Şeful DNA îl menajează pe Dan Barna?

Distribuie!by Procurorul-şef al DNA, Nistor Călin, a decis trimiterea dosarului care vizează afacerile lui Dan Barna înapoi la DNA Alba Iulia, unitate de parchet care a clasat anterior dosarul. Dezvăluirea este făcută de jurnalista Sorina Matei, care publică un document semnat de Nistor Călin. loading... „După 13 zile de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Procurorul-şef al DNA, Nistor Călin, a decis trimiterea dosarului care vizează afacerile lui Dan Barna înapoi la DNA Alba Iulia, unitate de parchet care a clasat anterior dosarul. Dezvăluirea este făcută de jurnalista Sorina Matei, care publică un document semnat de Nistor Călin.

loading...

„După 13 zile de la solicitare in care i-a fost cerută redeschiderea dosarelor, seful DNA, Nistor Calin, îl trimite pe domnul denuntator și parte vătămată în proiectele lui Barna- înapoi la DNA Alba, chiar la șefa DNA Alba care a confirmat de 2 ori clasarea in mod succesiv in dosarul lui Barna in care chiar ei/ ea a recunoscut ca sunt probe, motiv pentru care iniţial au extins urmărirea penală.


Controversata Danusia Boicean este șefa DNA Alba, nepoata lui Ilie Narita, de la PCA AlbaLux, colega lui Kovesi din DIICOT Sibiu și Alba pe care chiar LCKovesi a adus-o in DNA, ST Alba făcând performanță in clasări, mușamalizări și achitări.

Dosarul lui Barna a fost retrimis de Nistor DNA Alba/ “căreia i-a fost trimisă și lucrarea” care l-a și închis cu probe de 2 ori.


Potrivit legii și Regulamentului de ordine interioară, seful DNA aka Nistor Calin, “conduce si coordonează ÎNTREAGA activitate a DNA”, “asigură și verifică modul de respectare a dispozițiilor legale”, “exercită controlul asupra procurorilor și a întregului personal din subordine””, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Procurorii DNA s-ar fi autosesizat în legătură cu dezvăluirile despre proiectele cu fonduri europene din ancheta Rise Project, existând un dosar in rem. Dan Barna a declarat că nu a fost informat de această anchetă, dar că salută initiațiva procurorilor DNA. Ancheta in rem vizează fapte nu persoane.

Anul trecut, DNA a mai investigat un proiect în care firma liderului USR, Dan Barna, a asigurat consultanța, ca și în proiectele despre care au scris jurnaliștii de la Rise Project. Procurorii de la DNA Alba, acolo unde s-a desfășurat proiectul, au clasat dosarul.

De necrezut! Şeful DNA îl menajează pe Dan Barna

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEMISIA. În timp ce aduce în România mii de imigranți islamici prin Relocări Forțate de Populații făcute Neconstituțional, CIOLOȘ îi îndeamnă pe ROMÂNI să-și părăsească propria țară, să-și creeze locuri de muncă în străinătate ca să "colonizeze" Europa
CORUPȚIE: Partenerii sibieni ai lui Iohannis în afaceri dubioase cu bani publici au fost prinși de DNA cu mită de un milion de euro!
Gazul din Marea Neagră va fi dus la export în Austria/ Piața internă inexistentă în planuri: Industria chimică pusă pe butuci, două treimi din locuințe se încălzesc cu lemne sau butelii
PENIBIL:Ministerul Sanatatii tine oamenii cu lunile sau anii pe liste de asteptare pt. un Computer Tomograf, dar au bani de vaccinuri sau carduri de sanatate
Ion Iliescu, acuzat de infracțiuni contra umanității în dosarul "Mineriada"
Iniţiativa confiscării averilor ilicite ale demnitarilor a fost respinsă de Guvern
Prinsi cu “Black Card”-uri de la Soros!
Din ciclul ”Sa ne batem joc de EROII PATRIEI ca tot nu vrem sa cinstim o cupa de sampanie pentru ei de 1 DECEMBRIE”: Rocker-ii de la ”Colectiv” au ingropat Batalia de la Marasesti.
Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!
Adevărata mascaradă din spatele emisiunii WowBiz
Sorin Ovidiu Vîntu: ”SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Propriul tău serviciu de informații îți este inamic!”
Pentru identitatea și istoria neamului se mișcă țara!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro