Șeful de campanie al PNL a suferit un preinfarct

Distribuie!by Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a făcut preinfarct. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui dialog între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.„Am înțeles că domnul Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct. Îi doresc multă sănătate”, a declarat realizatorul Tv, Rareș Bogdan. loading... Sociolog: Klaus […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Gheorghe Falca
Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a făcut preinfarct. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui dialog între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.„Am înțeles că domnul Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct. Îi doresc multă sănătate”, a declarat realizatorul Tv, Rareș Bogdan.

loading...

Sociolog: Klaus Iohannis NU are ce face

La sfârșitul lunii noiembrie, știripesurse.ro a relatat că Gheorghe Falcă ar fi fost transportat de urgență la spital, după ce s-a simțit rău și i-ar fi curs sânge din nas. La acel moment nu se știa un astfel de amănunt.

Contactat de stiripesurse.ro, primarul Gheorghe Falcă a precizat atunci că „se simte ok”.

Starea de sănătate a lui Gheorghe Falcă pare să fi fost afectată de problemele cu care se confruntă în politică. Acesta a fost desemnat șef de campanie pe țară al PNL, poziție în care stresul este maxim.

 


Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Încremenirea şi tăcerea de după Ghiţă
Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
Falimentul propagandei Soros
Atentie diaspora, sa va luati presedintele ales cu tot , "PAS cu PAS care va inteapa ca un SAS" ! Romanii din strainatate vor fi TAXATI in TARA! S-a aprobat noul cod fiscal! Iata si de ce..
Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
Moscova se asteapta la evenimente majore? Rusia si-a retrimis la Bucuresti corespondentul de la Revolutie
Cretinizarea merge înainte. Noul Ministrul al Educației le cere public profesorilor să facă „evaluări prietenoase la tezele de sfârșit de semestru, pe care copiii să le întâmpine cu confort”
Tot mai mulți români fac operații de schimbare de sex pe banii statului. De curând doi liceeni au făcut asta. În străinătate o operație costă de la 20.000 de euro în sus
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Soros acuzat de destabilizarea Slovaciei de fostul prim-ministru Fico care a demisionat în urma manifestațiilor de stradă organizate de ONG-urile lui Soros. Fico: "Preşedintele (progresist) al Slovaciei Kiska, s-a întâlnit la NewYork cu Soros"
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit în România pentru a face propagandă Globalizării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro