Șeful de campanie al PNL a suferit un preinfarct

Distribuie!by Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a făcut preinfarct. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui dialog între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.„Am înțeles că domnul Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct. Îi doresc multă sănătate”, a declarat realizatorul Tv, Rareș Bogdan. loading... Sociolog: Klaus […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Gheorghe Falca
Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a făcut preinfarct. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui dialog între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.„Am înțeles că domnul Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct. Îi doresc multă sănătate”, a declarat realizatorul Tv, Rareș Bogdan.
loading...

Sociolog: Klaus Iohannis NU are ce face

La sfârșitul lunii noiembrie, știripesurse.ro a relatat că Gheorghe Falcă ar fi fost transportat de urgență la spital, după ce s-a simțit rău și i-ar fi curs sânge din nas. La acel moment nu se știa un astfel de amănunt.

Contactat de stiripesurse.ro, primarul Gheorghe Falcă a precizat atunci că „se simte ok”.

Starea de sănătate a lui Gheorghe Falcă pare să fi fost afectată de problemele cu care se confruntă în politică. Acesta a fost desemnat șef de campanie pe țară al PNL, poziție în care stresul este maxim.

 


Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rectorul celei mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”
MARELE MITING de partid și de stat este organizat ca și cele din Coreea de Nord și China. Mitingul cel mai bine organizat din Istoria României se desfășoară după modelele vietnameze şi nord-coreene cu 300.000 de oameni seară de seară în 69 de oraşe
Mesajul unui producător tradițional: ”Trebuie să mâncăm românește, trebuie să trăim românește”
Trump, atac violent la adresa Germaniei, pe care o prezintă drept „prizoniera” Rusiei. Ce a răspuns Berlinul
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
România condamnată de CEDO în dosarul MISA la plata a 291.000 de euro, după abuzurile procurorilor români
Război TOTAL în USR. Clotilde Armand, la un pas să fie dată afară din partid. Ce i se reproșează
Mama care a crescut fetița susține că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.
Războiul intern ne sparge granițele
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
Citiți și vă șocati: Dragnea e la pitici față de angajările fictive ale USR-istului Barna fraudele asociaților, familiei și prietenilor de liceu care pupau bani UE de la Barna (e vorba de sume colosale)
Shaorma presata cu picioarele și carne cu fire de păr! Uitați, oameni BUNI, ce mizerii servim în magazinele fast-food! Distribuie SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro