cu Reza Baqir, care va ajunge la Bucureşti în perioada 12-15 ianuarie pentru a fi prezentat autorităţilor, a anunţat biroul local al FMI. “Domnul Reza Baqir a fost numit noul şef […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mandatul şefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat după doi ani şi jumătate, aceasta fiind înlocuită cu Reza Baqir, care va ajunge la Bucureşti în perioada 12-15 ianuarie pentru a fi prezentat autorităţilor, a anunţat biroul local al FMI.
“Domnul Reza Baqir a fost numit noul şef al misiunii pentru România şi va vizita Bucureştiul în perioada 12-15 ianuarie pentru a fi prezentat autorităţilor. El a înlocuit-o pe Andrea Schaechter, care şi-a finalizat mandatul, după doi ani şi jumătate, în conformitate cu politicile obişnuite de rotaţie a carierei”, a declarat luni, într-un comunicat, Guillermo Tolosa, reprezentantul rezident al FMI pentru România şi Bulgaria.
Reza Baqir lucrează la Fondul Monetar Internaţional din anul 2000, având funcţia de şef al diviziei Politica datoriei, aminteşte Mediafax.
Schaechter a fost şeful misiunii pentru România, Ucraina şi Kosovo din iunie 2013, potrivit sursei citate.

loading...

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MIHAI EMINESCU: „Trădarea lui Vodă Cuza, o pată pentru vecii vecilor pe steagul țării”. Articol document din anul 1877| Acum intelegeti de ce nu l-a suportat Casa Regala pe Eminescu?
Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie!
Vreți spitale, nu catedrale? Vă zice moșu’ unde e banii!
Suedia se pregătește să moară sub asaltul imigranților. Zeci de zone din orașele suedeze au scăpat de sub controlul autorităților
MOSSAD, NSA și Bush 9/11, o lovitura de stat a Israelului impotriva AMERICII care afecteaza si Romania
Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi
Ilie Șerbănescu: ”Au început să se afle nu doar dimensiunile jafului, ci și ustensilele și diversiunile cu care este operaționalizat!”
FABRICA TITAN – ÎNCHISĂ DE STRĂINI! HALELE – transformate în FRIGIDERE pentru PÂINEA CONGELATĂ ADUSĂ DIN SUEDIA
Ucraina: Separatiștii au încălcat acordul și au atacat Mariupolul (VIDEO)
VIDEO/ Președinții României și Poloniei, UMILIȚI în Washington D.C: MAE de la Varșovia, furibund după ce Casa Albă nu a acceptat o întâlnire cu Andrzej Duda, Klaus Iohannis NICI MĂCAR NU A CERUT/ Polonia: „Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”
Nicușor Dan consideră că a devenit victima unui linșaj mediatic. Cum explică liderul USR acuzațiile care i s-au adus în ultima vreme
În plin scandal cu Guvernul, bancherii fac tranzacții record. O bancă românească a dat lovitura
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro