Secta de suverani este doar Casa Regală – tu nu ai voie “fraiere” să fii suveran, tu marș la muncă să plătesti taxe ca să îi întreții pe ăștia!

Distribuie!by Secta se suverani – năpârcile de nascuti vii si liberi , neplătitori de taxe și imunitate totală , pedofili criminali și deținători a 90% din averea planetei. Despre aceștia nu auzi că sunt o “sectă” de suverani .. sunt clica de “eleganțe” care au voie să fie suverani – […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Secta se suverani – năpârcile de nascuti vii si liberi , neplătitori de taxe și imunitate totală , pedofili criminali și deținători a 90% din averea planetei.
Despre aceștia nu auzi că sunt o “sectă” de suverani .. sunt clica de “eleganțe” care au voie să fie suverani – in viziunea de rahat a mass mediei plină de lingăi jurnaliști de rahat și ipocriți “,
Tu nu ai voie fraiere să fii suveran , te-ai născut sclav cu CNP ( un numar)
Sistemul “capitalist” îți recomandă : Muncă pentru corporațiile pe care le dețin tot suveranii !!!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ilie Serbanescu: ODRASLELE
Ion Cristoiu: De ce a refuzat Codruța Kovesi să ancheteze cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României? | Pentru că era ocupată să-i găsească lui Călin Popescu Tăriceanu o pricină!
Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială
UPDATE Polonia: Principalii lideri ai țării, evacuați cu sprijinul poliției din clădirea Parlamentului
NE VOR IMPUSCA LEGAL: Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde in fata legii cand vor trage in oameni
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
Premierul polonez 'Polonia nu va ceda niciunui șantaj din partea UE. Nu vom participa la nebunia Elitelor de la Bruxelles' privind imigraţia în UE. Iohannis a cedat demult şi a înfundat România în statutul de COLONIE a UE
Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei
Gazele din Marea Neagră se duc direct în Austria printr-o conductă secretizată de Guvern
Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!
12 spitale din Romania refuza avorturile, tot mai multi medici au prins curaj si nu vor sa mai comita acte impotriva naturii umane!
Alertă: Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro