Secretul de DOUĂ MILIARDE de EURO al lui Cioloş!

Distribuie!by   loading... Au trecut 48 de ore si fostul premier Ciolos inca nu a dat nicio explicatie privind modul secret in care a cheltuit DOUA MILIARDE de EURO in 14 zile ! Este vorba de ultimele 14 zile din mandatul sau iar banii au fost cheltuiti imediat dupa alegerile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

ciolos

loading...

Au trecut 48 de ore si fostul premier Ciolos inca nu a dat nicio explicatie privind modul secret in care a cheltuit DOUA MILIARDE de EURO in 14 zile !

Este vorba de ultimele 14 zile din mandatul sau iar banii au fost cheltuiti imediat dupa alegerile din 11 Decembrie 2016, atunci cind Ciolos a realizat ca a pierdut alegerile si nu va mai fi Premier !

Este suspecta tacerea si secretomania cheltuirii acestor bani precum si tacerea intregii mass-media, atit a PSD cit si a lui Coldea !

Cu DOUA MILIARDE de EURO s-ar fi putut construi Autostrada Unirii, Comarnic-Brasov, plus 10 spitale regionale de urgenta dotate la cele mai inalte standarde europene !

Daca Ciolos tace, poate ne explica Iohannis sau seful lui, Moldea, zis Marea Scula ! Sau poate Drula, zis mica scula ! Sau poate Mama Omida :)))

DOUA MILIARDE de EURO sint totusi niste banutzi, in tara in care 3 din 4 copii traiesc sub limita saraciei si peste citiva ani vor fi infractori de foame !

Banii astia sint multi si pentru Franta, Monsieur Ciolos !

 


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Soldaţi greci au tras într-un elicopter turc! Tensiuni majore între cele două state
Lucrarea...povestea apariției din Neant a dacicului Soroș - pardon Cioloș... - despre cei care au pus la cale Colectiv - "history come-back",
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian:Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!
Dupa Siria (Damascul) urmeaza Turcia, profetiile Bibliei se indeplinesc |„Sunt ultimele 3 luni de pace la Marea Neagra. Turcia urmeaza sa fie DIVIZATA” – Experti in securitate
Tu stii cine este femeia in permanenta din spatele lui Klaus Iohannis si de ce are atatea decoratii masonice de la casele regale? Ce merite are ea?
BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.
Cum a murit Institutul „Cantacuzino” din Iaşi, locul în care s-a inventat Polidinul. Povestea uitată a laboratorului geniilor din Medicină
Presa din România NU este românească. Lista cu străinii evrei care deţin mass media din România
Rusia se pregăteşte de război | Super-arma care bagă frica în toată Europa Video
Toți ROMÂNII CU SUFLET care au stat la cozi pentru a-l VOTA pe acest DOBITOC trebuie să citească OBLIGATORIU ARTICOLUL ăsta!
Avioanele ruse si siriene au dezlantuit iadul, pentru Statul Islamic in estul provinciei Homs. [VIDEO]
Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţi. Un pacient mănâncă de 10 lei pe zi dar poate "beneficia" de infectii nozocomiale, perne rupte, saltele stricate, aparatura invechita
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro