Șeful de campanie al PNL a suferit un preinfarct

Distribuie!by Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a făcut preinfarct. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui dialog între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.„Am înțeles că domnul Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct. Îi doresc multă sănătate”, a declarat realizatorul Tv, Rareș Bogdan. loading... Sociolog: Klaus […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Gheorghe Falca
Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a făcut preinfarct. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui dialog între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, la Realitatea Tv.„Am înțeles că domnul Gheorghe Falcă a suferit un preinfarct. Îi doresc multă sănătate”, a declarat realizatorul Tv, Rareș Bogdan.

loading...

Sociolog: Klaus Iohannis NU are ce face

La sfârșitul lunii noiembrie, știripesurse.ro a relatat că Gheorghe Falcă ar fi fost transportat de urgență la spital, după ce s-a simțit rău și i-ar fi curs sânge din nas. La acel moment nu se știa un astfel de amănunt.

Contactat de stiripesurse.ro, primarul Gheorghe Falcă a precizat atunci că „se simte ok”.

Starea de sănătate a lui Gheorghe Falcă pare să fi fost afectată de problemele cu care se confruntă în politică. Acesta a fost desemnat șef de campanie pe țară al PNL, poziție în care stresul este maxim.

 


Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro