Secretul de DOUĂ MILIARDE de EURO al lui Cioloş!

Distribuie!by   loading... Au trecut 48 de ore si fostul premier Ciolos inca nu a dat nicio explicatie privind modul secret in care a cheltuit DOUA MILIARDE de EURO in 14 zile ! Este vorba de ultimele 14 zile din mandatul sau iar banii au fost cheltuiti imediat dupa alegerile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

ciolos

loading...

Au trecut 48 de ore si fostul premier Ciolos inca nu a dat nicio explicatie privind modul secret in care a cheltuit DOUA MILIARDE de EURO in 14 zile !

Este vorba de ultimele 14 zile din mandatul sau iar banii au fost cheltuiti imediat dupa alegerile din 11 Decembrie 2016, atunci cind Ciolos a realizat ca a pierdut alegerile si nu va mai fi Premier !

Este suspecta tacerea si secretomania cheltuirii acestor bani precum si tacerea intregii mass-media, atit a PSD cit si a lui Coldea !

Cu DOUA MILIARDE de EURO s-ar fi putut construi Autostrada Unirii, Comarnic-Brasov, plus 10 spitale regionale de urgenta dotate la cele mai inalte standarde europene !

Daca Ciolos tace, poate ne explica Iohannis sau seful lui, Moldea, zis Marea Scula ! Sau poate Drula, zis mica scula ! Sau poate Mama Omida :)))

DOUA MILIARDE de EURO sint totusi niste banutzi, in tara in care 3 din 4 copii traiesc sub limita saraciei si peste citiva ani vor fi infractori de foame !

Banii astia sint multi si pentru Franta, Monsieur Ciolos !

 


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro